לי גוץ לי

Blade Of Fire

New member
משחקון ../images/Emo32.gif נראה איך זה יעבוד...

הרעיון הוא כזה... שתי מילים לאו דווקא קשורות ואנחנו צריכים למצוא את הקשר ביניהן. כל מי שמוצא קשר נותן עוד שתי מילים והבא אחריו מוצא את הקשר וקח הלאה... דוגמא: משהו קל- צלחת->חלל. והקשר: צלחת->צלחת מעופפת->חייזרים שעפים בעזרת צלחת מעופפת->חייזרים מהחלל החיצון->חלל דוגמא לא משהו.. אבל שיהיה.. הבנתם?! יופי.... קשר ראשון: חרב->מנורה.

טוב אז ככה,

(סליחה שפתחתי שרשור חדש). זוכרים אותי? דן? אני זה שרשם את השאלות הדפוקות למטה ואת התאוריה לזה שהארי ודאדלי אחים (השרשור למטה). אז ככה, ראיתי את השרשור וקראתי את התגובות וראיתי שהרבה מכם אחרי שהודתי שזה היה בצחוק עדיין חושבים שאני דפוק, שלא קראתי את הספרים בכלל ושבאמת התכוונתי לשאלות וזה ממש ממש (ממש) מעצבן! אז רציתי להגיד שאתם יכולים לשאול אותי שאלות ולראות שאני לא דפוק!

האורחים של היום בתפוז ../images/Emo25.gif

היום נפתחים רשמית חגיגות הספר העברי של תפוז. עירית לינור מגיעה לפורום ספרות וסופרים ותענה על שאלותיכם הערב ב-21:00. הכניסו כבר עכשיו שאלות בפורום!
תומר טל, המשחק את צוף בטלנובלה "מיכאלה" יתארח Live הערב באותה שעה ב-blogtv. השידור יועבר בהנחיית עודד אברהם, ואתם מוזמנים להכנס לפורום מיכאלה ולהשאיר שאלות לתומר.

L i t c h i

New member
טרה לה לה../images/Emo54.gif

חרב > להב > אור *להב* כחול > דרקון > אש > אור > מנורה -כבר אמרתי שאני אוהבת את המשחק הזה! צמד חדש: עיפרון > מסרק

L i t c h i

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo175.gif

(מוזר שלא ראיתי את זה אתמול...אז סוררי על האיחור)

כן, אבל אל תתני שאלה

כמו מה שם אחותה של פלר דלאקור (גבריאלה) כי אני לא בבית שלי ואין לי פה ת'ספרים, תני שאלות בסיסיות..

light angel

New member
למה כל כך אכפת לך מה אנחנו חושבים?

אתה יודע שקראת את הספרים- יופי. אתה יודע שאתה לא דפוק- מצוין. למה הדעה שלנו חשובה לך? (ולהבא, סתם בתור עצה, אם אתה מצטרף לפורום חדש אל תשאל שאלות כל כך לא חכמות כבר על ההודעה הראשונה. רושם ראשוני עושה פלאים.)

light angel

New member
כאמור, רושם ראשוני עושה פלאים ../images/Emo13.gif

אם אתה לא רוצה שיחשבו שאתה דפוק, אל תציג את עצמך ככזה. חוץ מזה, אם אתה שואל אישית לגבי- אם אני יודעת שאני לא דפוקה, שיחשבי מה שבא להם. מי מכיר אותי טוב יותר, אני או הם?

../images/Emo35.gifהשאלות שלי:../images/Emo35.gif

כל השאלות מתייחסות לספר הראשון כי אין לי כוח לחשוב... 1. במה עובד וורנון דרסלי? 2. איך נקראת אישתו של ממציא אבן החכמים? 3. לאיזה בית ספר דאדלי הולך? 4. מי החבר הכי טוב של דאדלי? 5. מתי פגש הארי את מאלפוי לראשונה? 6. איפה גרו הוריו של הארי לפני שמתו? 7. מיהו גריפהוק? 8. מה קיבל רון לחג המולד? 9. מה מספר הכספת של הארי בגרינטוס? 10. איזה קרטיב קנו להארי בכניסה לגן החיות? זהו? עשר שאלות מספיקות לך?

התשובות

1. במה עובד וורנון דרסלי? מנכ"ל של חברה בשם גראנינגס ומיצרת מקדחות. 2. איך נקראת אישתו של ממציא אבן החכמים? פרנל. 3. לאיזה בית ספר דאדלי הולך? סמלטינגס 4. מי החבר הכי טוב של דאדלי? פירס פוליקס 5. מתי פגש הארי את מאלפוי לראשונה? בחנות החלוקים בסימטאת דיאגון. 6. איפה גרו הוריו של הארי לפני שמתו? מכתש גודריק 7. מיהו גריפהוק? הגובלין שהוביל את הארי לכספת שלו. 8. מה קיבל רון לחג המולד? סוודר בצבע חום סגלגל 9. מה מספר הכספת של הארי בגרינטוס?
לא זוכרת... 10. איזה קרטיב קנו להארי בכניסה לגן החיות? קרטיב לימון

למעלה