חדשים

לא מסכים איתך

אני דווקא מאוד מכבד את העובדה שה WWE שומרים על הבריאות של האתלטים שלהם כי בסופו של דבר אף אחד לא צריך לגמור עם גוף שבור כמו מיק פולי . אנחנו מדברים על בני אדם שמסכנים את גופם שנים ולמרות שאני מתגעגע לראות פיילדרייבר וליונטיימר ש"יצאו מהחוק" או אפילו ישיבה על הגב בשארפשוטר כמו שצריך . רוצה לראות קנדיין דיסטרוייר ? יש לך את TNA . רוצה לראות היאבקות ללא גבולות ? לך ל ROH . אני מכבד את העובדה שהמתאבקים הם לא בובות והבידור/ספורט זה פרנסה שלהם וה WWE לומד ממסקנות העבר של פיילדרייברים / כניסות באומגה לזירה וכו' ולא מחייב את המתאבקים לקחת סיכונים יותר משצריך . משעמם יותר? יכול להיות פוגם בהנאה מהיאבקות ? יש משהו בזה יש אופציות טובות יותר ? צודק אני אישית עדיין מעדיף את המוצר הכולל (סגמנטים , עלילה , פיודים , איכות הפקת אירוע ) מאשר לראות SSP מסולם לתוך שולחן , לצעוק הולי ש*ט ולחשוב מי יהיה פצוע ברוק לנסר הבא (עוד סיכון מיותר) . ואפילו בתקופה צולעת ומגעילה עם הפקות זוועה כמו גא"ב , SMACK וRAW חלשות אני מעדיף אותם על פני אחרים .

ירון316

New member
בולשיט אחד גדול

אתה מתייחס ל-ROH כאילו היא מינימום CZW. היאבקות ללא גבולות? אף אחד, חוץ מג'ק אוונס אולי, לא הורג את עצמו או מסכן את הגוף שלו ב-ROH יותר ממתאבקי ה-WWE. ההיאבקות שם יותר טובה לא בגלל שהיא יותר מסוכנת, אלא בגלל שהיא יותר יצירתית.

כשכתבתי היאבקות ללא גבולות התכוונתי

להיאבקות יותר איכותית , בחירת המילים 'ללא גבולות' עם שילוב התוכן של התגובה גרם לך לחשוב שהתכוונתי לסיכון הגוף ולא לזה התכוונתי , אלא שיש לך אופציות להיאבקות יותר טובה . בשורה התחתונה לדעתי ה WWE צודקים כשהם מגבילים מהלכים מסויימים שבהם יש תקדים לפציעה חמורה זו או אחרת .

אהממממ...

כשמדברים על הגבלת מתאבקים, לא מדובר במניעה מהם לעשות SSP דרך השולחן. פשוט יש עוד המון מהלכי היאבקות מלבד בודיסלאם-נקברייקר-סופלקס, שאפשר לבצע אותם בצורה בטוחה ולגוון את הקרב.

אהמממ....

צודק , אני מסכים איתך ב100 אחוז. יש עוד עשרות מהלכים שאפשר להשתמש בהם לגוון את הקרב ולפעמים מעצבן לדעת בעל פה את סדר המהלכים בקרב לפני שהם התרחשו , ופתאום לראות את כריסטיאן עושה טורנדו DDT והחבל השני משאיר אותך בשוק . לא לזה התכוונתי . התכוונתי למהלכים שכבר פצעו מתאבקים בעבר ובגלל זה הWWE לא מאשרת שימוש נפוץ בהם.

Evil Beast

New member
ברור.

סניצקי, היידנרייך, מאסטרס, סינה, באטיסטה. אם לא היו מגבילים אותם, הם היו ממש כמו האלק הוגאן! והם גם הרבה יותר טובים מאפסים כמו סמואה ג'ו(שהוא סתם שמן) וCM פאנק(שהוא סתם שחיף שעושה פירסומת סמויה לפפסי).

h a r r y4

New member
אהמ אהמ.

תראה מי שהזכרת באמת לא טובים. אולי חוץ מסינה, שהוא מסוגל. אבל יש ל WWE מתאבקים מצויינים ואתה לא יכול להתעלם מזה. ולגבי הסמואה ג'ו- ראיתי אותו פעם אחת ב TNA, הוא באמת שמן, ואני לא יודע מה אתם רואים בו. מה ההבדל בינו לבין מארק הנרי?

Rock n Sock

New member
חחח כן רק סינה מסוגל

למה אתה מתאבק שאתה יודע לשיר? אחד שיכול להיות ביג מן סביר זה בטיסטה. והוא הכי טוב מבין הרשימה.

h a r r y4

New member
בטיסטה לא טוב בכלל

סינה הרבה יותר טוב ממנו. הוא מסוגל להיות מתאבק טוב, אין לו הגבלות משקל או משהו.

Rock n Sock

New member
אחי תקלוט

סינה מאז שהפך להיות עלי ג'י ריפ-אוף הוא לא יודע להתאבק בשיט! לבטיסטה יש קצת מהכישורים האלה, אה כן ומהלך אחד יותר מסינה.

h a r r y4

New member
תגובה

סינה יכול להתאבק מעולה. בטיסטה לא. וחוץ מזה, לפי מה שלמדתי, לא רק מספר התרגילים קובע עד כמה המתאבק שווה. חשובה גם הדמות, הכריזמה, וכשרון המשחק. ככה זה בהיאבקות בידורית. ולבטיסטה אין כלום מכל זה.

Rock n Sock

New member
קודם כל

שסינה יכניס מכנסי היאבקות נורמליים ולא מכנס פועלים ואז הוא ידבר איתי..

h a r r y4

New member
מה הקשר למכנסיים עכשיו?

היו בעבר הרבה מתאבקים שלבשו בגדים שהם לא בגדי היאבקות.

h a r r y4

New member
גם מיק פולי התאבק עם בגדים

שהם לא בגדי היאבקות, אז אתה שונא אותו? ואל תעשה השוואה בין פולי לסינה בבקשה עכשיו. אני לא משווה בניהם, אני רק מראה לך , שלא לאהב מישהו בגלל הלבוש שלו, זה קצת טיפשי.

Rock n Sock

New member
חח דווקא פולי לבש

מכנסיים שהם מכנסי היאבקות, בדמות של קקטוס ג'ק. ואיך אפשר לשנוא בן אדם כזה?!?!?!?!

h a r r y4

New member
רק נתתי דוג'

שזה לא ממש משנה מה לובשים. ולסינה יש פוטנציאל אני חושב. אין לו מגבלות של משקל.

Rock n Sock

New member
אוקיי, "יש" לו פוטנציאל.

בוא נסיים את הויכוחי סינה האלה.. הם ממש יצאו מכל חור אפשרי.

למעלה