מעב"ר

מה עשיתי בשיעור רכיבה?...../images/Emo185.gif

הממממ רכבתי על סוסה שמנננהה וענקקייתת.. היה מצויין והנה תמונה:)

alon oak

New member
חחחחח נעמונת יש לך מעריצים..חחחח..

~שון מוסר שהחדר שלך הוא לא אותו דבר בלעדייך....חחחח

snow snow

New member
יואוווווו שיעור דדרסאג' הכי טוב שקי

יים!!!!!! בחיים לא הייתי חושבת שעם התחלה גרועה שכזאתי אני יגיע למה שהגעתי בסוףףףףףףףף כל כךך
בתותינקהה וביי!!!
רותי היה כזאת קשה בהתחלה... וממש קשה לה בכיפופיםםם!!!כל השיעור כמעט היה בהליכה כדי להאריך צעד ואז הבנתי מה צריך לעשות והתחלתי טרוטט ואין כמו המושלמתת שלייי כזאתיי רכה והיא הייתי כזאת ארוכה ועבדה עם האחוריות שלה הכי טוב שאפשרר ואמרו לי היום שאני יכולה לצחוק ש---- בארבע שנים לא הצליח לעשות מה שהצלחתי בשנה וחצי!!! הנכי גאה בעולםם ביי=]]]

Vintage Queen

New member
לא שיעור אבל רכיבה מעולהה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

סתם עבדתי איתה רגיל אבל היא הלכה מעולההה
נושקה קטנה ופרוותית שליייי

יום ראשוןןןן../images/Emo80.gif

כמובן רכבתי על בילבי
היה ממש טוב
בהתחלה עשינו חימום כרגיל ואז התחלנו לקפוץ.... עשינו מעגל ושעוברים למעלה אז יש מכשול......(הבנתם?? לא חשוב) והיא הייתה כזאת פשושהההה
היא הייתה חמודה בטירוףףף
I -
- בילבי

עדימ

New member
טוב אז אתמול היתה רכיבה חופשת אבל

גם קטי וגם הבת שלה וגם המדריכה השניה צפו בי בהתלהבות רבה! הבת של קטי טענה שמג'יק כל הזמן חיפש עם היין שלו אתו ווידא שאני לא נופלת לו. הוא רוב הזזמן היה על המתג! גאומי מושלמי שלי! מקשיב נותן פשוט כיף! קטי אמרה שהוא מקבל צורה של סוס! היה כ"כ כיף! הייתי בכזה היי! ובטח יהיה כיף גם היום בשיעור שיש לי. הואנ עושה כ"כ יפה את התרן און זה פור הנד! גם לגילד מקסים! פשוט עיף אה וגם הליכה אחורה! בקיצור כיף לא נורמלי! אח"כ הלכנו לחווה הקודמת שלי-כרמים כדי לטפל בסוסה של קטי שנמצאת שם לבינתיים ולקחת את כל הציוד שלי משם שלא נגעתי בו כמעט שנה מאז המוות של ונוס בעצם! ובכיתי! זה היה כ"כ קשה! כ"כ סבלתי! אבל קטי והבת המקסימה שלה כ הזמן היו איתי ולא עזבו אותי! תודה לאל שיש לי את שתיה המתוקות האלה בחיי! אבל גם ספגתי השפלה מצד המדריכה שם. היא הישטוללה וצעקה עלי מול כולם! ולמה כי היא חשבה שאני חושבת שהיא תטעה אותי בקשר לציוד שלי כדי לשמור את האוכף שלי אצלה! אני פשוט התקשתי לזהות אותו בחושך ולא רציתי לקחת משהו שלא שייך לי! אבל היא לא נתנה לי להסביר לה וצעקה עלי והשפילה אעותי מול כולם! בקיצור התנהגה חרא! סליחה על הלשון! קתי והבת שלה היו בשוק! לסיכום חברה אפשר חיבוק?

arieledaho

New member
אני לא מאמינה שאני כותבת פה!!

איזה כיף היה לי שיעור!! מעבר למצופה מבחינתי ומבחינת הסוסה (כי לא רכבתי חודש ואני די חזרתי להרגלים רעים...) עשינו שמיניות כדי לרכך אותה לשני הצדדים ומעברים והיה ממש טוב!!

fliperit

New member
היה כיף...חזרתי חולה לגמרי...

הגעתי לחווה..ועליתי לרכב על גזר הבובון לאיזה חצי שעה....מזמן לא עלה עליו רוכב טוב...ולקח לו זמו להיזכר שהוא צריך להביא פרוץ..או לזוז מהרגל.. נראה לי שבפעם הבאה שאני אגיע לחווה אני אריץ אותו קשור בראונדפן. אח"כ עליתי על פליפ...והוא היה די חביב...התאמנו על החפלפות רגליים ממעגל מהיר גדול לאיטי קטן....משמאל לימין היה מעולה! מימין לשמאל פחות...אבל העיקר שלא יהיה לי פנלטי בתחרות.... מישהו בכלל קורה את זה...או שאני טורחת לשוא לכתוב מעב"רים?

למעלה