שאלון

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

אחנו עשינו את זה עם סלוטייפ, ועם מים... [וזה לא הכל...]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? נגד מה דעתך על הכינוי שלי? אני עדיין לא רגילה אליו... ראית 'משחק חזק'? לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? כן את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? הוא דיי בסדר בת כמה את? 13 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 18? את מנויה לאיזשהו מגזין? פעם הייתי אם כן, לאיזה? לא זוכרת
יש לך חדר לבד? כן יש לך מחשב משלך? הוא לא שלי רטי אבל הוא בחד ר שלי אז אפשר לומר שכן שמת דולי בשדח"ם האחרון? כן אני שמה דוליז בכול שדחם קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא זוכרת
מה היה הספר האחרון שקראת? |לא זוכרת| באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? 1- 2 ככה ובאיזה שעה בשנה"ל? 11 ככה מה העוגה האהובה עלייך? גבינה כמה אחים יש לך? 0 את אוהבת אותם? אין לי בני כמה הם? אין לי את אוהבת אותי? כן!~ אני גורמת לך להרגיש מפגרת? לא! אני משגעת לך את המוח?לא באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אקספלוור יש לך מסך מחשב שטוח? לא יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא באיזה שמפו את חופפת? דוקטור פישר זה בדוק את מתקלחת כל יום? כן את אוהבת לטייל? לפעמיים איפה את גרה? במרכז נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן לג'נס את מרגישה בחקירה משטרתית? לא מתי את מתכוונת ללכת לישון? 1 -2 מה המקש האהוב עלייך במקלדת?רווה ואנטר
מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לצייר להיות על מחשב לאנוס את שמוליק קיץ או חורף? קיץ קראת פעם "ג'ינג'י"? כן!!!
את שומעת מוזיקה? בטח יש לך חתול? כן איך לא שמוליק הוא נסגד
יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? כן יש לי גם כלב נסגד
אם כן, איזה?כלב... כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? הוי לא ספרתי הולכת לספור... איסיקיו 132 מסנגר 120 כמה מהם מחוברים עכשיו? איסיקיו 32 מסנגר 44 קיבלת עכשיו מסר? כרגע לא רמקולים או אוזניות? רמקולים היו לך ניקים קודמים? כן אם כן, איזה? סשקוש ו bleu cat את צורבת דיסקים?כן... לא לגלות יש לך דיסקמן/נגןMP3? יש לי דיסקמן שמנגןמ גם דיסקים של MP3 את אוהבת לקבל מסרים? כן זה נחמד מי הזמר האהוב עליך? אין הזמרת? אין הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כן ביסודי הייתה בכיתה ד' נראכ לי מורה חמודה ללשון כמה חברות טובות באמת יש לך? 8 זה כולל ידידים את אוהבת את החתימה שלי? היא עצובה לדובות המסכנות

למעלה