שאלון

mirymoo

New member
אההה וגם אני ...

בשאלה של המורה התכוונתי שרק אהבתי איך היא/הוא מלמד/ת והיא/הוא היה/הייתה נחמד/ה.. אצלי זאת היא

שטופ

New member
../images/Emo77.gifיש עוד 2 שאלות...

את מכירה את "הטמפה-טמפה"? איך את מטפלת בחצ'קונים?

עונה...../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד מה דעתך על הכינוי שלי? הוא נחמד ראית 'משחק חזק'? לא... את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? יכול להיות... אני לא זוכרת שמות של שירים את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? כנ"ל בת כמה את? 15 וחצי בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 20 את מנויה לאיזשהו מגזין? מעריב לנוער אם כן, לאיזה? נו... כתבתי למעלה יש לך חדר לבד? כן יש לך מחשב משלך? כן שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? כן
מה היה הספר האחרון שקראת? רומח הדרקון- אגדות- חלק שלישי (פעם שניה שאני קוראת אותו) באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? 1 בלילה בערך... לפעמים מאוחר יותר ובאיזה שעה בשנה"ל? 11 וחצי בערך מה העוגה האהובה עלייך?שוקולד כמה אחים יש לך?1 את אוהבת אותם?כן אבל הוא נודניק בני כמה הם?12 את אוהבת אותי?אנלא ממש מכירה אותך... אני גורמת לך להרגיש מפגרת?קצת אני משגעת לך את המוח?לא... אין לי משו יותר טוב לעשות... באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת?אקספלורר יש לך מסך מחשב שטוח?כן, כי זה לפטופ יש לך טלוויזית פלזמה בבית?לא באיזה שמפו את חופפת?דאב את מתקלחת כל יום?אמ.. כן את אוהבת לטייל? לפעמים איפה את גרה?באיזור ירושלים נדבק לך פעם מסטיק לבגד?כן... לג'ינס וזה היה לא נחמד את מרגישה בחקירה משטרתית?לא אני מרגישה בשאלון קצת הזוי מתי את מתכוונת ללכת לישון?מתי שאני הולכת לישון... מה המקש האהוב עלייך במקלדת?רווח מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?מחשב קיץ או חורף?המ... שאלה קשה. קראת פעם "ג'ינג'י"?כן
את שומעת מוזיקה?כן יש לך חתול?כן יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול?כן אם כן, איזה?דגים
כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר?לוסופרת.... כמה מהם מחוברים עכשיו?לא יודעת... אין לי כוח לבדוק... קיבלת עכשיו מסר?לא רמקולים או אוזניות?אוזניות היו לך ניקים קודמים?כן אם כן, איזה?סטגדישית (זה היה מזמן!) את צורבת דיסקים?לא יש לך דיסקמן/נגןMP3?דיסקמן! את אוהבת לקבל מסרים?כן מי הזמר האהוב עליך?לויודעת הזמרת?כנ"ל הייתה לך אי פעם מורה שאהבת?אמ... כן ביסודי... כמה חברות טובות באמת יש לך?4 אני חושבת את אוהבת את החתימה שלי?היא מיוחדת

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif

ההתנתקות- בעד או נגד?בעד. ראית 'משחק חזק'?לא. את מכירה את השיר 'ביג פאפא'?לא. בת כמה את?13 וחצי וקצתP: בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'?בגיל של אלדין?
את מנויה לאיזשהו מגזין?לא. אם כן, לאיזה?^^ יש לך חדר לבד?כן,עם שירותים צמודים ופרטיים D: יש לך מחשב משלך?לא. שמת דולי בשדח"ם האחרון?לא. קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'?כן,ספר מקסים
מה היה הספר האחרון שקראת?הרפתקה באילת. באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?בין אחת לשלוש.ולפעמים גם אח"כ. ובאיזה שעה בשנה"ל?בעיקרון אני נכנסת למיטה בעשר-אחת עשרה-אחת עשרה וחצי,אבל השעון הביולוגי שלי די הפוך[מאז ומעולם
]ואני יכולה להרדם רק בחמש לפנות בוקר[כמובן שאם זה קורה אני הולכת לבצפר מאוחר יותר
] מה העוגה האהובה עלייך?אני לא אוהבת עוגות.
כמה אחים יש לך?1. את אוהבת אותם?אממ..כן
. בני כמה הם?9. את אוהבת אותי?
אני גורמת לך להרגיש מפגרת?
אני משגעת לך את המוח?לא. באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת?אקספלורר. יש לך מסך מחשב שטוח?כן. יש לך טלוויזית פלזמה בבית?לא. באיזה שמפו את חופפת?הרבל אסנסנסנסנסנס[אני לא זוכרת כמה 'נס' יש שם
] את מתקלחת כל יום?כן. את אוהבת לטייל?כן. איפה את גרה?שהם. נדבק לך פעם מסטיק לבגד?כן,לחולצה.אבל דווקא אהבתי אותה
את מרגישה בחקירה משטרתית?לא.אם הייתי מרגישה בחקירה משטרתית,לא הייתי עונה. מתי את מתכוונת ללכת לישון?בלילה? מה המקש האהוב עלייך במקלדת?אני אוהבת את העכבר
מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?כלמיני. קיץ או חורף?חורף. קראת פעם "ג'ינג'י"?בטח. את שומעת מוזיקה?לא כרגע. יש לך חתול?לא. יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול?כן. אם כן, איזה?כלבה. כמה אנשים יש לך במסנג'ר?102 כמה מהם מחוברים עכשיו?35 קיבלת עכשיו מסר?לא. רמקולים או אוזניות?תלוי. היו לך ניקים קודמים?כן. אם כן, איזה?d a n a b a n a n a,DaNa161 את צורבת דיסקים?לפעמים. יש לך דיסקמן/נגןMP3?דיקסמן. את אוהבת לקבל מסרים?כןכןכןכן. הזמרת?רוני סופרסטאר ה100ממת!!!11
הייתה לך אי פעם מורה שאהבת?אהבת אהבת או אהבת? כמה חברות טובות באמת יש לך?מספיק. את אוהבת את החתימה שלי?משהו לא מסתדר לי שם עם הקצב..

עונהנה

ההתנתקות- בעד או נגד?בעד מה דעתך על הכינוי שלי?אחלה ראית 'משחק חזק'?לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'?לא את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס?כעע רולזז בת כמה את?13 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'?מאיפה לי.. את מנויה לאיזשהו מגזין?לא אם כן, לאיזה? יש לך חדר לבד?כע יש לך מחשב משלך?לא שמת דולי בשדח"ם האחרון?לא קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'?לא מה היה הספר האחרון שקראת?שונאת ספרים אבל אני זה ספר באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?סביבות 12 1 ובאיזה שעה בשנה"ל?10 11 מה העוגה האהובה עלייך?פקאנים של אמא כמה אחים יש לך?3 לא כולל אני את אוהבת אותם?מאודד בני כמה הם?21 19 16 את אוהבת אותי?כעע אני גורמת לך להרגיש מפגרת?לא אני משגעת לך את המוח?לא באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת?נמנמ.. יש לך מסך מחשב שטוח?לא יש לך טלוויזית פלזמה בבית?לא באיזה שמפו את חופפת?משו באסט מלונדון את מתקלחת כל יום?כע את אוהבת לטייל?כע איפה את גרה?ראש העין נדבק לך פעם מסטיק לבגד?כע את מרגישה בחקירה משטרתית?לא מתי את מתכוונת ללכת לישון?בוקרר!! אבל היום אני חוזרת הביתה רק בערך ב-12 ממולדמת של חברה מה המקש האהוב עלייך במקלדת?= ו] יוצא ביחד =] מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?לישון קיץ או חורף?חורף קראת פעם "ג'ינג'י"?כל הסדרה את שומעת מוזיקה?כע יש לך חתול?לא יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול?לא אם כן, איזה? כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר?400 +באייסיקיו במסן בערך 70 כמה מהם מחוברים עכשיו?30 במסן האייסי כרגע לא עובד קיבלת עכשיו מסר?לא רמקולים או אוזניות?אוזניות היו לך ניקים קודמים?כע אם כן, איזה?ראפ שולט את צורבת דיסקים?כע יש לך דיסקמן/נגןMP3?דיסקמן את אוהבת לקבל מסרים?כע מי הזמר האהוב עליך? עברי לידרר
פיטר רוטט
ובוטן מתוק בקרקס הזמרת? הייתה לך אי פעם מורה שאהבת?כע כמה חברות טובות באמת יש לך?אנחנו מן חברוה כזאתי של 10 בנות.. את אוהבת את החתימה שלי?נחמדה..

תן לי דקה להתרגל אליך שוב../images/Emo96.gif

ההתנתקות- בעד או נגד?לא החלטתי:(.כולם מאוד מסכנים><. מה דעתך על הכינוי שלי?חמוד^-^ ראית 'משחק חזק'?לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'?
. לאXD את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס?כע^-^ בת כמה את?14 וחצי בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'?מהסרט? לא יודעת, בת שלושים, היא אוהבת צעירים:p את מנויה לאיזשהו מגזין?כן אם כן, לאיזה?מעריב לנוער יש לך חדר לבד?לא יש לך מחשב משלך?לא:( שמת דולי בשדח"ם האחרון?אמממ לא קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'?ראיתי את הסרט*נסקלת*. לא ידעתי שיש ספר בכלל מה היה הספר האחרון שקראת?יומני הנסיכה באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?מאוחר ובאיזה שעה בשנה"ל?אממ 12-1 מה העוגה האהובה עלייך?שוקולד או גבינה*-* כמה אחים יש לך?אין לי אחים, יש לי אחיות^-^ את אוהבת אותם?את האחיות שלי? בארור בני כמה הם?אחותי הגדולה בת 17 ויש לי אחות תאומה, שמשום מה שאותו גיל כמו שליXD את אוהבת אותי?אני מחבבת אותך:0. כי אני לא מכירה אותך לעומק:p. אני גורמת לך להרגיש מפגרת?לא, זה שאלון נחמד:0 אני משגעת לך את המוח?XD. לא באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת?אקספלור יש לך מסך מחשב שטוח?לא יש לך טלוויזית פלזמה בבית?לא באיזה שמפו את חופפת?אממ כל פעם משהו אחר:p את מתקלחת כל יום?כע את אוהבת לטייל?לא:| איפה את גרה?פ"ת נדבק לך פעם מסטיק לבגד?לא את מרגישה בחקירה משטרתית?לאXD מתי את מתכוונת ללכת לישון?אממ לא יודעת, קמתי באחת>< מה המקש האהוב עלייך במקלדת?רווח^-^ מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?מחשב קיץ או חורף?קיץ קראת פעם "ג'ינג'י"?XDDD. כע. את שומעת מוזיקה?כן יש לך חתול?לא יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול?כן אם כן, איזה?אוגר כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר?לא יודעת:p כמה מהם מחוברים עכשיו?קצת קיבלת עכשיו מסר?לא
רמקולים או אוזניות?רמקולים היו לך ניקים קודמים?כע:| אם כן, איזה?לא לא לא><. את צורבת דיסקים?אממ רק כאלה שבחיים לא היהיו ביחד בדיסק אחד אבל בעיקרון אני קונה יש לך דיסקמן/נגןMP3?דיסקמן את אוהבת לקבל מסרים?כע^-^ מי הזמר האהוב עליך?אין הזמרת?אין הייתה לך אי פעם מורה שאהבת?אממ אולי כמה חברות טובות באמת יש לך?שלוש את אוהבת את החתימה שלי?לא:(. זה רע:(.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo12.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? -- מה דעתך על הכינוי שלי?
ראית 'משחק חזק'? הע?
את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? העעע?
את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? ??
בת כמה את? [הנה שאלה שאני יודעת לענות עליה! D:] 12 וחצי ^^. בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 17
את מנויה לאיזשהו מגזין? נהה. אם כן, לאיזה? -- יש לך חדר לבד? יאפ :p יש לך מחשב משלך? ניי *O* שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא חושבת
קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? נה, אבל ראיתי את הסרט. *מרגישהכמופריקיתשלאקוראתספרים
* אניייייי בוקופיליתתתת OOOO; מה היה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את "אל תיגע בזמיר", כרגע. כשאני אסיים אותו אני אחזור לחמישי של ה"פ באנגלית, וכשאני אסיים אותו אמא תקנה לי את השישי D: באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש?לא יודעת
אההה. 11-12 אני עוזבת את המחשב ואז אני הופכת לחננה וקוראת עד שתיים או שלוש לפנות בוקר
. ובאיזה שעה בשנה"ל? עשר אחת עשרה. מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד עם קצפת ותותים
כמה אחים יש לך? 1כוסיט. את אוהבת אותם? יא:> בני כמה הם? 19 וחצי :p את אוהבת אותי? לא מכירה אותך משהו
אני גורמת לך להרגיש מפגרת? קצת ^^" אבל אני ככה בכל אופן אז זה לא ממש משנה
אני משגעת לך את המוח? ככה. עברתי דברים גרועים יותר. *מבטסנובי* |נפנוףתחת| באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? זונהפוקס [פיירזונה] מוזילה. :> יש לך מסך מחשב שטוח? טחחח.
יש לך טלוויזית פלזמה בבית? פחחחחח.
באיזה שמפו את חופפת? הוואי *O* את מתקלחת כל יום? לא
את אוהבת לטייל? יא. איפה את גרה? לא אומרת
נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן
את מרגישה בחקירה משטרתית? נהה. מתי את מתכוונת ללכת לישון? לאדעת. מה המקש האהוב עלייך במקלדת? אההה. ספייס? D: מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? דוליז? אהה. מחשב או משהו, לא יודעת. לקרוא, לנגן. קיץ או חורף? חורף. קראת פעם "ג'ינג'י"? יאפ. את שומעת מוזיקה? כה. יש לך חתול? שניים :> יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? אהא. אם כן, איזה? תוכים. :> כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? 146 Oo כמה מהם מחוברים עכשיו? 20 ^^" קיבלת עכשיו מסר? ניי
רמקולים או אוזניות? אההה. לאדעת
היו לך ניקים קודמים? נהה. אם כן, איזה? -- את צורבת דיסקים? נוופ. *מסתכלתבחששאלאוכלפיהחוקשלתפוז* יש לך דיסקמן/נגןMP3? MP3 שאני לא משתמשת בו
את אוהבת לקבל מסרים? אההה...
שיהיה
מי הזמר האהוב עליך? אין.
אני אוהבת שירים, לא ז'אנרים או זמרים או להקות וכאלה ^^" הזמרת? כנ"ל. הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? תמיד יש
|חננהחננה| כמה חברות טובות באמת יש לך? לא יודעת. אולי אפס אולי שתיים. אולי אחת. את אוהבת את החתימה שלי? היא אכזרית

../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד מה דעתך על הכינוי שלי? אה..
ראית 'משחק חזק'?
את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? לא נראה לי את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? אני מכירה אותו?
בת כמה את? 15 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? אה.. אומרים לה שהיא צריכה להתחתן כי היא כבר בת 16, לא?
את מנויה לאיזשהו מגזין? לא אם כן, לאיזה? -- יש לך חדר לבד? כן יש לך מחשב משלך? לא בדיוק, אבל הוא בחדר שלי אז רוב הזמן רק אני עליו שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא מה היה הספר האחרון שקראת? אתגר קרת באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? אה.. משו בין ארבע לשבע, תלוי איפה אני ישנה. ובאיזה שעה בשנה"ל? 11-12 מה העוגה האהובה עלייך? עוגת מוס כזאת של אמא שלי, עם המון שוקולד וקפה
כמה אחים יש לך? אח תאום ואחות גדולה את אוהבת אותם? לא במיוחד.. יש לי ברירה? בני כמה הם? 15 ו20[בעוד יומיים] את אוהבת אותי? חח, למה לא
אני גורמת לך להרגיש מפגרת? כן
אני משגעת לך את המוח? לא יותר מדי באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אה.. מה?
יש לך מסך מחשב שטוח? לא יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא באיזה שמפו את חופפת? ד"ר פישר את מתקלחת כל יום? כן. את אוהבת לטייל? כן. איפה את גרה? רמת אביב. נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן. זה ממש מתסכל. את מרגישה בחקירה משטרתית? לא. מתי את מתכוונת ללכת לישון? היום? אה.. עוד איזה שעה, ואז אני הולכת לחבר שלי ואני מניחה שלא נישן עד שבע או משו
מה המקש האהוב עלייך במקלדת? חחחחחח
מממ... נגיד שהרווח, או משו.. מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? להיות עם חבר שלי/לשמוע מוסיקה/להיות במחשב. קיץ או חורף? חורף, כמובן. קראת פעם "ג'ינג'י"? לא נראה לי. את שומעת מוזיקה? כמובן. יש לך חתול? כן, שתיים. יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? כן, כלב. אם כן, איזה? -- כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? באייסיקיו איזה 80 [אין לי מושג איך הם הגיעו לשם או מי הם], במסנג'ר 14. כמה מהם מחוברים עכשיו? אין לי כוח לבדוק
קיבלת עכשיו מסר? לא, אף אחד לא שולח לי מסרים *בוכה* רמקולים או אוזניות? כרגע? רמקולים. היו לך ניקים קודמים? כן. אם כן, איזה? אה.. לאדעת, משו עם לגולאס בטח את צורבת דיסקים? לא. יש לך דיסקמן/נגןMP3? דיסקמן. את אוהבת לקבל מסרים? כן, כי זה אף פעם לא קורה
מי הזמר האהוב עליך? לאדעת. הזמרת? כנ''ל. הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כן, ברור. כמה חברות טובות באמת יש לך? טובות באמת? ממ.. 5 או משו, לאדעת. את אוהבת את החתימה שלי? למה לא

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאת כמוני וכמו אח שלי../images/Emo35.gif

גם אנחנו חשבנו שזה בגלל שהיא צריכה להתחתן בגיל 16.... אבל בעצם אומרים "...עד יום הולדתך הבא! ונותרו רק 3 ימים!"

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo93.gif../images/Emo122.gif *../images/Emo70.gifלא סימן שאלה...

שטופ

New member
../images/Emo77.gifתבדקי ותראי.

אני ואח שלי [אחד אחר|חבול] התווכחנו על זה שעות.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifלכל מי שנדבק לה מסטיק לבגד../images/Emo70.gif

שימו את הבגד הנ"ל במקפיא לכמה שעות, וכשתוציאו תגרדואת המסטיק.

האגוש

New member
אנייי

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד מה דעתך על הכינוי שלי? סבבה ראית 'משחק חזק'? נופ את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? נופ את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? רובי..וכן בת כמה את? 16 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? חחחח מאיפה לי את מנויה לאיזשהו מגזין? נופ אם כן, לאיזה? --- יש לך חדר לבד? יאפ יש לך מחשב משלך?יאפ שמת דולי בשדח"ם האחרון? נופ קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? נופ מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? תלוי ובאיזה שעה בשנה"ל? תלוי מה העוגה האהובה עלייך? גבינה
כמה אחים יש לך? 3 את אוהבת אותם? איזה שאלה בני כמה הם? 12,7,4 את אוהבת אותי? ברוווור
אני גורמת לך להרגיש מפגרת? קצת אני משגעת לך את המוח? לא באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אוונט [שליטההה] יש לך מסך מחשב שטוח? נופ יש לך טלוויזית פלזמה בבית? נופ באיזה שמפו את חופפת? כל מיני את מתקלחת כל יום? איכס בטח שכן את אוהבת לטייל? לא! איפה את גרה? רוצה גם כתובת? נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן את מרגישה בחקירה משטרתית? מאוד מתי את מתכוונת ללכת לישון? לא יודעת מה המקש האהוב עלייך במקלדת? רווח מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע עברי
בלי קשר לזמן פנוי קיץ או חורף? חורף קראת פעם "ג'ינג'י"? לצערי חח את שומעת מוזיקה? עברי
יש לך חתול? חתולה יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? ג'וקים?
חחח..לא אם כן, איזה?לאאא כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? אני לא מתכוונת להתחיל לספור כמה מהם מחוברים עכשיו? --- קיבלת עכשיו מסר? לא רמקולים או אוזניות? רמקולים או אוזניות ממש איכותיות
היו לך ניקים קודמים? לא אם כן, איזה? --- את צורבת דיסקים? חסססס וחלילהה!!!!!!!!!!!!! יש לך דיסקמן/נגןMP3? דיסקמן..ונגן אמפי3 שקנו לי אבל אני לא משתמשת בו יותר את אוהבת לקבל מסרים? כן , למרות שלפעמים אני מפחדת שעשיתי משו לא בסדר אז שולחים לי מסר
מי הזמר האהוב עליך? ע-ב-ר-י ל-י-ד-ר
הזמרת?אעע הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? לא התאהבות חח..אבל מורה שהערכתי זאת המורה שלי למתמטיקה כמה חברות טובות באמת יש לך? נוו את אוהבת את החתימה שלי? כן עברי לידר
מוזיקה אמיתית!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבקשר למסטיק-

מישהו שם מסטיק פעם בשיעור ספרות על כיסא המורה והיא ישבה על זה
.

למעלה