חדשים

h a r r y4

New member
קרליטו מצויין

גם לו יש הרבה מה ללמוד, גם הוא צעיר, אבל עוד כמה שנים, אם יקדמו אותו, הוא בהחלט יהיה סופרסטאר.

אמיר, די

עם כל הכבוד, היכולת שלך להסיק מסקנות לוקה בחסר. אין שום קשר למשקל. סמואה ג'ו עושה תרגילים אוויריים, טכניים, תרגילי כוח, סמואה ג'ו נותן קרבות של 4 ו-5 כוכבים, סמואה ג'ו יודע להלהיב את הקהל. אני עוקב אחרי ההודעות שלך כבר זמן מה, וההגיון שאתה משתמש לא משקף את המציאות. אתה חושב שקלטת את הראש של הפורום, שכולם פה עובדים לפי הנוסחה "WWE = רע, ביגמן = רע". זה ממש לא נכון. האנשים כאן שופטים לפי איכות הקרבות. מכיוון שאתה צופה בהיאבקות רק שנה+, אתה עדיין לא קולט למה הכוונה "איכות הקרבות". אל דאגה, זה יבוא. גם אני צפיתי כמה פעמים בקרב בין אנדרטייקר לג'איינט גונזלס עם פה פעור. היום הפה פעור בגלל שאני מפהק.

h a r r y4

New member
קיבלתי.

זה פשוט נראה ככה. לא יכול להיות שכל מתאבק שוינס מביא הוא גרוע. או למשל כשבילי קידמן ב WWE הוא גרוע, אבל כשהוא בא ל TNA, פתאום עושים ממנו כישרון.

Jerichoholic

New member
אה הבנתי

ראית שג'ו שמן קצת אז ישר החלטת שהוא כמו מארק הנרי ושהוא סתם שמן... ג'ו יודע להתאבק, הנרי לא.

age of legands

New member
תזהרי מקללת הבנות בפורום -

בנתיים כל בת שנכנסה לפורום כחברה חדשה יצאה בערך אחרי שבוע אוו~~~~

Rock n Sock

New member
שתיים

גם יש את מיטל Aeon שנמצאת פה מדי פעם. וזה נחמד לראות בנות שמתעניינות בזה..

shiran172

New member
זה המשתמש של אחותי=]

ואנלא מכירה שמות אני פשוט אוהבת לראות זה מגניב

Kobi Guerrero

New member
אז אולי

בגלל שהיא חדשה, תסביר לה איך לשרשר נכון, במקום סתם להגיד.

שי מילר

New member
מנהל
הסברון קטן לגבי שרשור נכון.

רצית להגיב להודעה של Rock n Sock(רם) אך הגבת להודעה של yami 777(זוהר) בתמונה בצד שמאל תוכלי למצוא הסבר כיצד יש לשרשר נכון.

Swanton Bomb

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם יש לך שאלות אל תתביישי ותשאלי אותן בשירשור השאלה הקטנה. יש לך גם מגוון רחב של מאמרים,דיווחים וביוגרפיות שיעזרו לך.

למעלה