המשך משחק...

dragon zlotnik

New member
קייל:

עור לבנבן, עם שיער בלונדיני קצת ארוך, חלק, לובש שריון מלא, ועליו גלימה בצבע תכלת, עם תיק מסעות, צבע עיניים ירוק, חסון, וגובהו בערך 1.80, יש לו תיליון מתכת שסופו בצורת ברק.

DIDGIN

New member
קובו

הוא מתנשא לגובה העצום של 1.25 מטרים, ורחב כמעט כמו שהוא גבוה. העור שלו אדמדם, כמו עורו של מי שרוב חייו בקושי נחשף לשמש ואז בילה תקופה ארוכה לאורה. יש לו שיער חום קצר, וזקן חום ומחודד. העיניים שלו קטנות ושחורות. יש לו אף גדול ובולבוסי, אוזניים מחודדות מעט ושפתיים עבות. הוא לא נראה מבוגר. הוא לובש בגדי מסע חומים-אפורים ומהוהים, ומעליהם ווסט עור מלא בכיסים שנראה גדול ממידותיו. גם החגורה שלו מלאה בכיסים ושקיקים. כל הכיסים והשקיקים מלאים ותפוחים, וריחות משונים נודפים מהם. בחגורה שלו תלוי גם גרזן מלחמה ליד אחת. יש לו גם תיק עור שלא נראה מלא או תפוח במיוחד, אבל ניתן להבחין מבחוץ בשני עצמים גדולים ורבועים הנמצאים בתוכו.

Dumarius

New member
כתבתי למעלה את התיאור שלי

מתחת לאיפה שנוטריו שאל... "חסר טעם" פונה בימפולוריאנס אל אות ואדם שביקש קסמי רפואה. "קסמי לא עבדו במקום הזה, ולכן יתכן שגם קסמי רפואה לא יעבדו." אז הוא פונה אל מיל: "שלום לך, באמת יאן צורך להודות לי, הייתה זו יד הגורל ולא ידי שלי... שמי בימפולוריאנס, בן העיר אנדרנוס, ובוגר אקדמיית הקסם של ארקלון". "אני כאן בשליחות מטעם האקדמיה. ו.. הממ.. נכסנתי לכאן דרך הדלת.." אומר הננס ומחייך חיוך לבבי. "עוד דבר אחד, אל תמהרו לחשוב כי ניצלתם כל כך מהר, כן בעצם נכנסתם לאותה צרה שאני בה כבר זה זמן מה. המקום הזה הוא מבוך מרשים, והצלחתי ללכת לאיבוד..."

Dumarius

New member
לא קראת את כל התגובה...

כתוב שם למה אני פה, וכתוב שם איך נכנסתי: דרך הפתח

Naruto007

New member
נוטריו שואל את בימפלוריאנס

"האם ראית בדרכך איזשהו מקור קסם או ספר מוזר?"

Dumarius

New member
"איזו שאלה מוזרה לשאול.."

בימפולוריאנס מסתכל על האיש בשחור בתמיהה. "בוא נתחיל בלהציג את עצמנו... מאחר והצגתי את עצמי למספר אנשים, אני מניח שאין צורך שאציג את עצמי שוב, אך באשר לך?"

Naruto007

New member
נוטריו חושב לרגע,

מחייך חיוך שטני ואומר "שמי נוטריו, ואתה לא יודע כמה התשובה שלך חשובה לי: ראית בדרכך ספר מוזר או הרגשת מקור כח קסום? זה יכול לחלץ את כולנו מהמקום הזה." הוא מושיט את ידו כדי ללחוץ את ידו של בימפלוריאנס (לול, שם ארוך)

Dumarius

New member
בימפולוריאנס!!! עם ו' בין הפ' ל-ל'.

"לא צר לי, לא ראיתי.."

Naruto007

New member
מצטער ששכחתי את ה'ו'....

"טוב" אומר נוטריו "נצטרך ללכת לחפש. אתה תבוא איתי, נכון?" הוא אומר אל בימפלוריאנס. אח"כ הוא פונה אל שאר הדמויות "אני חושב שכדאי גם לכם לבוא, לאור העובדה שאני אולי היחידי שיודע את המידע הדרוש כדי לצאת מכאן, ואני לא מתכוון לחפש אתכם אם אוכל להימלט מכאן. אם אתם מתכוונים לבוא, כדאי להתחיל ללכת".

Dumarius

New member
שוב שכחת...

"אל תחשוב שלצאת מן המבוך האיום הזה יהיה פשוט כל כך" אני אומר לנוטריו בקול רציני... "אך נאי אבוא איתך, ואשתדל לעזור. עוד משהו, לפי גלימותיך ועניינך בחפצים קסומים וספרים אני מניח שיש לך איזשהי קרבה לקסם. אני צודק?"

DIDGIN

New member
"אם אתה צודק,

אז הוא כנראה לא היחידי.", נכנס קובו לשיחה "בערך חצי מאיתנו, כולל אני, ניסינו להשתמש בקסמים כשהיינו בתוך הבאר, אך שום דבר לא עבד." אולי יש לך, קוסם מוסמך, מושג למה? דרך אגב, שמי הוא קובו." קובו מושיט את ידו ללחיצה.

Dumarius

New member
"נעים מאד..

בימפולוריאנס. ובכן כל מה שאני יודע הוא שמרגע שנכנסתי למבוך הזה קסמי הפסיקו לפעול.. מן הסתאם ישנו איזה חפץ או כישוף על המקום שמונע את זה, או אולי יצור מסויים. אנחנו נצטרך לצאת מכאן במהרה אבל.."

Naruto007

New member
"אני אומר לכם, צריך להתחיל לזוז"

אומר נוטריו בדחיפות. "החפץ שמונע מאיתנו להטיל קסמים, אם אני לא טועה, הוא ספר של קוסם רב עוצמה שנגנב והגיע לכאן. אני לא מתכנן לצאת דרך המבוך, דרך הקסם של הספר אנחנו נצא. אבל רק אני יודע איך ולמה, אז אם אתם רוצים לבוא איתי יוצאים עכשיו!" הוא מסיים ומתחיל ללכת לכיוון הדלת. הוא עוצר אחרי צעד ואומר לבימפולוריאנס "ואפשר לומר שאני מטיל קסמים. אם גם אתה, אני אשמח לדבר אתך על איזה רעיון שהיה לי... שילוב של קסם חשמל עם מים.. אבל זו לא השעה וזה לא המקום, אז בואו נצא מכאן!" והוא ממשיך לעבר הדלת.

dragon zlotnik

New member
קייל מפהק

(אחרי שהוא חובש את רגלו) וקם כשהוא קצת נשען על הפטיש, ואומר "תשמע אני גם עייף וגם היא פצועה" אומר קייל ומחווה בראשו לעבר קוואליה, אם אתה בא אין לי בעיה אבל זה יהיה בעיה לקחת אותה.

Dumarius

New member
אין שם דלת

בתיאור של המרפול לא מדובר בשום דלת. "ובכן קדימה לזוז.." אני אומר ובשקט בשקט ממלמל לעצמי "יכול להיות שזה זה"

Hammerfall

New member
אוף, תקראו את התיאור של החדר,

ממש השקעתי בו!!! אין דלת, הדלת שהייתה, שנפתחה על ידי בימפולוריאנס והצילה את החיים שלכם, למרות שהיא גם זו שגרמה למפולת בגלל שהיא עירערה את הבסיס של הבאר הישנה שבכל מקרה כבר נחסמה והיא מלאה אבנים כך שהיא לא נחשבת יותר לדלת. מה שיש ומה שאתם נמצאים במרכזו זה מסדרון, המסדרון ממשיך ימינה, מאיפה שבימפולוריאנס הגיע או שמאלה שהוא עוד לא היה שם וגם אתה לא הייתם שם...

Hammerfall

New member
סתם בשביל הפרוטוקול:

השם של הדמות של Illithid לפי מה שהוא רשם לי עליה הוא "קווליה" ולא קוואליה או קוולאיה או איך שאתם לא קוראים לה, אז בבקשה שימו לב למה שאתם כותבים....

"למה שאני יאמין לך?"

אומר מיל בזילזול "הסיפור שלך נשמע די מופרך וחוץ מזה אני חייב לישון אני ישאר עם קייל"

Dumarius

New member
"אין סיבה שלא תצטרפו"

אני אומר למיל... "אם הוא באמת יכול להצויא אותנו מפה, הוא לא יחזור בשבילכם.."

למעלה