מעב"ר

MorH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo174.gif חחחחחחחחחחח

הוא דווקא לא היה מכוער חחחח והיצור הזה כבר לא אצלנו עכשיו יש לי פרויקט אחר =P זה בול אותו אופי רק שהוא לא נותן באקים ולא נעצר כשבא לו מול מכשול ( טוב נו גם הוא נעצר אבל לפחות הוא קופץ מעמידה )

ram ram

New member
אח אח אח!!!

אתמול עשיתי רק שיעור לעצמי על דייקירי וקיררתי את פרקלס פאקו באר ואת הבן של הצ'יק... אבל היום... גם רכבתי על הבן של הצ'יק גם על פרקלס פאקו באר
וגם על דייקירי.. ((אבל היא פחות חשובה...חחח)) היה מזה כיף!!!!

fliperit

New member
קשה להגיד רכיבה...אבל יום בחווה..

הגעתי לחוה והייתי צריכה לעלות על סוס בית ספר שהחורף עשה לו רע...ממש רע, והוא נהיה ממש מסוכן לילדים...עליתי, סידרתי ארכובות, התחלתי טרוט...ופתאום ראיתי את הכלב של אחת המדריכות אצלנו נדרס...זה היה מפחיד ברמות שאתם לא מתארים! מהר ירדתי מהסוס ולהכתי להחזיק למאמנת שלי את הסוס, כדי שהיא תוכל ללכת להיות עם התלמידים של המדריכה שהכלב שלה, וכל שאר האנשים שהיו בחווה רצצו לטפל בכלב. המדריכה לקחה אותו לוטרינר...ובגלל זה אני הייתי צריכה להדריך שיעורים במקומה... הדרכתי שני שיעורים, ואח"כ עליתי לרכב על הסוס של המאמנת שלי, שהדריכה את שאר השיעורים...ואז כמובן, איך לא, התחיל לרדת גשם..אז סיימתץי את הרכיבה עליו ולא עליתי לרכב על עוד סוס (זה שניסה להעיף אותי פעם קודמת...לא היה לי חשק לעשות רודאו בגשם)...וזהו..נגמר היום בחווה (אבל לקח לי אחרי זה כמעט 4 שעות להגיע הבייתה..כי נתקעתי בלי בטריה בפלאפון בירושלים..והאוטובוס לא הגיע...בסוף ההורים שלי לקחו אותי) פיי זה היה ארוך..

שירלי317

New member
טיול בגשם../images/Emo186.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

יום רביעי היה לי שעור על נייטי החתיך והיה ממש טוב למרות שהוא קרע לי את הצורה עבדתי איתו על החלפת רגל בקנטר, מה שהלך סביר.. פעם אחת הייתה ממש טובה בדיוק לפני הפינה בסוף השינוי כיוון (יחסית לעובדה שזה פעם שניה או שלישית שאני עובדת איתו על זה והוא סך הכל בן 3 וחצי אני מרוצה
) ועבדתי איתו גם קצת על לגילד (אחרי שהוא הוציא את המרת שלו בעבודה על הקנטר שהרגה לי את הירכיים..חח) אבל הוא כבר בקושי זז לי.. עד שהדס אלטרה לי שוט (בנוסף לזה שאני עובדת איתו עם דורבנות..חח.. קווטר שמנמן שלי) ואז יצא לי איזה פעמיים דווקא לא רע בכלל (בהתחשב בזה שזה פעם ראשונה שהוא עושה לגילד.. ) אז היה ממש שעור טוב.. אני מרגישה שאני מתקדמת וגם נייטי... נקווה שילך ככה טוב גם עם קימי בתקווה שהכל ילך חלק ביום ראשון |מחזיקה אצבעות| והיום בבוקר (אחרי שאמא שלי בסוף הצליחה למצוא איפה זה כפר הנגיד כי ישנתי אצל חברה שלי <קולה מתוקה שלי חח>) נסענו לשעור בתקווה שלא ירד גשם.. ובאמת בהתחלה היה נעים.. יצאנו לטיול בחוץ, אני על נייטי והדס על זהרן ואז חמש דקות אחרי שיצאנו התחיל גשם.. אבל קליל כזה.. אז המשכנו.. היה ממש כיף.. עשינו טיול טיפה ארוך מהרגיל.. והיה פשוט מעולה זהרן היה רגוע יחסית מהרגיל.. הסרטניות שלו הצטמצמה ..חח.. אבל נייטי לקראת סוף הטיול, אחרי שטיילנו לנו ביער בן שמן וראינו פגודה סינית שניתנה לא''י מתיאלנד.. משו יפה..חח.. ראינו כבשים ומה לא.. נייט החליט שהוא מחליט בסוף להוציא אגרסיות ומרץ..חח אז הוא עבר לי לקנטר בשניות אחרי שהדס עברה ודפק ספרינט ובאקים חבל על הזמן (מזל שזו לא הייתה זוהרה.. כי אז הייתי עפה חופשי) איך הוא התלהב החמוד.. כל הטיול ירד לנו גשם קל וחזרתי כולי מים ונייט החמוד קפץ מעל שלולית וכנראה מאוד נהנה מזה כי אחרי זה הוא רץ בעצמו לעבר רצף של שתי שלוליות ואילטר לעצמו קומבינציה..חחחח היה פשוט טיול מעולה! עושה לי טוב החווה הזאת.. המדריכה שלי.. הסוסים.. האווירה.. המקום... הכל
התמכרתי לסלסה..חח.. והלכו לי הרגליים מהקיקבוקסינג.. איזה שבוע ספורטיבי.. חופשי הורדתי כמה קילו..

למעלה