לי גוץ לי

בררשט

פנס - אור - שמש -חם - קיץ - חוף - בגד ים - מכנסיים - חצאית ציפורן חודרנית > נשיא המדינה

Blade Of Fire

New member
אתגר...

ציפורן חודרנית>השיר שעשו לעובדיה בכוכבי השכונה>עובדיה>עובדיה יוסף>מנהיג ש"ס>ש"ס>ממשלת ישראל>ישראל>מדינה>מיוצגת ע"י נשיא המדינה>נשיא המדינה.. אבל יפה:) אש>יינגיאנג הערה לבאים-תנסו לעשות כמה שיותר ארוך וכמה שיותר קשור.

Crazy Figgy

New member
אלו לא שתי מילים נפרדות? ז"א

יינג ויאנג... אני יודעת מה הפירוש
, מי לא?...

אררר...

אש>ניגוד למים>מים>ים>מי מלח>מלח>סוכר>ממתק>שוקולד>טעים>טוב>דמבלדור>קוסם>וולדמורט>הארי פוטר>הארי פוטר ווולדמורט>יינגיאנג

rds15

New member
קליל...

הארי>הארי פוטר> תלמיד בהוגוורטס>הוגוורטס אקספרס יוצאת מ>רציף 9 ושלושה רבעים. אנט>לא מסוממת (
)

.

אנט>ג'ינג'ית>פחד>פרדי קרוגר>גועל>דודו טופז>"תכנית לכל המשפחה">משפחה>התמסדות>ממסד>משטרה>חוק>אסור להיות מסוממים>לא מסוממת ז'וז'ו חלסטרה>חזיר (חחחחחחחחחחח כאילו יש כל כך הרבה הבדל :p)

Dobby Weasley

New member
.

ז'וז'ו חלסטרה>מעיל מנומר>נמר>חיה>חזיר רוני>מוזיקה טובה (אין סיכוי שתמצאו)

L i t c h i

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifמיפ../images/Emo54.gif

ז'וז'ו חלסטרה - הקומדי סטור- תכנית ענתיקה מלפני מלא מלא שנים- טלויזיה ישנה - החצר האחורית של הבית הקודם שלי (כי מישהו זרק שם טלויזיה ישנה פעם) - משחקי מחבואים - ילדים קטנים - חזרה לעבר - נוסטלגיה - שירים משנות ה90' - Don't Speak - החתימה שלי כאן - חתימה - עט - כתב יד - קשקוש - ציור יפה - אנשים מוכשרים שבאמת יודעים לצייר יפה - ליזמו (אל תבקשו פירוט בקשר לזה) - מגמת אמנות - צבעים - ורוד - פינה בחדר של אחת החברות הטובות שלי - כל מיני פסלונים ובובות קטנות שמונחות על מדף - בובה של חזיר - חזיר
נקסט : ורוד >>> השטן

Dobby Weasley

New member
אני אוהבת את הגזוז הזה...../images/Emo175.gif

ורוד>בלונד>לא רק בלונדינית>ריס וויתרספון>מפורסמת>הוליווד>ראפרים>גנגסטרים>שחור>השטן עזבו, ניסיתי לעשות ארוך... לא יצא פלר דלאקור>שומן

s u c a r i a

New member
חח סופסופ אני משתתפת....

פלר דלאקור>נכדה של וויליה > וויליה > יפיפיה > רזה > ניגוד לשמנה > שומן... לא יצא משו...

L i t c h i

New member
והרשו לי לחזור...../images/Emo54.gif

על ההערה של עידן ממקודם, שכנראה לא כולם ראו>>> הקטע הוא לא לעשות את הקשר כמה שיותר קצר, אלא עם לפחות 8-10 שלבים עד שאתם מגיעים מהמילה הראשונה, לאחרונה... שזה יהיה פשוט יותר מעניין... ת'נקס מראש

למעלה