חדשים

עידן MC1

New member
אמממ

לא שאלתי
הוא שאל מה ההבדל בין ג'ו למארק הנרי, אז צחקתי על זה שהוא שואל את זה.

h a r r y4

New member
אני חושב שאני יודע

בגלל שהנרי (שאגב הוא גרוע) היה ב WWE, וג'ו לא, אז הוא יותר טוב. אני ראיתי קרב אחד שלו ב TNA. הוא לא קצת שמן, הוא מאוד שמן. בהתחלה בכלל לא חשבתי שזה הוא שכולם מדברים עליו, כי אני יודע שבפורום שונאים כל מי ששוקל מעל 115 בערך.

h a r r y4

New member
כל מתאבק חדש שבא ל WWE

הגישה היא לחשוב שהוא לא יודע להתאבק. למשל מוחמד חסן, או קרליטו. הם צעירים ולא מנוסים, אבל ישר קובעים כאן שהם לא יודעים להתאבק.

Rock n Sock

New member
אני לא ראיתי שאמרו את זה על קרליטו

ואגב, קרליטו מתאבק סביר מאוד. ואני חושב שהרוב חושבים ככה. מוחמד חסן לא היה לו את זה פשוט!

h a r r y4

New member
לא היה לו את זה?

תן לו קצת זמן. הוא מצויין על המיקרופון, הדמות שלו יכולה לקחת אותו רחוק. או יותר נכון, הייתה יכולה. אבל המחשבה הראשונה של אנשים כשרואים אותו- גרוע. למה? וינס, WWE, וכל הטיעונים הרגילים.

Rock n Sock

New member
צמרמורת

צמרמורת אני מרגיש בגוף שאני אגיד את המשפט הבא.. גם ג'ון סינה מצוין על המיקרופון (גאאאאאאאאד
) , אבל בדומה למוחמד לשניהם אין את זה! ותאמין לי נובמבר-יולי זה הרבה זמן לבדוק מתאבק.

h a r r y4

New member
תראה

זה לא הרבה זמן לבדוק מתאבק. הוא צעיר ויש לו עוד מה ללמוד. הוא לא מצויין עכשיו, אבל הוא יכול להיות. ככה התחילו כל הגדולים של היום, אני בטוח. ואגב חסן, אני חושב שגם לחברו דאבארי, יש המון כישרון. גם לפי מה שאמרו לי בפורום, שיש האומרים שהוא טוב יותר מחסן עצמו. אולי לא ראינו את זה כי הוא התנהג יותר כמו מנג'ר שמקבל מכות , ולא כמו מתאבק.

h a r r y4

New member
לא צריך לשלול מתאבק כל כך מהר.

הוא רק בן 25 (?). בגיל 30+ הוא פתאום יכול להיות כוכב.

שי מילר

New member
מנהל
סליחה שאני מתפרץ באמצע הויכוח

אבל קיבלתי סחרחורת מהדברים המוזרים שאמרת קודם. מוחמד חסן, קרליטו ומארק הנרי מתאבקים טובים? וסמואה ג´ו גרוע? ראית אי פעם קרב של ג´ו מרינג אוף הונור? הבנאדם היה ונשאר אחד מהתותחים הגדולים שיש כיום בתחום. לשים אותו באותו סולם עם השלושה האלה שביחד יודעים לעשות 5 תרגילים זה פשוט מעליב.

h a r r y4

New member
תגובה

מוחמד חסן וקרליטו טובים. הם צריכים עוד להשתפר וללמוד, אבל יש להם את היכולת. מארק הנרי גרוע. אני יודע שבפורום לא אוהבים שמנים, ונדהמתי כשראיתי את הג'ו הזה, ולא הבנתי מה אתם רואים בו. וזה נראה כאילו שאם יום אחד הוא יבוא ל WWE, הוא כבר יהיה גרוע לדעתכם.

שי מילר

New member
מנהל
הבנתי את זה כבר קודם אבל

ההבדל בין ג´ו לבין 3 המתאבקים שציינת הוא שיש לג´ו יותר כשרון באצבע הקטנה ברגל ממה שיש להם בכל הגוף, ושהוא יודע לעשות דברים בזירה שהם לא יידעו לעשות גם עוד מאה שנה. אני מציע לך לא לפסול את ג´ו לפני שראית כמה קרבות שלו מרינג אוף הונור. אני מאד מחבב את קרליטו בתור דמות, אבל אין לו כמעט כישורי האבקות. חסן יודע לעשות 2 תרגילים וגם את שניהם הוא לא תמיד מצליח לעשות, ואת מארק הנרי לקחו לארגון כנראה רק בגלל שהוא השתתף ב"איש החזק בעולם". ג´ו לא רואה אותם ממטר.

GeorgeChip

New member
לא ידעתי לאן לשרשר את זה...

אז זה תגובה לכל השרשור האחרון, די,די,די,די,די... די!!!!! נמאס מהוויכוח הזה! מה יותר טוב וו וו אי או טי אן איי או בכלל זה אר או אייץ! רק חסר שעומרי יבוא ויגיד עכשיו ש AJPW הכי טובים. די, כל אחד נהנה מדברים אחרים, וכל ההתנשאות הזאת מצופי האינדיז פושט מעתצבנת. פעם הבאה שיש ויכוח כזה אני מתחיל לחסום!

שי מילר

New member
מנהל
איכשהו שרשרת למקום הכי לא קשור.

אני היחיד בכל השרשור הזה שלא התווכח מה יותר טוב. פשוט לא יכולתי לראות שמזלזלים במתאבק כ"כ מוכשר. איכשהו יצא כאילו הפנית את הטענות שלך לכולם אליי.

למעלה