מעב"ר

lions queen

New member
../images/Emo23.gifזה לא להפוך לנכה

זה הסיכון להפוך לנכה או למות, או לשבור יד או לקבל מכה קטנה או לפתוח את הראש או להישאר עם סימן כחול או שפשוט .. כלום לא יקרה.. P=

stary1

New member
../images/Emo55.gifואת חושבת..

ששווה לקחת את הסיכון הזה? נכון,גם ממצבים אחרים ברכיבה אפשר להגיע לכאלו דברים..אבל פה הסיכון הרבה יותר גבוה והיא טוענת ש"מקסימום" היא תיפול..הבעיה היא שהנפילה יכולה להסתיים ברע מאוד..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאבל זה לא כאילו היא רוכב רודאו

עם כמה שזה דומה..
זה רכיבה שיוצאת פעם ב.. וסיכויים להיפצע גם ככה קלושים אם אתה יודע מה אתה עושה.. חוץ מזה שפציעה מכאלה דברים לאו דוקא חמורה כל כך.. טפו טפו טפו אני כל החיים שלי בשטויות האלה.. כבר בגיל 10 יכלת למצווא אותי בשדות פותחת עם סוסים שלא תמיד היתה לי שליטה מלאה עליהם ושוב, טפו טפו טפו חוץ מכמה צלקות אני עדיין בריאה.. ~פוחדת לפתוח פה לשטן אז אני אשתוק עכשיו~

stary1

New member
../images/Emo55.gifאני ממש לא מסכימה

זה לא קשור לכמה זמן היא רוכבת או כמה מזל היה לה עד היום. כל אחד יכול להפגע קשה מנפילה בגאלופ..במיוחד בלי קסדה..וזה לא תלוי בו.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifכלא חד יכול להיפגע גם מנפילה או

התרסקות על מכשול.. שחף אני מתפלאת עלייך מה זה השטויות האלה..? זה לא כאילו היא עלתה על סוס פרא ועשתה איתו פתיחות בשדה.. זה סוס שהתפרע, וכן, זה תלוי בהרבה מאוד ניסיון.. תתפלאי.. אם אני אתן בתכלס למישהו שרוכב מיצידי 30 שנה דרסג' או קפיצות במנג' כל החיים לרכוב על סוס משוגע בחוץ, יש לו הרבה יותר סיכויים ליפול מאשר מישהו שאפילו שנים רוכב בחוץ על סוסים כאלה.. זה הרבה ניסיון..

stary1

New member
../images/Emo55.gifנממ

את מאבדת אותי..אני מדברת על זה שהיא אמרה שזה שווה את זה כי במקרה הכי גרוע היא הייתה נופלת..הקטע הוא שנפילה יכולה להגמר בהרבה יותר מפציעה או סתם כאב גב מעצבן.. ובקשר לניסיון...נכון,לאדם בעל ניסיון יש פחות סיכויים לפול מכל שטות..אבל כל אחד יכול לפול. קחי למקרה את המקרה שקרה לפני כמה חודשים של רוכבת הדרסאז' שנפלה מהשטות הכי קטנה מהסוס ומתה במקום בגלל שהיא הייתה בלי קסדה:/

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאבל היא לא אמרה בלי קסדה..

חוץ מזה שרק הבלטת את זה שזה הכל עניין של מזל וגורל לדעתי, אתה יכול ליפול בהליכה ולמות, ואתה יכול ליפול בגאלופ ולקבל מכה קטנה ביד.. תכלס אם היא אוהבת לעשות את זה, ואני מבינה למה, אני לא רואה סיבה שתפסיק בגלל חשש להפצע.. אם הייתי מפסיקה לעשות דברים בגלל פחד למות לא הייתי יוצאת מהבטן של אמא..

stary1

New member
../images/Emo55.gifאבל לא אמרתי לה שתפסיק לרכב

אמרתי שלדעתי להפוך לנכה או כל דבר דומה לא שווה גאלופ אחד..P:

lions queen

New member
../images/Emo23.gifברור שלא

אם את אומרת שלי שאם אני עולה ופותחת ע הסוס הזה אני אשאר נכה ברור שאני לא אעלה.. אבל אם את אומרת לי שקיים הסיכוי אז אני משתיקה אותך באמצע ועולה.. חח סיכון תמיד קיים..

fliperit

New member
הגאלופ לא היה החלק הכיף

הבאקים כן... וחוץ מזה..אני לא נכה..ואני מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה..

stary1

New member
../images/Emo55.gifאוף..אתן לא מבינות אותי..בעע

אני אמרתי שזה יכול להסתיים יותר גרוע מנפילה קלה..אז אמרת שזה שווה את הסיכון.. מן הסתם גם אני אעלה על סוס כשאני בידיעה שאני יכולה לא לחזור הבייתה שלמה אח"כ..אבל אני מתכוונת שאני לא חושבת שאם באמת היה קורה משהו רציני זה היה שווה את ההנאה שעברתי ברכיבה.. לא באתי להגיד שעשית משהו טיפשי או שלא היית צריכה לפעול ככה..פשוט אמרתי שכמה שזה כיף זה עדיין לא שווה כמו החיים..בלי הקשר מיוחד אליך

lions queen

New member
../images/Emo23.gifמה שאת אומרת שחף די ברור..

אף אחד לא יעדיף להישאר נכה, בעד שום דבר שבעולם..

fliperit

New member
הבנתי מה אמרת...

ואני חושבת כמוך...רק שאני חושבת שהסיכוי לאבד את החיים/ היכולת לזוז היה ממש קטן..כי זאת לא פעם ראשונה וגם לא שניה שישבתי על סוס דפוק..

פפוניטה

New member
יום שני

יום שני כרגיל רכבתי על רעם השחוק!!! הסוס הזה פשוט מסכן, הוא כבר זקן וממשיכים לעבוד איתו. היה לי שיעור די נחמד, חוץ מפעם אחת שלא היה טוב, סה"כ היה בסדר.

רכיבה פשוט כיפית!! ../images/Emo204.gif../images/Emo221.gif

לא משהו מיוחד, עבדתי בטרוט ישיבה על כל מיני מעגלים/שמיניות והיא הייתה מותק לשם שינוי היא הייתה רכהה וחמודההה וזהו סתם מהרכיבות הממש נחמדות האלו =]

MorH

New member
../images/Emo174.gifהיום החלטנו שמטפסים על הקיר

=P חחחח טוב אז יש אצלנו איזה סוס צעיר שבא מאיזה ערבי והיום הוא קפץ פעם ראשונה אז כל פעם הוא נעמד לי צמוד לקיר ומיכל תמיד באה והוציאה אותנו ( כי הקיר של התאים הוא גם הקיר של המנז'
) חח ואז איזה פעם מיכל אמרה לי לסובב אותו במקום כמה פעמים ואני מסובבת ובינתיים הוא מפיל עמודים וזה עד שהוא נעמד ופשוט הרים רגליים וכאילו ניסה לדחוף את הקיר חחחח מרוב הלם פשוט התפוצצתי מצחוק חחחח אשכרה ספיידרהורס =P חח היה מצחיק ומעייף כי הוא עקשן אבל קופץ נחמד חח =]] ...

למעלה