ואנחנו ממש רוצים שתגיעי! :<
C coral chan New member 22/10/10 #62 ../images/Emo210.gif היום קיבלתי משמרות ואני עובדת חמישי ערב... המפ >: איך את מגיעה?
S S.Riddle New member 22/10/10 #65 לאאאאא >< אין מצב שמעשהו יחליף אותך? חשבתי אולי לתפוס טרמפ עם ההורים. אם לא, 67 של דן לאיילון ומשם לליעד...
לאאאאא >< אין מצב שמעשהו יחליף אותך? חשבתי אולי לתפוס טרמפ עם ההורים. אם לא, 67 של דן לאיילון ומשם לליעד...
C coral chan New member 23/10/10 #71 ../images/Emo210.gif אני פשוט אגיע באיחור אם ליעד גרה ליד אילון זו לא אמורה להיות בעיה וזה קצת בלתי אפשרי כאשר אני המוכרת הכמעט יחידה בחנות P:
../images/Emo210.gif אני פשוט אגיע באיחור אם ליעד גרה ליד אילון זו לא אמורה להיות בעיה וזה קצת בלתי אפשרי כאשר אני המוכרת הכמעט יחידה בחנות P:
S S.Riddle New member 24/10/10 #72 אה, אז בסדר. ../images/Emo3.gif זה יחסית קרוב, תשאלי אותה בפרטי איזה קו זה; נראה לי 42 או 20 אבל אולי אני מתבלבלת.
אה, אז בסדר. ../images/Emo3.gif זה יחסית קרוב, תשאלי אותה בפרטי איזה קו זה; נראה לי 42 או 20 אבל אולי אני מתבלבלת.
A akirekaeru New member 21/10/10 #61 ../images/Emo31.gif אין ממש טעם להגיב אם לא, אבל בכל זאת. סוגרת שבת.
C CibiHeart92 New member 22/10/10 #63 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קודם נחליט אם אני רוצה להבריז מטיפול שיניים בצפון ... סביר להניח שכן (באיזה רחוב את גרה ליעד?)
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קודם נחליט אם אני רוצה להבריז מטיפול שיניים בצפון ... סביר להניח שכן (באיזה רחוב את גרה ליעד?)
S SunsRequiem New member 23/10/10 #66 תלוי אם אמצא מקום ללון בו, עקב תחבורה ציבורית זוועתית ליישוב שלי, אבוא. אומנם לא בקוספליי, אבל אני מבטיחה לזרוק על עצמי כמה דברים P:
תלוי אם אמצא מקום ללון בו, עקב תחבורה ציבורית זוועתית ליישוב שלי, אבוא. אומנם לא בקוספליי, אבל אני מבטיחה לזרוק על עצמי כמה דברים P:
S SunsRequiem New member 23/10/10 #69 הוא לא מבריק! זה הפלאש! ורציתי, אבל לא תהיה לי הזדמנות לקנות עצמות לפני יום שישי... כך שלא =(
R rukia chan New member 23/10/10 #67 תלוי~ ../images/Emo103.gif אם יהיה לי איך להגיע, אני אבוא ^^ למרות שאיןלי מושג מה ללבוש... מה שכן, אם אני אבוא, אני יכולה להביא עוגה או משו טעים בסגנון, אם אתם רוצים~
תלוי~ ../images/Emo103.gif אם יהיה לי איך להגיע, אני אבוא ^^ למרות שאיןלי מושג מה ללבוש... מה שכן, אם אני אבוא, אני יכולה להביא עוגה או משו טעים בסגנון, אם אתם רוצים~