שאלון

שטופ

New member
../images/Emo77.gifשאלון../images/Emo70.gif

היה בהתחלה בשביל קרן, אבל לאמשנה... ההתנתקות- בעד או נגד? מה דעתך על הכינוי שלי? ראית 'משחק חזק'? את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? בת כמה את? בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? את מנויה לאיזשהו מגזין? אם כן, לאיזה? יש לך חדר לבד? יש לך מחשב משלך? שמת דולי בשדח"ם האחרון? קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? מה היה הספר האחרון שקראת? באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? ובאיזה שעה בשנה"ל? מה העוגה האהובה עלייך? כמה אחים יש לך? את אוהבת אותם? בני כמה הם? את אוהבת אותי? אני גורמת לך להרגיש מפגרת? אני משגעת לך את המוח? באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? יש לך מסך מחשב שטוח? יש לך טלוויזית פלזמה בבית? באיזה שמפו את חופפת? את מתקלחת כל יום? את אוהבת לטייל? איפה את גרה? נדבק לך פעם מסטיק לבגד? את מרגישה בחקירה משטרתית? מתי את מתכוונת ללכת לישון? מה המקש האהוב עלייך במקלדת? מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? קיץ או חורף? קראת פעם "ג'ינג'י"? את שומעת מוזיקה? יש לך חתול? יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? אם כן, איזה? כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? כמה מהם מחוברים עכשיו? קיבלת עכשיו מסר? רמקולים או אוזניות? היו לך ניקים קודמים? אם כן, איזה? את צורבת דיסקים? יש לך דיסקמן/נגןMP3? את אוהבת לקבל מסרים? מי הזמר האהוב עליך? הזמרת? הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כמה חברות טובות באמת יש לך? את אוהבת את החתימה שלי?

Stinki Winki

New member
עונה

ההתנתקות- בעד או נגד? בלי דעה מה דעתך על הכינוי שלי? קצר ראית 'משחק חזק'?לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'?לא את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס?לא בת כמה את?15 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 25 את מנויה לאיזשהו מגזין? לא אם כן, לאיזה? >< יש לך חדר לבד? לא יש לך מחשב משלך? לא שמת דולי בשדח"ם האחרון? כן לכו תגיבו קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא מה היה הספר האחרון שקראת? משחק המושבעים באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? 12 ובאיזה שעה בשנה"ל? 12 מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד עם קרם כמה אחים יש לך? 3 את אוהבת אותם? כן בערך בני כמה הם? 18, 23, 26 את אוהבת אותי? כן למה לא אני גורמת לך להרגיש מפגרת? קצת אני משגעת לך את המוח? לא באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? נט-קפטור יש לך מסך מחשב שטוח? אהה נראה לי יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא באיזה שמפו את חופפת? מה שיש כרגע קרליין 10 את מתקלחת כל יום? כן את אוהבת לטייל? כן אבל כשקר וברחוב לא בהרים וכאלה פיכסות איפה את גרה? ירושלים נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן את מרגישה בחקירה משטרתית? לא מתי את מתכוונת ללכת לישון? מתישו מה המקש האהוב עלייך במקלדת? אהההה TAB מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב קיץ או חורף? חורף קראת פעם "ג'ינג'י"? כן מלא פעמים את שומעת מוזיקה? עכשיו לא יש לך חתול? בגינה יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? כן אם כן, איזה? שרקן כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? 50 או 60 ומשהו כמה מהם מחוברים עכשיו? קצת מדי.. 17 קיבלת עכשיו מסר? לא רמקולים או אוזניות? רמקולים היו לך ניקים קודמים? כן אם כן, איזה? noah4001 את צורבת דיסקים? כן יש לך דיסקמן/נגןMP3? נגן את אוהבת לקבל מסרים? כן מי הזמר האהוב עליך? אין הזמרת? אין הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? מה כאילו ממש התאהבות? אם כן אז לא כמה חברות טובות באמת יש לך? 1 את אוהבת את החתימה שלי? כן היא משעשעת

../images/Emo121.gifעונה

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד מה דעתך על הכינוי שלי? משטופשטפ [לאידוע מאיפה זה הגיע] נחמד. ראית 'משחק חזק'? נופ את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? נופ את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? לאמכירה [אני בטח מכירה לא בשם, אני בקושי שומעת מוסיקה לועזית] בת כמה את? 12 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 21-22 את מנויה לאיזשהו מגזין? יא אם כן, לאיזה? עיניים, נחשב? יש לך חדר לבד? יא יש לך מחשב משלך? אממ, יש לנו 2 מחשבים- 1 בחדר שלי ועובד [פחות או יותר] 2 בחדר של אחותי, ולא ממש עובד. אבל אימי ואחותי בקושי מחשב, אז בערך. שמת דולי בשדח"ם האחרון? יא!! לכו ותגיבו!! קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא. מה היה הספר האחרון שקראת? "אוהל הדוד תום" "יומני הנסיכה" [כול הסדרה] אחד מהם. אה, אולי "מנהרת הזמן" [תצחקו, אני מכורה לסדרה הזאת, מכתה ב'!] באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? מתי שיוצא. אם אני הולכת למועדון אז באחת-שתיים אם לא אז בשלוש-ארבע-חמש ובאיזה שעה בשנה"ל? 11-12 מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד כמה אחים יש לך? 1, 3 למחצה, ו-7 [6, בעצם] מאומצים, אחת מהם ילדה ביום שלישי. את אוהבת אותם? את אחותי ואת המאומצים. את המחצה אני לא מכירה. בני כמה הם? אוויי!! לאא!! אחותי- 20. המאומצים- נע בין 15 ל-30 [נראה לי] עוזר לכן? את אוהבת אותי? בארור, אני לא מכירה אותך אז עוד אין לי דעות מרושעות עלייך.
אני גורמת לך להרגיש מפגרת? לא אני עייפה גם ככה. *מה הקשר?* אני משגעת לך את המוח? לא, הוא משוגע גם ככה. באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אקספלורר, הוא דפוק. יש לך מסך מחשב שטוח? נופ. יש לך טלוויזית פלזמה בבית? נופ. באיזה שמפו את חופפת? קרליין, או דאב. לאיודעת, מה שיש במקלחת, לכו תבדקו. את מתקלחת כל יום? בחופש לא, בשנת לימודים משתדלת. את אוהבת לטייל? יא. איפה את גרה? בקיבוץ קטן נחמד [שעומד להיות מופרט] עם פארק מים גדול ומפוצץ, בשרון. נדבק לך פעם מסטיק לבגד? לא. את מרגישה בחקירה משטרתית? לא. מתי את מתכוונת ללכת לישון? עכשיו! [זהו, אני ישנה] מה המקש האהוב עלייך במקלדת? אממ, שאלה מוזרה. הרווח
מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? להתפדלע. לאיודעת, לחשוב ולדמיין. ולהיות הרבההרבה במחשב. קיץ או חורף? די, נו. קיץ. וחורף. וקיץ. וחורף. קראת פעם "ג'ינג'י"? יא. את שומעת מוזיקה? יא, אביתר בנאי.
יש לך חתול? יא, שתיים. וחתול זכר אחד. יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? יא. אם כן, איזה? שתי כלבות חמודות. כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? לאיודעת, איןלי כוח לבדוק. כמה מהם מחוברים עכשיו? כנ"ל קיבלת עכשיו מסר? לא. רמקולים או אוזניות? אוזניות, ככה לא כל הבית שומע את השיחות שלי בסקייפ.
היו לך ניקים קודמים? לא. אם כן, איזה? -- את צורבת דיסקים? כבר לא, בעצם רק את הזה מהמסיבת סיום שלי וכאלה. יש לך דיסקמן/נגןMP3? שניהם. את אוהבת לקבל מסרים? עוד לא קיבלתי אף אחד.
מי הזמר האהוב עליך? לאיודעת. אני שומעת כרגע אביתר בנאי, אז..ממ.. אביתר בנאי? [
] הזמרת? רוני? נו, לאיודעת. הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כן, בכתה ב', ואז היא עזבה את בי"סואמרתי שאני אעזוב יחד איתה! כמה חברות טובות באמת יש לך? כשהן במצב שפוי אז 1, אבל בד"כ, אני לא מספרת הכול לאחת, זה יותר בטיחותי. את אוהבת את החתימה שלי? יא, היא מאגניבה. אני צריכה ללכת לישון.
לילע טוב.

../images/Emo121.gifבשאלה על המורה..

הכוונה לא הייתה להתאהבות, נכון? כי זאת סתם מורה שנורא התחברתי אליה!

א ל א ו ר

New member
לאא!

עניתי על כל הדברים האלה ואחרי כל סזה בהוא לא שלח לי את ההודעה! אין לי כח להתחיל מחדש!

L U Z I A

New member
יסמין מאלדין../images/Emo15.gif

זאת הדס מורנו והיא בת 22
והחתימה שלך ממש יפה
(כן, גמאני לוידעת מאיפה באתי פתאום
)

שטופ

New member
../images/Emo77.gifיסמין מהסרט של וולט דיסני../images/Emo70.gif

מה הקשר להדס מורנו?

Stinki Winki

New member
היא שיחקה אותה במחזמר

אוי מחזמרים
|מקיאה| יש לי סלידה עזה ממחזמרים ושאר יצורים...

Science Fiction

New member
Oo ../images/Emo119.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד. מה דעתך על הכינוי שלי? Oo ראית 'משחק חזק'? לא. את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? לא. את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? לא. בת כמה את? 13 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 19. את מנויה לאיזשהו מגזין? לא. אם כן, לאיזה? הארץ?
יש לך חדר לבד? כן. יש לך מחשב משלך? לא. שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא. קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? אני באמצע כבר חצי שנה. מה היה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י [בפעם השלישית Oo]. באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? 03:30, או שש בבוקר :X ובאיזה שעה בשנה"ל? 12:00, בערך. מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד. כמה אחים יש לך? 2. את אוהבת אותם? אחד מהם, בכל מקרה. בני כמה הם? 20, 19 את אוהבת אותי? מי את? אני גורמת לך להרגיש מפגרת?
אני משגעת לך את המוח? הומ... באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? פיירפוקס ומוזילה [אבל כרגע אני באקספלורר].:p יש לך מסך מחשב שטוח? כן. יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא. באיזה שמפו את חופפת? מה שיש
את מתקלחת כל יום? כן. את אוהבת לטייל? לא. איפה את גרה? כפ"ס. נדבק לך פעם מסטיק לבגד? לא שזכור לי. Oo את מרגישה בחקירה משטרתית? לא. מתי את מתכוונת ללכת לישון? לא יודעת. מה המקש האהוב עלייך במקלדת?
מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? נחשו. קיץ או חורף? קיץ. קראת פעם "ג'ינג'י"? לא. את שומעת מוזיקה? לא כרגע. יש לך חתול? לא. יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? כן. אם כן, איזה? כלב ותרנגול. כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? יותר מדי. כמה מהם מחוברים עכשיו? אין לי מושג
קיבלת עכשיו מסר? הומ, קיבלתי שניים, אבל הם ישנים, כמסתבר. רמקולים או אוזניות? רמקולים. היו לך ניקים קודמים? כן. אם כן, איזה? נו, אין לי כוח לפרט. את צורבת דיסקים? כן. יש לך דיסקמן/נגןMP3? לא. :X את אוהבת לקבל מסרים? אני מניחה. מי הזמר האהוב עליך? יוני בלוך. הזמרת? אפרת גוש. הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? הומ... כמה חברות טובות באמת יש לך? לא יודעת. את אוהבת את החתימה שלי?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifטנננננה

ההתנתקות- בעד או נגד?נגדדדדדדד
|כתום|. מה דעתך על הכינוי שלי?אין ממש.אבל זה מזכיר סתום
. ראית 'משחק חזק'?מזה
? את מכירה את השיר 'ביג פאפא'?לא. את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס?אני לא אוהבת את רובי ווילאמס
. בת כמה את?כמעט 14
בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'?21 את מנויה לאיזשהו מגזין?כה אם כן, לאיזה?ראש 1
. יש לך חדר לבד?כה יש לך מחשב משלך?לא
. שמת דולי בשדח"ם האחרון?כן קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'?לא מה היה הספר האחרון שקראת?"עמוס וחירות נלחמים על עצמאות"
. באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?11-12 בלילה ובאיזה שעה בשנה"ל?10-11 בלילה מה העוגה האהובה עלייך?נפוליאון
ושוקולד חמה
. כמה אחים יש לך?1 וזה מספיק לי. את אוהבת אותם?לא בני כמה הם?כמעט 12 את אוהבת אותי?כה
. אני גורמת לך להרגיש מפגרת?ממש לא
. אני משגעת לך את המוח?כנ"ל באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת?אקספלוור יש לך מסך מחשב שטוח?כה יש לך טלוויזית פלזמה בבית?לא ממש מבינה בטלוויזיות,אבל אני מניחה שלא באיזה שמפו את חופפת?דאב את מתקלחת כל יום?כה את אוהבת לטייל?לא ממש איפה את גרה?חיפה נדבק לך פעם מסטיק לבגד?לא את מרגישה בחקירה משטרתית?ממש לא
. מתי את מתכוונת ללכת לישון?רק קמתי
. מה המקש האהוב עלייך במקלדת?שיפט? מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?דוליז,לקרא,לפוצץ את חשבון הטלפון...
. קיץ או חורף?אביב
קראת פעם "ג'ינג'י"?שהייתי בכתה ה-ו את שומעת מוזיקה?כה יש לך חתול?כה
יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול?לצערי
. אם כן, איזה?אחי הקטן. כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר?32
. כמה מהם מחוברים עכשיו?6
. קיבלת עכשיו מסר?לא רמקולים או אוזניות?רמקולים D: היו לך ניקים קודמים?כה אם כן, איזה?leosh הפלצני
. את צורבת דיסקים?נמנמנ.אני קונה,אבל מה שיש לחברות שלי אני צורבת,וגם שירים שאני מורידה אני צורבת כדי לשמוע בטיולים וכו' יש לך דיסקמן/נגןMP3?דיסקמן שקיבלתי מראש 1.הוא די דפוק,אבל לא משנה כמה הוא נופל-הוא חי
. את אוהבת לקבל מסרים?מאד
מי הזמר האהוב עליך?אין הזמרת?אבריל הייתה לך אי פעם מורה שאהבת?כן
היו דווקא הרבה,אבל כל הקטע שכבר אם קיבלתי מורה מאמי,היא בקושי מלמדת אותך
. כמה חברות טובות באמת יש לך?4 את אוהבת את החתימה שלי?לא יפה לצחוק על שמנים
.

שטופ

New member
../images/Emo77.gif

השאלה "מתי את מתכוונת ללכת לישון?" הייתה לאתמול בלילה....

l ANGIE l

New member
(+__+)

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד מה דעתך על הכינוי שלי? נחמד ראית 'משחק חזק'? לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? לא את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? את מתכוונת רובי וויליאמס? טוב בכל זאת אני לא מכירה בת כמה את? 15 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 19 את מנויה לאיזשהו מגזין? לא אם כן, לאיזה? --- יש לך חדר לבד? כן יש לך מחשב משלך? לא שמת דולי בשדח"ם האחרון? כן קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? 2 ובאיזה שעה בשנה"ל? 11 וחצי מה העוגה האהובה עלייך? עוגת גבינה כמה אחים יש לך? 1 את אוהבת אותם? כמובן! בני כמה הם? 18 את אוהבת אותי? אמממ.. לא יודעת אני עוד לא מכירה אותך, אבל נראה לי שכן! אני גורמת לך להרגיש מפגרת? בערך אני משגעת לך את המוח? לא באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אקספלורר כי זה הכי נוח לי יש לך מסך מחשב שטוח? כן יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא באיזה שמפו את חופפת? הרבלאסנס את מתקלחת כל יום? כן את אוהבת לטייל? כן איפה את גרה? במרכז נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן, וגם לשיער... וזה לא היה נעים את מרגישה בחקירה משטרתית? לא מתי את מתכוונת ללכת לישון? ב-2 מה המקש האהוב עלייך במקלדת? SHIFT מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? מחשב קיץ או חורף? חורף קראת פעם "ג'ינג'י"? לא את שומעת מוזיקה? לא עכשיו יש לך חתול? חתולה יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? לא אם כן, איזה? אין לי כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? בערך 30 כמה מהם מחוברים עכשיו? 2.. כל השאר יושנים קיבלת עכשיו מסר? לא רמקולים או אוזניות? אוזניות היו לך ניקים קודמים? לא אם כן, איזה? לא היו את צורבת דיסקים? בטח יש לך דיסקמן/נגןMP3? דיסקמן את אוהבת לקבל מסרים? כן מי הזמר האהוב עליך? יש מלא הזמרת? יש מלא הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? המחנכת בכיתה ב
כמה חברות טובות באמת יש לך? ממש טובות 2 את אוהבת את החתימה שלי? היא נחמדה

../images/Emo54.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? מה זה משנה? מה דעתך על הכינוי שלי? P: ראית 'משחק חזק'? הא? את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? לא. את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? לא מכירה P: בת כמה את? 14 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? טכנית כנראה כמה אלפי שנים. אולי 24. את מנויה לאיזשהו מגזין? כן. אם כן, לאיזה? מעריב לנוער. יש לך חדר לבד? כן. יש לך מחשב משלך? כן. אבל הוא לא מחובר לאינטרנט... שמת דולי בשדח"ם האחרון? כן. קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? כן! מחפשת כבר כמה שנים את ספר ההמשך ולא מוצאת. מה היה הספר האחרון שקראת? "קצינת אימוץ" ו"מעוף הדרקון". באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? בסביבות שתיים עשרה-אחת. ובאיזה שעה בשנה"ל? אחת-עשרה בערך. מה העוגה האהובה עלייך? עוגה אנגלית (עוגה עם פירות יבשים). כמה אחים יש לך? 1. אחות. את אוהבת אותם? כן, די. בני כמה הם? 11. את אוהבת אותי? P: אני גורמת לך להרגיש מפגרת? לא.. אני משגעת לך את המוח? לא. באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אקספלורר יש לך מסך מחשב שטוח? במחשב הזה כן (אבא שלי מתלהב מטכנולוגיה חדשנית, אבל לא יודע להשתמש בה) יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא. באיזה שמפו את חופפת? נמנ, מה שאמא קונה. את מתקלחת כל יום? כן! את אוהבת לטייל? תלוי לאן ומתי. איפה את גרה? P: נדבק לך פעם מסטיק לבגד? לצערי, כן. את מרגישה בחקירה משטרתית? לא. מתי את מתכוונת ללכת לישון? מאיפה לי? מה המקש האהוב עלייך במקלדת? הרווח. הכי נוח ללחוץ עליו. מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב או לקרוא משהו מעניין או לראות בטלוויזיה תוכנית מעניינת. קיץ או חורף? נמנ. סתיו. קראת פעם "ג'ינג'י"? כן, פעם. את שומעת מוזיקה? האמת.. שלא במיוחד *מסמיקה* יש לך חתול? כן! חתולה. יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? היו לי שני ארנבונים וארבעים אוגרים P: אבל הם מתו. אם כן, איזה? למעלה. כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? בסביבות ה-15. נו מה, אני מוסיפה רק כאלה שאני יודעת שאני אדבר איתם.. כמה מהם מחוברים עכשיו? באייסיקיו אף אחד (עצלנים וישנים) במסנג'ר 3. קיבלת עכשיו מסר? כן. רמקולים או אוזניות? רמקולים. היו לך ניקים קודמים? נמנ.. לא. אם כן, איזה? P: את צורבת דיסקים? כן. יש לך דיסקמן/נגןMP3? דיסקמן היה. נתתי אותו לדודה שלי כי לא השתמשתי. את אוהבת לקבל מסרים? תלוי מתי. יש רגעים שאין לי כוח לזה. מי הזמר האהוב עליך? אין.. הזמרת? אין. הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כן. כמה חברות טובות באמת יש לך? 2 קרובות מאוד, 2 קרובות קצת פחות. את אוהבת את החתימה שלי? לא כ"כ.. P:

Shusho

New member
מה

ההתנתקות- בעד או נגד? ~כתום~ מה דעתך על הכינוי שלי? נחמד ראית 'משחק חזק'? לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? לא את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? כן בת כמה את? 16.5 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 18?
את מנויה לאיזשהו מגזין? לא אם כן, לאיזה? יש לך חדר לבד? כן יש לך מחשב משלך? כן שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא זוכרת מה היה הספר האחרון שקראת? מלך החומוסומלכתהאמבטיה ובמקביל ביבר הזכוכית באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? 5 ובאיזה שעה בשנה"ל? 11 מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד? כמה אחים יש לך? 1 את אוהבת אותם? בטח בני כמה הם? 11 לפני שלושהימים את אוהבת אותי? לא אני גורמת לך להרגיש מפגרת? כו אני משגעת לך את המוח? כו באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אקספלורר יש לך מסך מחשב שטוח? לא יש לך טלוויזית פלזמה בבית? חא באיזה שמפו את חופפת? הדאנדשולדרז את מתקלחת כל יום? כן את אוהבת לטייל? לא איפה את גרה? פ"ת נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן את מרגישה בחקירה משטרתית? כן מתי את מתכוונת ללכת לישון? כמה שיותרמוקדם, ישנתי רק שלוש שעותהלילה... מה המקש האהוב עלייך במקלדת? רווח מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לישון קיץ או חורף? חורף קראת פעם "ג'ינג'י"? את כל הסדרה בערך.. את שומעת מוזיקה? כן יש לך חתול? כן יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? לא אם כן, איזה? כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? בICQ 300 בערך ובמסנג'ר? אנערף, 150 זה המקסימום אאל"ט ועוד לא עברתי אותו. אני מניחה ש100 כמה מהם מחוברים עכשיו? בערך 40 קיבלת עכשיו מסר? לא רמקולים או אוזניות? רמקולים היו לך ניקים קודמים? לא אם כן, איזה? את צורבת דיסקים? כן יש לך דיסקמן/נגןMP3? כן את אוהבת לקבל מסרים? כן מי הזמר האהוב עליך? אין הזמרת? הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כן, המורהלערבית כמה חברות טובות באמת יש לך? 2-3 את אוהבת את החתימה שלי? לא.

mirymoo

New member
שלי

מה דעתך על הכינוי שלי?מקורי ראית 'משחק חזק'?ראיתי מה? את מכירה את השיר 'ביג פאפא'?לא. את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס?רובי וויליאמס???הוא מעצבן אותי.. בת כמה את?13 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'?היא ניראית בת 17... את מנויה לאיזשהו מגזין?לא. אם כן, לאיזה?--- יש לך חדר לבד?כן יש לך מחשב משלך?לא שמת דולי בשדח"ם האחרון?האחרון...לא. קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'?-????? מה היה הספר האחרון שקראת?אן מאבונלי(קצת משעמם בהתחלה). באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?2:00 ובאיזה שעה בשנה"ל?22:00 מה העוגה האהובה עלייך?לא יודעת...רק שלא תהיה כולה משוקולד כמה אחים יש לך?אחות גדולה ועוד אחות גדולה את אוהבת אותם?בטח בני כמה הם?21,28 את אוהבת אותי?חחח...אני לא מכירה אותך
אני גורמת לך להרגיש מפגרת?לא ממש....זאת הייתה המטרה? אני משגעת לך את המוח?קצת באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת?מו זה? יש לך מסך מחשב שטוח?יאפ. יש לך טלוויזית פלזמה בבית?לא באיזה שמפו את חופפת?האד אנד שולדרס... את מתקלחת כל יום?לא...אני מתקלחת פעם בחודש אני לא מאמינה בניקיון ובריח טוב ואני אוהבת זבובים והם אוהבים אותי
...סתם,כל יום. את אוהבת לטייל?לא תמיד. איפה את גרה?נהריה נדבק לך פעם מסטיק לבגד?כן את מרגישה בחקירה משטרתית?לא מתי את מתכוונת ללכת לישון?היום...אני נוסעת אז בערך באחד בליילה. מה המקש האהוב עלייך במקלדת?אני אוהבת את האותיות
מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?הרבה דברים קיץ או חורף?סתיו...כי בקיץ חם מידי ובחורף קר מידי. קראת פעם "ג'ינג'י"?לא את שומעת מוזיקה?כן.. יש לך חתול?לא...לא אוהבת חתולים יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול?היו לי אוגרים אם כן, איזה?אוגרים כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר?20 + במסנג'ר. כמה מהם מחוברים עכשיו?6 קיבלת עכשיו מסר?לא רמקולים או אוזניות?רמקולים היו לך ניקים קודמים?לא אם כן, איזה?--- את צורבת דיסקים?בטח.. יש לך דיסקמן/נגןMP3?MP3 עוד מעט. את אוהבת לקבל מסרים?תלוי איזה וממי מי הזמר האהוב עליך?אין לי זמר אהוב אני אוהבת כמה שירים אצל כמה זמרים....אני אוהבת את גווין דה-גרא ואת הלהקה גרין דיי גם אהבתי את השיר האחרון של לי ריאן(הסולן מבלו)..ואהבתי את כל השירים ששמעתי של טיילר הילטון...ויש עוד המון. הזמרת?כנ''ל...הילארי דאף..יש לג'ניפר לופז שירים יפים ולדסטניז(אבל אותם אני לא ממש אוהבת)....עוד הרבה הייתה לך אי פעם מורה שאהבת?כן את אוהבת את החתימה שלי?כן..מאוד...חחחחחחחחח

למעלה