../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo12.gif
ההתנתקות- בעד או נגד? -- מה דעתך על הכינוי שלי?
ראית 'משחק חזק'? הע?
את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? העעע?
את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? ??
בת כמה את? [הנה שאלה שאני יודעת לענות עליה! D:] 12 וחצי ^^. בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 17
את מנויה לאיזשהו מגזין? נהה. אם כן, לאיזה? -- יש לך חדר לבד? יאפ

יש לך מחשב משלך? ניי *O* שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא חושבת
קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? נה, אבל ראיתי את הסרט. *מרגישהכמופריקיתשלאקוראתספרים
* אניייייי בוקופיליתתתת OOOO; מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את "אל תיגע בזמיר", כרגע. כשאני אסיים אותו אני אחזור לחמישי של ה"פ באנגלית, וכשאני אסיים אותו אמא תקנה לי את השישי D: באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?לא יודעת
אההה. 11-12 אני עוזבת את המחשב ואז אני הופכת לחננה וקוראת עד שתיים או שלוש לפנות בוקר
. ובאיזה שעה בשנה"ל? עשר אחת עשרה. מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד עם קצפת ותותים
כמה אחים יש לך? 1כוסיט. את אוהבת אותם? יא:> בני כמה הם? 19 וחצי

את אוהבת אותי? לא מכירה אותך משהו
אני גורמת לך להרגיש מפגרת? קצת ^^" אבל אני ככה בכל אופן אז זה לא ממש משנה
אני משגעת לך את המוח? ככה. עברתי דברים גרועים יותר. *מבטסנובי* |נפנוףתחת| באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? זונהפוקס [פיירזונה] מוזילה. :> יש לך מסך מחשב שטוח? טחחח.
יש לך טלוויזית פלזמה בבית? פחחחחח.
באיזה שמפו את חופפת? הוואי *O* את מתקלחת כל יום? לא
את אוהבת לטייל? יא. איפה את גרה? לא אומרת
נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן
את מרגישה בחקירה משטרתית? נהה. מתי את מתכוונת ללכת לישון? לאדעת. מה המקש האהוב עלייך במקלדת? אההה. ספייס? D: מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? דוליז? אהה. מחשב או משהו, לא יודעת. לקרוא, לנגן. קיץ או חורף? חורף. קראת פעם "ג'ינג'י"? יאפ. את שומעת מוזיקה? כה. יש לך חתול? שניים :> יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? אהא. אם כן, איזה? תוכים. :> כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? 146 Oo כמה מהם מחוברים עכשיו? 20 ^^" קיבלת עכשיו מסר? ניי
רמקולים או אוזניות? אההה. לאדעת
היו לך ניקים קודמים? נהה. אם כן, איזה? -- את צורבת דיסקים? נוופ. *מסתכלתבחששאלאוכלפיהחוקשלתפוז* יש לך דיסקמן/נגןMP3? MP3 שאני לא משתמשת בו
את אוהבת לקבל מסרים? אההה...
שיהיה
מי הזמר האהוב עליך? אין.
אני אוהבת שירים, לא ז'אנרים או זמרים או להקות וכאלה ^^" הזמרת? כנ"ל. הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? תמיד יש
|חננהחננה| כמה חברות טובות באמת יש לך? לא יודעת. אולי אפס אולי שתיים. אולי אחת. את אוהבת את החתימה שלי? היא אכזרית