מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה
Have a great day!

fliperit

New member
5 רכיבות....באותו יום...

אחרי שכבר שלושה שבועות לא הייתי בחוה...(אבל כן רכבתי על פליפ..) רכיבה ראשונה: יצאתי לטיול על איזה סייח חמוד...והוא היה ממש חמוד, עד שעשינו משחקים של הפרדת עדר (היינו רק 2 סוסים...אבל לא משנה), ואז הוא נהיה קצת לחץ...ועשה קצת באקים וגאלופ...חמוד.. רכיבה שניה: עבדתי עם בנץ על פוזיציוות לקאנטר ומעברים..וגם קצת על לקחת פרצוף...והוא היה ממש חמוד...(באופן מפתיע..) רכיבה 3: יצאתי שוב לטיול על פוניש...והיה די כיף... רכיבה 4: רכבתי שוב על הסייח שיצאתי איתו לטיול בהתחלה...אבל הפעם במגרש...והוא היה מתוקי.. רכיבה 5...והכי שמחה: עליתי על סוס עם בעיה בגיד, שכבר איזה חודשיים עושה רק הליכה וטיפה טיפה טרוט..אז הוא מלא מרץ...וכל פעם עוברת משאית הוא מתחיל לעשות באקים...
אז הוא ניסה להעיף אותי (ובבושתי- כמעט הצליח).. ואז שיחקתי איתו תופסת עם 3 תלמידים קטנים...עד שאחד מהסוסים שלהם ניסה לבעוט בו...ואז חזרתי למגרש הגדול ועשיתי טרוט...והדפוק הזה פתח בגאלופ עם באקים...וכמעט התהפך בסיבוב של הגדר...ואז הוא עצר...ועשה את זה שוב..וןזה היה כיף כיף כיף.. ועכשיו ת]וס לי הגב...נראה לי מהרכיבה הראשונה...

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifP:

אנ'לא מבינה מה כ"כ כיף בבעיות שסוסים עושים..P: זתומרת, נגיד גאלופ, אם את עושה את זה מרצון אז ברור שזה כיף.. אבל אם סוס עושה את זה כהבעת התנגדות, או כבריחה? מה כ"כ כיף בזה?
.

TauraMan

New member
אקשן,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בעיקר
אבל גם להתמודד עם זה ולפתור את זה.

fliperit

New member
מהרבה סיבות זה כיף...

קודם כל...לדעת שאני יכולה להתמודד עם זה...(גם לשבת על זה וגם לפתור את זה) ודבר שני...כי זה כמו רכבת הרים..זה פשוט אקשן ופאן

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאחד הדבריםםםם..

תכלס אין מה לאמר, דבר שאני הכי אוהבת בסוסים זה את הטמטום שנשפך מהם לפעמים.. חח
סוסים משוגעים בתכלס הם הכי מאתגרים והכי כייפים, אין סיפוק גדול יותר מלהתמודד עם סוס מטורף.. =) חו מזה שבאופן כללי סוסים שקשה לפתח איתם קשר של "חיבה" (בואי נאמר
) הכי מקססימים בעולם ברגע שהם סומכים עליך, וזה לוקח זמן, אבל לפחות אתה יודע את זה והוא מראה את זה כשהוא מחוייב רק אליך, זה יפה.. בקיצור, סוסים משוגעים זה הכי, אחי

fliperit

New member
האמת ש...

לי יש נטיה להיקשר לסוסים שלפעמים לא מי יודע מה נחמדים ברכיבה...אבל אוהבים מדע..פליפ כזה, וגם הסוס שניסה להעיף אותי אתמול

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמגיבה פה לכולכן.

דורון- אוקיי, האקשן סבבה.. חחח.. זה עדיין נראה לי קצת מלחיץ.. זתומרת באקים לא ממש... אבל גאלופים וכאלו כן.. [טראומהP:]. נגה ניצן ודורון- וההתמודדות אני יודעת שזה הכי כיף והכל... אבל לא התכוונתי לזה, כי לא על זה נגה אמרה [או אמרת] שזה כיף...

fliperit

New member
תראי...

ברור שזה מלחיץ...אבל סוסים, מה לעשות, זה ספורט עם סיכונים...וסיכונים זה דבר מרגש (בעיני לפחות).. אני לא יכולה להגיד שלפעמים זה לא היה מפחיד (כן...כבר דמיינתי איך הוא זורק אותי מחוץ למרגש...והוא גם היה קרוב לזה), אבל אני ידעת שאני לא נופלת מקצת באקים...וגם לא מגאלופ..ואם כן הייתי נופלת...אז היה כואב קצת, והייתי קמה ועולה בחזרה...לא ביג דיל..

cavallo

New member
../images/Emo221.gifאני לא מסכים עם זה../images/Emo221.gif

לפעמים זה לא מסתכם רק בכאב,לדוגמה כריסטופר ריב...

fliperit

New member
ברור שלא תמיד זה מסתכם רק בכאב

אבל בד"כ כן, ולרכב רק על סוסים רגועים נחמדים ושקטים זה משעממם רצח. אם מפחדים ליפול עדיך לא לרכב- כי כמו שמדריך לשעבר שלי אמר: מי שרוכב, סופו לפול"...והוא צדק ב100%...

cavallo

New member
ומה אם זה לא יהיה כמו מה שבדר"כ??

מספיקה הפעם היחידה שייגרם נזק רציני
חוצמזה סוסים שקטים ורגועים הם ממש חמודים וכיף לרכוב עליהם,אולי אין את האקשן של סוסים שקשה להשתלט עליהם והם משתוללים אבל לפחות אפשר לדעת שהסיכוי לצאת שלם מהשיעור גדול יותר
ולפי דעתי זה לא נכון שאם מפחדים ליפול עדיף לא לרכוב בכלל,כי לפי זה אולי לא נחצה את הכביש בגלל שיכול להיות שמכונית תעבור איפה שאנחנו חוצים בזמן הלא נכון

fliperit

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת...

שבכל דבר יש סיכון..ואני לא חושבת שצריך להימנע מקצת אקשן בגלל הסיכוי ש... לא יודעת מה איתך..אבל אני מקווה בעתיד להיות מאמנת סוסים..ואני אצטרך לעלות על סייחים..ומה לעשות שהם עושים באקים ולא מבינים בהתחלה מה רוצים מהם...אז נכון- זה מסוכן..אבל זה גם כיף ומרגש

cavallo

New member
כן אבל הבעיה בסוסים שמשתוללים היא

שיש,אה,קצת יותר מדי אקשן, בשבילי לפחות......
אבל כמו שניצן אמרה זה עניין של העדפה אישית או מה שכל אחד אוהב(שזה בערך אותו דבר
) בכל אופן אני יותר לא הסכמתי עם זה שליפול זה לא כזה נורא,אבל לא משנה אין לי עוד כח להתווכח

lions queen

New member
../images/Emo23.gifתכלס אתם מתווכחים על כלום..

כל אחד והריגושים שלו, יכול להיות שהריגוש שלך הוא פשוט לרכב.. אבל תכלס אני אחרי כמה וכמה שנים זה כבר לא כזה ריגוש ומחפשים את זה במקומות אחרים.. כמו למשל סוס שאין לך שליטה עליו.. כמובן שאני לא אעלה על סוס שאין לי בכלל שליטה ואצא החוצה, אני חייבת מינימום יחס של רוכב ונרכב בין הסוס אליי.. חח ושלא יהיה הפוך מהרגיל.. P= זה גם עניין של אותי, אני ילדה שוואלה מחפשת אקשן וצרות אם אפשר לקרוא לזה ככה.. וזה לא כאילו לא רואים תוצאות, לא חסרות לי צלקות..
אבל אני נהנת, וזה מה שחשוב.. ואני בטוחה שגם נוגה.. =C

stary1

New member
../images/Emo55.gifנממ

נפילה מגאלופ יכולה להסתיים בפגיעה הרבה יותר חמורה מ"אז היה כואב קצת".

stary1

New member
../images/Emo55.gifאני לא בטוחה:S

להפוך לנכה או\ו יותר גרוע מזה.. אני לא בטוחה שזה שווה גאלופ אחד נחמד ותוסס

למעלה