המשך משחק...

HawkEye3

New member
דבר ראשון קארין הוא בן אדם,

דבר שני - הוא לא היה בטראנס - אני פשוט עבדתי אתמול בלילה ואי הולך לעבוד גם בלילות של היום ומחר, אז מצטער על אי ההבנה. דבר שלישי קארין מפסיק את מלמוליו ברגע שפיסת הסלע הזעירה והראשונה החלה בתהליך ההתנתקות שלה מחברתה במעלה הבאר, וזה בגלל שהוא שמע אותה :) בנוסף (אם אפשר ?) הוא ישר רץ אל קוואליה ונושא אותה על כפיו, הוא ממהר לרוץ לעבר הפתח ומסמן לדריאן להביא את הלפיד איתו, אם נופלים חפצים הוא מורה לדריאן לאסוף אותם (אה וכדי שלא יהיו לך מחשבות מיותרות בנושא hammerfall, קארין החזיר את מה שזה לא יהיה לתוך החולצה שלו וזה קשור בחוט חזק, מאוד חזק !)

Loewenthal

New member
מל"ד

אני באמת חשבתי שקארין לא ימשיך להיות כך... וחשבתי שאולי באמת אתה תתקן אותי, אבל חשבתי שבכל זאת אולי אתה כן תשחק כך. אבל לא חשוב. סליחה, הנה מה שבאמת קורה: דריאן אוחז בלפיד ומתקדם במהירות לעבר קוואליה, הוא עוזר לקחת אותה לכיוון הדלת, כאשר יוצאים מטווח האש, הוא ממשש חתך גס על לחיו.

Hammerfall

New member
אוקי הכל התבלגן אנשים...

אני אנסה לעשות קצת סדר בממצאים שלנו: הבאר מתחילה לשקשק ולהתמוטט לתוך עצמה, חתיכות קטנות של אבן מתחילות ליפול וככל שהזמן עובר החתיכות גדלות וגדלות והבאר קורסת תחתיה ולא נשאר זמן רב לאנשים שבתוך הבאר לברוח. דרך האבק ניתן לראות שער, או יותר נכון דלת נפתחת באחד מצידי הבאר ודמות עומדת מאחוריה. מיל הוא הראשון לפעול, הוא ממהר ונכנס בשער שנפתח לא רחוק ממנו. קייל שנפגע ממטח של אבן ברגלו, בוחר לעצור באמצע המפולת על מנת לחבוש את פצעו, בזמן שהאבנים הקטנות שורטות את פניו ולמזלו אף אבן גדולה נוספת לא פוגעת בו הוא מסיים לחבוש את רגלו ומדדה בעזרת פטישו אל עבר הדלת בוחר להיעצר שם ולפנות אל האדם המסתורי בדלת במילים: "מי אתה אדוני, והאם אתה אחראי לזה?". האדם המסתורי עונה לו ואף מפנה את תשומת ליבו אל קווליה המעולפת ששוכת במרכז הבאר הקורסת בינתיים סופגת אבנים בשאר חלקי גופה, משמיעים צלילי מתכת כאשר הם פוגעים בשיריונה. קייל ממשיך לתחקר את הזר בשעה שהבאר ממשיכה בקריסתה אך פונה אל מיל בבקשת עזרה, לבסוף קובו מתנדב לעזור לו לסחוב את קווליה הפצועה אל המקום מבטחים שמציע החדר החדש שנגלה לעיניהם. בבדיקה יותר מעמיקה נגלה שמצחה של קווליה מדמם אך חוץ מכמה שריטות על פניה ואזוריה החשופים לא קרה לה משהו חמור מידי. גרידו החזיר במהירות את נשקו אל מקומו תפס את הגור ביד אחת ועשה את דרכו במהרה אל השער. נוטריו אף הוא הגיע לשער והעיר מספר הערות שלא נשמעו מעל ההמון והרעש של קריסת הבאר ובזמן שדריאן וקארין מתווכחים ביניהם על מה לעשות עם קווליה ורק כשקארין החל לרוץ לעברה הוא שם לב שהיא כבר בכלל לא שם והוא ודארין בחרו אף הם לברוח דרך השער. ברגע שעשו זאת ודארין העביר את רגלו דרך השער הבאר קרסה כליל וכל מה שנשאר היה המון אבק שברגע שהוא התפזר השאיר אחריו קיר אבנים גדול וחשיכה מוחלטת, ההדף של האבק והמפולת של האבנים כיבתה את הלפיד היחיד שדלק. כעת דממה מקיפה אתכם מלבד נשימות מואצות של אנשים סביבכם.

Naruto007

New member
"לעזאזל..."

ממלמל נוטריו בעודו מבריש את גלימותיו מהאבק. "הגלימה שלי מאובקת נורא... בכל מקרה" הוא פונה אל בימפלוריאנס "מה אתה עושה כאן? ובכלל, מה כולכם עושים כאן? למה באתם לכאן?" אגב, עדיין לא קיבלתי תיאור של בימפלוריאנס, אני אשמח לדעת את הגזע שלו, מראה פנים, גוף, גבוהה או נמוך, פריטים נראים לעין..

Dumarius

New member
"אני בשליחות,

מטעם האקדמיה לקסם בעיר אנדרנוס." אומר בימפולוריאנס בטון מכובד (אגב, בימפולוריאנס, לא בימפלוריאנס,) בימפולוריאנס נראה כלהלן: נמוך (גבוה יחסית לנומים), לא רזה ולא שמן, זקנקן שחור מאורך ומטופח, תסרוקת בצורת אות קסומה, עם 3 צמות שיוצאות ממנה, לבוש בגלימות קוסם מקטיפה שצבען אדום כהה, מגפי עור חומות, מכנסי עור איילים עם אבזמים, חולצת משי שחורה, ומעליה חולצת קטיפה חומה, עם עיטורים וסמלים בשפת הקסם.

Dumarius

New member
ד"א

צבע עיניים=ירוקות צבע שיער-שחור לגמרי נראה צעיר, מבט בטוח בעיניים, עומד תמיד זקוף, ידים משוחררות...

HawkEye3

New member
קארין אומר לכיוון דריאן

"קרב אליי את הלפיד", מוריד ופותח את ילקוטו, ומכה באבני הצור פעם אחר פעם עד אשר הוא שומע מישהו מתקרב אליו, לאחר מכן הוא מגשש בידו ומדליק את הלפיד, הוא מבקש מהאיש האוחז בלפיד לסור עימו. הוא הולך לכיוון הפצועה חסרת ההכרה ותחת אורו של הלפיד מתחיל לבדוק את מצבה של העלפית נשימה, דופק, בלאגאנים (פגיעות ראש) - מה מצבה ?

dragon zlotnik

New member
קייל הולך לצד

(מל"ד- תתארי את החדר) ואומר בקול "יש פה מישהו שמבין קצת בקסמי מרפא או רפואה שיכול לעזור לי בבקשה" אומר קייל ובזהירות מוריד את התחבושת(בתנאי שיש שם מקום נקי ונוח, אם לא אני משאיר את התחבושת)

Hammerfall

New member
אז ככה:

בימפלוריאנס צריך לתאר את עצמו מעט, כמו כן למקרה שמישהו שכח שכל אחד מהמשתתפים יתאר את עצמו, מראה, לבוש (לא מקצוע ורקע ושטויות לא קשורות)... החדר שאתם נמצאים בו הוא כמו מן מסדרון בו יש מקום רחב במקום שאתם נמצאים בו והוא הולך ונהיה צר יותר בפניה שמאלה ובפניה ימינה, האור של הלפיד שלכם מאיר את הדמויות שמסביבכם (כמו שאמרתי תתחילו לעשות קצת יותר אינטרקציה ולתאר את עצמכם). ובקשר לקארין, אם היית קורא את מה שכתבתי בהתחלה היית רואה ש: "בבדיקה יותר מעמיקה נגלה שמצחה של קווליה מדמם אך חוץ מכמה שריטות על פניה ואזוריה החשופים לא קרה לה משהו חמור מידי", אז להבא קריאה מעמיקה חוסכת שאלות מיותרות... המקום די מאובק אך לאט לאט האבק יורד מהאוויר וצונח לרצפה, אם אתה רוצה לשבת על הריצפה ולטפל בפצעייך אתה מוזמן קייל, זהו מקום נקי כמו כל אחד אחר... קווליה מתחילה להשתעל ומתיישבת עם כאב ראש עצבני, היא בלי לשים לב מושיטה את ידה אל מצחה הדואב והמדמם ומסתכלת סביבה...

HawkEye3

New member
קוואליה רואה שרוכן לידה בחור

צעיר עם תווי פנים שמתקרבים לחדים (לא עד כדי כך שניתן לבלבל בינו לבין עלף, אני בן אדם קיצר), שיער חום כהה וארוך (מגיע עד לשכמותיו) הקלוע לצמות דקות, עיניו בצבע חום, וחיוך קל נסוך על שפתיו. "לאט לך עלמתי, נפצעת ואם את לא רוצה כאב ראש פעום כדאי שתחזרי לשכב" הוא מוריד את תרמילו ובעודו עושה זאת קוואליה מבחינה בלבושו הכולל בגד מעור בצבע הקרם, שתי חרבות בנדנים שחורים החגורות למותניו, ומגפי עור גבוהים (תפסיקו סוטים, לא כאלו !) בצבע חום. הוא מוציא את נאד המים מילקוטו ופונה אליה בשנית "דרך אגב, שמי הוא קארין, את רוצה לשכב ?" (לא נשמע טוב אני יודע). אם היא מסכימה קארין מניח את ידו על כתפה ובידו השניה תומך בגבה ומשכיב אותה על גבה, את תרמילו הוא מניח מתחת לרגליה כך שיהיו בשיפוע, מרטיב את פניה ונותן לה לשתות מים.

dragon zlotnik

New member
קייל מוציא עיסה מסוימת

של צמחים ושם כמה שפחות על תחבושת פשתן וחובש את פצעו, ואז הוא קם בעזרת הפטיש, ואומר "אני מציע שננוח עכשיו ומחר ננסה לצאת מפה" אומר קייל ומפהק.

Hammerfall

New member
כנס לשירשור למטה...

השירשור האחרון הוא מה שקורה כרגע אז בבקשה תיכנס לעיניינים, אם אתה לא כותב את זה שם, אף אחד לא ידע שאתה אומר משהו, מתנהלת שיחה על מה הולכים לעשות בין נוטריו ובימפולוריאנס, אם אתה רוצה לומר משהו אתה תקטע את השיחה אבל אתה חייב לקטוע כדי להגיד את מה שיש לך להגיד...

"שלום בימפ"(לא זוכר ת'שם)

אומר מיל באדיבות "תודה שהצלת אותנו, אני תוהה איך הגעת לפה?"

מל"ד: תיאור

אדם צעיר בסביבות גיל השלושים עם קצת רמז לתווים אלפיים בפניו בגדי מסעות ירוקים תיליון בצורת תוכי על הצוואר אם מסתכלים טוב על ידו השמאלית רואים שהיא צהובה מזהב\נחושת

Hammerfall

New member
לידיעת המעוניינים:

תיאור דמות כולל- עיניים, שיער (צבע, אורך, סוג, צורת סידור), זקן אם יש, גובה, לבוש, מאפיינים מיוחדים אם יש, נראה כבן, בעלת תווי פנים ואי אלו דברים ומאפיינים נוספים שבא לכם להוסיף....

Naruto007

New member
קודם כל תיאור:

נוטריו הוא בן אדם רזה מאוד, שגלימות שחורות עוטפות אותו וגם מכסות את ראשו. מדי פעם אור הלפיד מאיר על פניו מבעד לגלימות, וחושף עיניים חומות, שער שחור שזור בלבן, תווי פנים רזים ועצמות בולטות. בגלל הידיים הרזות עם העצמות הבולטות, ועם אפקטים של צל שזז מפעם לפעם, נוטריו מזכיר לכם שלד יותר מכל דבר אחר. גובה 1.76 בערך (אני לא זוכר מה בדיוק אמרתי). עכשיו למה שהוא עושה: נוטריו מסתכל סביבו, מנסה לקלוט את מראה החדר. אחר כך הוא מעיף מבט בקווליה שהתחילה להתעורר "האלפית התעוררה אני רואה". מיד הוא בוחן את שאר "שותפיו" לצרה, ושואל את בימפלוריאנס "מה אתה עושה כאן ואיך הגעת לכאן?" אגב, אחרי שהאבק יורד איך נראה החדר?

Hammerfall

New member
אוקי, אני אנסה לתת תיאור יותר מפורט

החדר שאתם נמצאים בו, עמוק עמוק מתחת לאדמה, הוא יותר מסדרון, אתם נמצאים במרכז היותר רחב והמכיל את כולכם בנוחיות. הקירות, התיקרה והריצפה עשויים אבן ונראה שנבנו על ידי בני אדם והדלת בה נכנסתם כעת היא ערמה של אבנים שמונחות אחת על השניה בבאלגן ובחוסר סדר מוחלט שנוטה לתוך החדר (הגיוני שהריסות של באר לא יהיו מסודרות). המסדרון הזה מריח קלות מאבק, טחב, זיעה, דם ועוד איזה ניחוח לא מוכר אך חריף ביותר, חלקכם מזהים אותו בתור גופרית (לא לכולם יש את הידע הזה!)והוא פונה ימינה או שמאלה ואתם רואים כי בשני הכיוונים במרחק עדיין יש אור קל, כנראה של לפידים. מספיק ברור?

למעלה