היא הייתה אחת מכם?
ה הרמיוני מהספר New member 3/6/04 #186 המממם... שאלה אישית ואל תעלבי... את בת שלושים שעושה את הבגרות שוב?
מ מור שוש רוז New member 3/6/04 #187 אני לא מאמינה!!! חשבתי שלא יעלו על זה! כנראה שהסגרתי את עצמי! רק את תעיפו אותי מהפורום! בבקשה...*יורדת על ברכי ומתחננת*
אני לא מאמינה!!! חשבתי שלא יעלו על זה! כנראה שהסגרתי את עצמי! רק את תעיפו אותי מהפורום! בבקשה...*יורדת על ברכי ומתחננת*
ה הרמיוני מהספר New member 3/6/04 #188 מוהההההה! ../images/Emo150.gif עלינו עלייך אלין! מצאנו את המתחזה המבוקשת מוההההה....
ה הרמיוני מהספר New member 3/6/04 #190 טוב, טוב, רק בלי דמעות. אבל כדי להתקבל מחדש את צרכה להוכיח שאת באמת מעריצה של הארי פוטר הספר!מוהההה!
ה הרמיוני מהספר New member 3/6/04 #193 נתחיל בשאלות קלות - 1)מי זה קרונקשס ומה הקשר שלו להארי 2)כנ"ל לגבי לילי אוונס! מוהההה!
L L i t c h i New member 3/6/04 #194 איזו רעה...../images/Emo54.gif את נותנת לה שאלות קשות מדי, זה ממש לא פייר!
מ מור שוש רוז New member 4/6/04 #218 את מזלזלת באינטיליגנציה שלי!../images/Emo22.gif אוקי: 1)קרונקשס הוא הכלב של הבלונדיני של מאלפוי שינשוך את הארי בספר השביעי 2)הקשר ללילי הוא שהיא שונאת כלבים בלונדיניים! זה היה כ"כ פשוט!
את מזלזלת באינטיליגנציה שלי!../images/Emo22.gif אוקי: 1)קרונקשס הוא הכלב של הבלונדיני של מאלפוי שינשוך את הארי בספר השביעי 2)הקשר ללילי הוא שהיא שונאת כלבים בלונדיניים! זה היה כ"כ פשוט!
ה הרמיוני מהספר New member 4/6/04 #220 הההה! לא נכון!../images/Emo132.gif לילי היא החתולה של סנייפ וקרונקשס זה הבן\גור של לופין!!! בוז לזקנים!!!
הההה! לא נכון!../images/Emo132.gif לילי היא החתולה של סנייפ וקרונקשס זה הבן\גור של לופין!!! בוז לזקנים!!!
ה הרמיוני מהספר New member 4/6/04 #200 של החצאית, שכמובן הגיעה לכביסה. אווווף! מה יהיה איתי? איניווי, בא לך להזכיר לי?
L L i t c h i New member 4/6/04 #202 גררר...לא מאבדים רשימות כאלה../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif
ה הרמיוני מהספר New member 4/6/04 #204 לא איבדתי!../images/Emo7.gif רק - שהרשימה נראית עכשיו כמו טישו משומש קשות...