האלווין

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהאלווין../images/Emo123.gif

ב28 לחודש הזה ביום חמישי בשעה שתפורסם בהמשך בערב יהיה מפגש-מסיבת האלווין של הפורום בצפון ת"א. אתם מתבקשים לענות ב
או
לשירשור זה, להוסיף משהו אם בא לכם לעזור באירגון. ולשתף אותנו בתור מה אתם מתכוונים להגיע, כי בכל אופן האלווין וקוספליי הולכים טוב ביחד :)

S.Riddle

New member
אה, ועוד אין לי רעיון לקוספליי. :S

אני אשמח להצעות ש*לא* כוללות מעיל, אני מעדיפה לדקור את עצמי בעין במקום לתפור עוד מעיל.

innocence

New member
אני מקווה שאוכל להגיע..

אני מאמינה שעם קוספליי אני לא אצליח להגיע (כי פשוט לא יהיה לי זמן) אבל אם אגיע בטח אשקיע בתלבושת לוליטה יפה^^

Mana Sama

New member
שוב,מקווה להגיע~

בדיוק באותו יום אני מתחילה את הלימודים ואני אהיה עם ציוד שאין לי מושג איך אני הולכת לסחוב הביתה,אז אני בספק אם יהיה לי חשק להתחרבש איתו ברחבי ת"א :/

CoralP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo181.gif

ואני רוצה לעזור בארגון, רק תגידו מה צריך :ם

Inimi

New member
נשמע מגניב!

מקווה שאוכל להגיע :) לא יודעת עדיין אם אני אלבש משהו מיוחד/קוספליי כי אני גרועה וענייה XD

CoralP

New member
את לא גרועה!../images/Emo181.gif

אם כבר אני גרועה
לי באמת לא יהיה מה ללבוש

Inimi

New member
לא ראית את הארון שלי

אין שם כלום ם-ם למרות שאם אני עושה משהו, ממש הייתי רוצה לעשות קאסט הקוסם מארץ עוץ 333> אפשר לאלתר כ"כ הרבה XD

string chan

New member
אחותי הייתי דורותי לפני שנתיים,

אבל אני בספק אם השמלה שלה תעלה על בנאדם בגודל נורמאלי. כשאמא תפרה את זה נורא צחקתי עליה שהיא לא צריכה את... הקפלים האלה בחזה, או באופן כללי שום התאמה שהיא. פשוט גוזרים ישר ומעבירים במכונה. P: יש לי סלסלה וטוטו מאולתרים XD ושנה שעברה אנשים מהכיתה שלי היו לדעתי קאסט שלם, או כמעט שלם. הם גם עשו את זה גם ממש יפה ;-; [סחפירהראנדומלית]

Inimi

New member
סג

אין לי כוח לתפור. או כסף XD אז בטח אני סתם אאלתר משהו, זה סתם היה רעיון D: ומה מי בכלל מבין משהו בלתפור שמלות? בטח שלא אני, אני כל הזמן לובשת מכנסיים! D:

Inimi

New member
לא יודעת מה מהם יותר קל להכין

אני פשוט לא מתעסקת עם קוספליי של בנות חוחו (ציינתי כבר שהקיץ היה הקוספליי הראשון שבו לא נאלצתי להתענות במעיכת ציצים?)

Kienai Negai

New member
והיית מהממת!

הכי מגניב זה אנשים שנראים טוב גם כבחורים וגם כבחורות XDD

string chan

New member
חמש עשרה,

אבל היא גבוהה ורזה ובלונדינית ו.... כל מה שאני לא. >_> ואין לה ממש חזה P:

innocence

New member
הקפלים האלו נקראים מתפרים,

או DARTS, אם אני מבינה נכון למה את מתכוונת:)

string chan

New member
../images/Emo45.gif זה! תודה :)

אני פשוט רגילה לתפור ברוסית, אז אין לי ממש מושג איך קוראים לדברים בעברית. ><"

innocence

New member
גם לי אין מושג ברוב המקרים,

וגם אם אני מכירה את המונח באנגלית כמו שמופיע באינטרנט ובבורדה, לא תמיד אני באמת יודעת מה זה אומר >> אבל יש מספר מאוד מצומצם של מונחים שאני כן מכירה XD

למעלה