המשך משחק...

dragon zlotnik

New member
לא אמרתי שאני לא יבוא

פשוט זאת תהיה בעיה לקחת אותה, לדעתי כדי לחכות ולישון פה בלילה הזה, או שנסחוב אותה וזה יקשה עלינו.

Dumarius

New member
בימפולוריאנס מפנה את מבטו אל נוטריו

"הם צודקים" הוא אומר

HawkEye3

New member
"אם זה הוחלט עפ"י דעת הרוב להישאר

כאן ולנוח, נצטרך לכבות את הלפיד כדי לחסוך והשמירה תתבצע ע"י מי שיכול לראות בחושך, מוסכם ?"

Naruto007

New member
תגובה

קארין מתקרב אל נוטריו ולוחש כמה מילים (תאמינו לי שהוא עושה את זה, מסרים אישיים) ומיד הבעתו של נוטריו משתנה והוא לוחש בחזרה, ואז הוא מסתכל אל כולם ואומר "טוב, אני לא אמנע מהאלפית את השינה שהיא צריכה, ונראה שגם אתם לא מעוניינים כל כך להמשיך בדרך עדיין. ואתה..." הוא פונה למיל "ממש לא אכפת לי אם אתה מאמין לי או לא. זה בעיה שלך בלבד. אבל אני מבטיח לך שאם אתה תפעל נגדי לא רק שלא אנסה לעזור לך לצאת, אני אשאיר אותך כאן בכוונה. אתה טוען שאי אפשר להיות בטוח שאני אומר את האמת, נכון? אבל האם אתה מוכן להמר על כך בחייך?" הוא מסיים בחיוך מרושע ומתיישב.

dragon zlotnik

New member
קייל אומר

טוב, אין לי בעיה, רק מי פה יכול לראות בחושך? נראה לי שאין מספיק אנשים ואולי כדאי לעשות חיפוש מהיר באיזור ואולי נמצא איזה מיטה או ארון שנוכל לפרק ולהדליק, בכל מקרה תחליטו מהר אני עייף, אומר קייל, מתישב ומוציא שמיכה דקה מהתיק שלו.

HawkEye3

New member
אני מאמין שאין מיטה באזור...

אז קארין הולך לצומת שבמסדרון ובזהירות מתבונן לצדדים, מה הוא רואה מלבד שני הלפידים ?

DIDGIN

New member
"אני יכול לראות בחושך,"

אומר קובו, "רק תכבו את הלפידים, שלא יפריעו."

Hammerfall

New member
אז ככה...

קודם כל, כבר כתבתי שגרידו הכניס את הנשק שלו חזרה, תפס את הגור חתולים ויצא מן החדר, לאדון DDN אין יותר פנאי לשחק אותו (מסיבות השמורות עימו) אז הוא העביר את השליטה על הדמות אלי וכרגע גרידו עומדש ומסתכל עליכם עם הגור עדיין בידו ומבט תוהה על פניו (של גרידו, לא של הגור)... בקשר למה שאתם רואים ולראיית חושך של חלקכם: אור לפידים לא מפריע לראיית חושך... הלפיד היחיד שדולק נמצא כרגע בידי דריאן ובמרחק מימין ובמרחק משמאל (לאן שהמסדרונות פונים) אתם יכולים לראות המשך מסדרון ומעט אור, כנראה מלפידים מוצבים בקיר, בימפולוריאנס יכול לספר לכם אם תשאלו אותו שבדרכו במבוך הוא אכן ראה לפידים דולקים במין אור אדום ומוזר, לא טבעי...

"אני מצטער שהוונת שאני תוקף"

אומר מיל בהתנצלות "לא התכוונתי להגיד שאתה שקרן רק לא הבנתי איך ידוע לך כל-כך הרבה על מקום שמעולם לא היית בו" אומר מיל בהבעת תמיהה "כמובן שאם תלכו אני יבוא לא יועיל לי להשאר פה לבד אבל אני רוצה לישון" ואז הוא פונה לבימפ... "אני מוכן לשמור, אחרי לילות רבים ביער החשוך כבר התרגלתי לראות בחושך" ואז מוסיף בחיוך "וזה גם קצת ירושה מסבא"

dragon zlotnik

New member
אתם לא יכולים

לחלוק את השמירה שניכם לבד, אני מציעלעשות משהו אחר.

Naruto007

New member
"אנשי צבא...

כל הזמן בטוחים שהעולם מלא באויבים. מאיפה בדיוק יבוא אויב?? למה אנחנו צריכים שמירה? שכל אחד ילך לישון וזהו... אני לא חושב שיש צורך, לא שמעתי על הרבה חיות שיכולות לשרוד ללא אוכל ושתייה-דברים שאני מאמין שלא יהיו כאן. ומיל, אני מבין את הבלבול שלך. אני פשוט לא אוהב לספר את כל מה שאני יודע. בכל מקרה, בוא רק נאמר שמישהו או משהו רוצה שאני אמצא אותו כאן. זה ספר של קוסם שנגנב על ידי גנב חוצפן, והספר נזרק לבאר. כנראה שהוא יצר את המקום הזה, ועכשיו הוא גם מונע מהטלת קסמים. זו ההשערה שלי." אומר נוטריו ומתחיל להתכונן לישון.

"בסדר" עונה מיל

וגם הוא נשכב על הריצפה "אוך הרצפה פה ישרה מדי, אני רגיל לאבנים וצמחים"

dragon zlotnik

New member
לילה טוב אומר קייל

והולך ונשכב על השמיכה וכשהוא ישן ידו עדין מחזיקה בפטיש.

Naruto007

New member
"אל תעירו אותי אלא אם

מתחילים ללכת, ולא לפני שעברו 8 שעות. אם קורה משהו ואתם יכולים להסתדר בלעדי, תעשו את זה." ובמילים אלה נשכב נוטריו לישון.

DIDGIN

New member
"במקרה הזה...

אני חושב שאני אלך לישון. לילה טוב, תעירו אותי בעוד 8 שעות, אלא אם משהו חשוב קורה." מל"ד: לא תהיה לי אפשרות לשחק ביום כיפור

dragon zlotnik

New member
בכל מקרה

גם בשבתות אני לא משחק ופשוט אני קורא מה קרה וממשיך, אנחנו לא מתקדמים בקצב יותר מדי מהיר...

למעלה