מעב"ר

ה צ י ף

New member
יום עבודה

אני התחלתי להיתנדב בחגור אז עכשיו אני רוכב בחגור ובג'וקי קלב הגעתי לא כל כך מצאתי את עצמי בין הילדים וכל זה וראיתי שמנקים אורוות וכאלה והם בידיוק באו להוציא עגלה עם סוס שמלאה בחרא של האורוות ליזרוק בשטח ושאלתי עם הם צריכים עזרה וזה ואמרו סבבה הלכתי איתם אני החזקתי תסוס ואחד הוריד תחרא מהעגלה חזרנו לחווה וזה ואחרי איזה 5 דקות הלכתי אליהם לאורוות ושאלתי עם צריכים עזרה ועזרתי להם קצת ואחריזה ניקיתי גם אורווה ואז יצאתי עוד פעם עם ילד אחר עם הסוס העגלה וחראה אבל אז היה פי 2 יותר חרא והחלפנו מלא פעמים כאילו הוא החזיק אני שפכתי תחרא ואז אני החזקתי והוא שפך וככה וככה וככה ואז חזרנו לחווה עשיתי סיבוב לילד קטן בפוני ועזרתי להם עוד פעם עם האורוות כאילו אני החזקתי תסוס שלא יזוז שממלאים תחרא מהאורווה לעגלה ואז לקחתי עוד פעם תפוני עם ילד ואז ניקיתי עוד תא ויצאתי עם ילדה עם הסוס העגלה והחרא והיא הורידה תחרא ואני החזקתי ואז ההפך ואז שנינו ניקינו ועברה קבוצה כאילו כמה אנשים מהחווה שבאו לעשות טיול והם עברו לידנו ואז חזרנו לחווה ואז הלכתי הביתה תגידו מישהו בכלל קורא תמעברים שלי?

PinkHorse

New member
אני קוראת../images/Emo3.gif.

נגיד במעבר הזה השתמשת הרבה במילה ---
.

popi199

New member
הם מפנים את הזבל

עם סוס ועגלה??? לא שמעו על טרקטור/ון??? נשמע כאילו יש להם איזה 40 אורוות...

ה צ י ף

New member
אין הרבה אורוות יש הרבה ---

ואמרו לי שעושים לפעמים גם עם טרקטור ... והוא סוס עגלה הוא עושה גם טיולים בעגלה ובונא באמת קוראים את המעברים לשי איזה יופפי חח חשבתי שאף אחד לא סם אליי פה

רקפת

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo61.gif.

~רכבתי על פיל
.~
עבדנו על מכשולים על האדמה של 2 בולי עץ, מרובע עם פנייה ימינה, קונוסים ועוד משו בצורת 8 (רק לא מעוגל, אלא בולי עץ ישרים),שצריך לעבור באמצע. היה יחסית טוב
.

רקפת

New member
לא.

היה לי לפני פחות מחודש שיעור ביום רביעי, בגלל שביום ראשון של אותו שבוע הייתי חולה, אז דחיתי ת'שעור לרביעי. וחוצמזה השיעור עומד להתחלף לי ליום אחר ולקבוצה אחרת, כי הילד שרוכב איתי לא יכול להגיע יותר בימי ראשון כי יש לו חוג ...

olivia 4 ever

New member
me [=

היום הגעתי לחווה אם מורי .. והיה לה היום שיעור קפיצות על פיטר אז אמרתי לנועה ( המדריכה ) אם אני יכולה לעשות איתה את השיעור אז היא אמרה שבסדר אבל הסוסה היחידה שיש זאת סטאר... סוסה שאף פעם לא ידעה ליקפוץ שלא יודעת ליקפוץ ושלא קפצו איתה המון זמן .. אז בסדר ירדנו עברתי איתה מעל הקוולטים כמה פעמים המטומטמת הזאת קפצה מעלייהם כאילו זה מכשול של 1.20 אחרי זה העלינו איקס פיצפוני .. היא סירבה פעם אחת בפעם השניה שמתי עלייה יותר רגל אז היא קפצה אותו ואחרי זה העלנו אותו קצת אז כמובן היא סירבה פעם שניה היא קפצה אותו יותר מידי גבוה ופתאומי וכשהיא נחתה אז היא הורידה את הראש דפקה באק קטן ואני עפתי ממנה
אחרי זה הורדנו את האיקס ועוד פעם .. קפצה דפקה באק ואני ניתלעת על הצוואר שלה הרגליים באוויר המושכות נפלו ממנה ונפלתי
עוד פעם .. ואז עברנו מעל האיקס כמה פעמים והיה בסדר... וגם עשיתי פעם אחת בקנטר ואחרי זה כל פעם שעשיתי קנטר היא היתחילה לידפוק לי באקים ולרוץ אז עזבנו אותה לאותו יום ... אחרי זה רכבתי על הבובי שמובי שליי ... והיא צלעה ..
היא הייתה תפוסה מאחורה ולא יכלה לעבוד אז עשיתי איתה חצי שעה הליכה וזהו... וירדנו ליבנות מסלול שניקפוץ אותו ביום שלישי !

אנייייי

טוףףף אז היום הגעתלשעור באיחור של חמש דקות אבל מור עדדין רכבה אז עליתי ב 10 דקות איחור והתחלנו לעבוד כי פיטר היה כבר מחומם =]
אחרי זה התחלנו לעבור מעל קוולטים במן זיגזג כזה אבל לא בדיוק זיגזג.. והיה כיףף הוא היה כל כך מושלם
|חמניה| ואז התחלנו בקאנטר אותו דבר והיה כיףף למרולת שהייתי צריכה להרגיע אותו מדי פעם אבל לא נורא הוא עדין חמודדדד ואז עשינו אותו דבר אבל העלנו את המכשולל והוא היה כזה מתוקקקק
ואז עבדנו על החלפת רגל בקאנטר FLYCHANGE או איך שלא כותבים את זה מעל הקוולטים אבל לא הלך לי טוובבב=\ אבל הוא עדיים חמוד ואז עליתי והכל והיה ממש כיףףףף

olivia 4 ever

New member
נוייה ... ../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנת ... תגידי בדקת אם יש תמונות מהנפילה במצלמה ?

למעלה