האלווין

happy berry

New member
../images/Emo45.gif אגיע גם אגיע^^

you won't get rid of me so fast muhahahahahha OMGtrollface* בקוספליי מפגר משהו של אליס מפאנדורה (פאת אימיים;;; ), במעיל האדום לבן, רק לא אדום לבן, אלא שחור כתום, ועוד כמה שינויים קטנים וחסרי חשיבות. התקדמות קטנטנה שכוללת חצאית לייקרה זנותית קצרה שנתפרה בשבע דקות. מגפיי זונה שהיו לי בבית. גרביון זונה שהיה לי בבית. המראה הכללי הוא של זונהXD אבל יש מצב שהמעיל ישפר את המראהXD וזהו, אשמח לעזור בארגון וכאלה, תגידו לי מה צריך לעשות~

evening rose

New member
../images/Emo45.gif

עדיין מחפשת בד לקוספליי שאני רוצה להכין.. אם לא יצליח אז יש חלופי (Yuna, Lady Luck) שלא לבשתי לאייקון.. :)

Grell

New member
נראה אם אני אוכל להגיע ם;

אין לי מושג עם מה לבוא אבל X_X

Grell

New member
לא יכולה לבוא בסוף, ההורים שלי החליטו שיש

להם אירוע באותו יום.

string chan

New member
../images/Emo45.gif

אני אשתדל מאוד. תלוי בשעה. באופן כללי אני אצטרך לעזוב עם האוטובוס האחרון בערך, גם כי אוטובוס וגם כי.... אני צריכה להיות ב7 וחצי למחרת בבית ספר. >_> ו.... נבריז פעם אחת מתיאורי, לא נורא.
אני גם אנסה להגיע בקוספליי. כנראה של רנה (כי כאילו, מה צריך לשנות בהיגוראשי בשביל האלווין P: ). אם אני אהיה עצלנית/לא יהיה לי זמן/ חוסר בבד אגיע בשמלה הלבנה שלה, למרות שהיא די שקופה ואני לא בטוחה אם אני רוצה ללבוש אותה שוב. אם יהיה לי זמן וזה, אני אתפור סופסוף את הסיילור שלה, ואקצר קצת אתהחצאית הקיימת ואבוא בתור סקולגירל רנה. לדעתי אין לי מספיק בד בשביל הסיילור. =\ נבדוק. P: ואשמח לעזור וזה. יש לי גם זמן פנוי מסיבה לא ברורה. O:

Lightning9

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

תלוי מאוד באוטובוסים, אני מסיימת קורס ערב רק ב9 וחצי אז... אוטובוסים. דרך אגב, ליעד תהיה אפשרות להישאר לישון אצלך ולעזוב למחרת בבוקר? אחרת לא ממש יהיה לי טעם לבוא ל.... שעה '-' וכמובן שמתנדבת לעזור במה שצריך! ובקשר לקוספליי... לא יקרה XD כנראה רק בגדים או פיאה נחמדה

Lightning9

New member
הבעיה שלי היא האוטובוסים

וכמה זמן יקח לכל אחד מהם.... אין לי בעיה להגיע מאוחר

Naxel

New member
הנה הצטרפתי !

כי אמא ליעד ביקשה >: עכשיו לא תוכלו לגרש אותי מהמסיבה! (כאילו שהיא תהיה שווה משהו בלעדיי) (נסטיה
)

למעלה