המשך משחק...

Hammerfall

New member
../images/Emo76.gifהמשך משחק...../images/Emo76.gif

נראה כי הזמן אינו עובר במקום האפל והמוזר שנחתתם לתוכו. אתם אפילו לא טורחים לנסות להכיר את חבריכים לצרה על אף שאתם יודעים כי אתם באותו המצב ואולי אחד הנוכחים ידע משהו שאתם לא יודעים שיוכל לעזור. הדממה שאופפת אותכם מעבירה פחד וחרדה בגופכם שאליה מתווספים צמרמורות מהקור העז והלא רגיל ששורר בבאר, מידי פעם הדממה מופרת על ידי קול גירגור קל שחלקחם אינו יודע ממה ומאין הוא בא וחלקכם רואים כי בין רגלי הגמד שעומד ליד קיר הבאר עם חרבו שלופה וששאלתו לגבי מי אתם עדיין מהדהדת באוויר מסתובב גור חתולים קטן ומתחכך בהנאה במגפיו, תוך כדי השמעת קול גירגור מרוצה. בעוד חלקכם מקשיבים לאדם המוזר, המתנשא ועטוף הגלימות ומתחילים למשש את הקיר כמוהו על מנת למצוא משהו שאין לכם מושג מהו בדיוק, חלקכם לא מגיבים כלל וכלל לשום דבר ונשארים במקומותיכם מיואשים וממורמרים. כאשר הבאר מתחילה לרעוד בצורה חזקה, ולאט לאט חתיכות אבן מתחילות ליפול מלמעלה אתם מסתכלים סביבכם בחוסר וודאות ובפחד מהידיעה שאין לכם איפה להסתתר מהאבנים. אחד מקירות הבאר הסובבים אתכם מתחיל להיפתח ונוצרת בו דלת פתוחה וגדולה, בדלת עומד מה שנראה כמו אדם נמוך מאוד וזה כל מה שאתם רואים בחשיכה לפני שחתיכות יותר גדולות של אבן מתחילות ליפול על ראשיכם. קווליה חוטפת אבן לראשה ומאבדת את הכרתה, צונחת לריצפה בבום מתכתי רועש. קייל חוטף מכה מאבן ברגלו. לחיו של דריאן נשרטת קלות כשהוא מתחמק בקלילות מסלע שכמעט וריסק את פניו. בינתיים השאר עוד לא חטפו מכות גדולות מידי אך הבאר בקרוב תתמוטט עליכם ואתם יודעים זאת.

dragon zlotnik

New member
damat מסנן קייל

בזווית פיו, ומוריד את חלקי השיריון על מרגלו וחובש אותה עם פיסת בד מהגלימה שלו, הוא מרים את הפטיש ומתקדם בצליעה לעבר האיש שעומד בדלת, קד קידה, ואומר "מי אתה אדוני, והאם אתה אחראי לזה?"

Dumarius

New member
"שמי הוא

בימפולוריאנס, ואם אני אחראי למפולת הזו, הרי שאני מאד מתנצל, אך כדאי שכולכם תצאו החוצה מהר לפני שעוד משהו יתפרק כאן. אה, ורצוי שמישהו יוציא את המסכנה ההיא שם" אמר האדם הקטן במהירות והניד בראשו אל עבר קוואליה. הוא זז אחורה מן הפתח על מנת לאפשר לכולם לעבור.

סנדרין

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo142.gif

שלום עודד ^^ (...אני יושבת וחושבת מאיפה השם בימפלוריאנס מוכר לי, ורק אז נכנסת לכרטיס האישי
)

Dumarius

New member
ממ..

שלום רותם... את יודעת יש לי סיסמה-"אם זה לא קשור, זה לא שווה את זה" פעם באה תחסכי מהעולם את הגילויים המדהימים שלך ושלחי מסר

dragon zlotnik

New member
אתה אחראי או לא?

אומר קייל במבט מבולבל, "טוב תסביר לי הכל עוד מעט" אומר קייל כשאבן גדולה נופלת לידו, אומר קייל והולך למקום שבו האיש נמצא וצועק "מיל, תנסה להעביר אותה לכאן" ומחווה בראשו לעבר קוואליה, ואז הוא פונה שוב לאיש ואומר "שלום שמי הוא קייל, אני נקלעתי לפה בדרכי ואיכשהו נשאבתי לבאר הזת, יש לך מושג מה קורה?"

Dumarius

New member
"כלל וכלל לא.."

אומר בימפולוריאנס בתמיהה. "אני גם כן הלכתי לאיבוד במקום הארור הזה." אז הוא חוזר לעניינה של קוואליה. "אין איש שיוכל לעזור לה כאן?"

DIDGIN

New member
"איך פתחת את הדלת?"

דרש קובו המופתע לדעת. "ומה נמצא בצד השני?"

Dumarius

New member
"צאו, כולכם!!"

מתחיל בימפולוריאנס להילחץ. "ומה זאת אומרת איך פתחתי את הדלת?! איך שפותחים כל דלת-בידית!"

Naruto007

New member
נוטריו מביט בתמיהה

וממלמל "עוד פחותי-מחשבה נכנסים למקום. למה לא הפכו את הבאר למסיבה אחת גדולה?". אז הוא אומר בקול רם "שמישהו יקח את האלפית, אני לא חושב שתרצו להשאיר אותה כאן. אני לא עושה כזה מאמץ פיזי, אז כדאי שמישהו יעשה את זה כבר." הוא אומר זאת ופונה לצאת מהמקום. אגב, איך נראה בימפלוריאנס? תיאור הפנים, גזע, מין ותיאור פיזי כללי...

dragon zlotnik

New member
"אוייש" אומר קייל ומושיט את

פטישו לאיש שעמד לידו ואמר "שמור על זה כמו על עיניך" ובמאמץ הוא מנסה "רוץ" שעם רגלו הפצועה זה לא כ"כ מהיר, והוא תופס את קוואליה וגורר אותה (שחלק מגופה על גבו ורגליה על הרצפה) כמה שיותר מהר למקום מבטחים ואז הוא מניח אותה ולוקח את פטישו.

DIDGIN

New member
"אני לא חושב שזה כדאי בהתחשב במצבך"

"תן לי לעזור לך לסחוב אותה"

DIDGIN

New member
קובו מרים את קווליה

כך שקייל אוחז בחלק העליון וקובו בתחתון (כמו אלונקה). הוא מסתכל לראות אם היא מדממת.

Loewenthal

New member
What the...?

מסנן דריאן מבין שיניו, הוא מוריד את מבטו וקולט את קארין, עדיין עם החוט, הוא תופס את ידו של קארין... "צא מזה!! מה שאתה לא עושה!!", פתאום הקול שלו נשמע הרבה יותר דואג מאי פעם, והוא כבר לא נשמע כל כך מזלזל, הוא מרים את קארין ומושך אותו איתו לכיוון הדלת, כשקארין כבר מתחיל ללכת, הוא עוזב את ידו, וממשש חתך גס על לחיו. בידו בשנייה הוא אוחז את הלפיד בחוזקה וממשיך קדימה.

למעלה