חדשים

אני יודע, אני יודע!

אוסטין בא, מראה לווינס את האצבע, נותן לו סטאנר, וכן זה חוזר על עצמו במשך 15 חודשים
.

Gooolan

New member
אוקיי , וינס ואוסטין:

אז ככה , הכל התחיל פחות או יותר אחריי שאוסטין זכה באליפות ברסלמניה 14 כשניצח את שון מייקלס. וינס עשה הכל כדיי לקחת לו אותה. זה כולל קרב דם ראשון עם קיין , קרב עם טייקר ועוד. אוסטין בין השאר גם גרם לכמה רגעים מביכים למקמהון כמו כשמקמהון עשה במכנסיים עם אקדח הצעצוע של וינס , או בבית חולים כשאוסטין התחזה לרופא. יותר מאוחר , ברסלמניה 17 , אוסטין הפך להיל כשבחר לשתף פעולה עם וינס ולנצח בעזרתו את דה רוק. לאחר כמה חודשים של חברות ביניהם מאס אוסטין במקמהון וקורט אנגל. מה אתה רוצה לדעת עוד?

Gooolan

New member
ודרך אגב ,

שיתפתי פעולה עם השאלה שלך כדיי לא לצאת סוציומט על הפעם הראשונה פה בפורום , אבל , אל תבחן אותי , התכוונתי שאני אענה לשאלות שאנשים באמת לא יודעים

Swanton Bomb

New member
שמע אחי אתה לא חייב לענות

סתם שאלתי בצחוק אבל יפה שאתה מבין. אתה יכול לחפש במאמרים מאמר ענק מצויין שרפי כתב על הפיוד הזה.

שי מילר

New member
מנהל
תשובה

בתוך שרשור השאלה הקטנה עניתי כבר למישהו אחר על השאלה הזאת כדי לקרוא מה כתבתי לו לחץ כאן.

RJT

New member
המלצה: אם אתה חוזר להיאבקות

אל תתחיל לראות וו.וו.אי. זה יוציא לך את כל החשק מהיאבקות וחבל.

GOLDBRG

New member
אל תקשיב לו...

ה-WWE הוא ארגון ההיאבקות הטוב ביותר... עכשיו הוא בתקופה לא טובה... יהיו זמנים טובים יותר.... ואני פונה לכולכם- תחשבו שה-WWE זה לדוגמא קבוצת כדורגל ואנחנו ההאוהדים שלה... וכשקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה האוהדים שלה צריכים לעודד אותם ולא להפסיק לאהוד אותם ולחכות שיחזרו להיות טובים... וזה מה שאתם עושים- ובקיצור- אוהדים אמיתיים או במקרה שלנו מעריצים/ אוהבים אמיתיים צריכים לתמוך ב-WWE גם ברגעים קשים כמו עכשיו ולהפסיק להשמיץ את ה-WWE ( את וינס כן
)... עוד כשנה- שנתיים אני מאמין שנראה WWE שונה לגמרי ואז כולכם תחזרו לתמוך ב-WWE... זה לא פייר כלפיהם..

orhe

New member
זה לא עניין של קבוצת כדורגל, קבוצה

לא מחליטה על עתידה, היא מנסה לעשות כמה שיותר טוב, אך זה לא תלוי רק בה, אלא גם ביריבות שלה. וגם אין לה צוות כותבים שמכתיבים מה יקרה בעתיד. לעומת זאת,וינס שולט בעתיד החברה והוא יכול להחיט איך יגמרו הקרבות, מי נגד מי, מי יהיה האלוף, ואנחנו בתור קהל (שאחת הזכויות הגדולות שלו זאת הזכות לבקר) לא מרוצים מהמוצר כיום, איך שהוא. בגלל זה אנשים אומרים שעדיף לראות עכשיו ROH ועוד ארגונים אחרים, בגלל שרמת ההאבקות שם גבוהה יותר ונותנים למתאבקים את הזמן ואת המסגרת בשביל להראות את היכולות הגבוהות שלהם, ומוציאים מהם את המקסימום, ולא כמו שהWWE נתונים במה ל"מתאבקים", כמו סינה, הידנרייך, סניצקי, אם באמת אפשר לקרוא להם מתאבקים.

אל תקשיב לו

אנחנו לא חייבים ל-WWE כלום. WWE הפנה את הגב לאוהדי היאבקות בכך שהתרחקו מהיאבקות והתמקדו בבידור צולע. יש עוד ארגוני היאבקות בעולם, טובים בהרבה יותר מ-WWE. שורה תחתונה - תראה מה שבא לך.

GOLDBRG

New member
../images/Emo45.gif תראה מה שבא לך אבל...

לא התכוונתי שיראה רק את -WWE או יותר נכון שתראו רק את ה-WWE פשוט אל תגזימו ותגידו ש-TNA יותר טוב (
) |אור מקיא כשחושב על TNA|

Rock n Sock

New member
חולק עליך

TNA כרגע מבחינת רוב הדברים הרבה יותר מעניין מהWWE.

למעלה