me [=
היום הגעתי לחווה אם מורי .. והיה לה היום שיעור קפיצות על פיטר אז אמרתי לנועה ( המדריכה ) אם אני יכולה לעשות איתה את השיעור אז היא אמרה שבסדר אבל הסוסה היחידה שיש זאת סטאר... סוסה שאף פעם לא ידעה ליקפוץ שלא יודעת ליקפוץ ושלא קפצו איתה המון זמן .. אז בסדר ירדנו עברתי איתה מעל הקוולטים כמה פעמים המטומטמת הזאת קפצה מעלייהם כאילו זה מכשול של 1.20 אחרי זה העלינו איקס פיצפוני .. היא סירבה פעם אחת בפעם השניה שמתי עלייה יותר רגל אז היא קפצה אותו ואחרי זה העלנו אותו קצת אז כמובן היא סירבה פעם שניה היא קפצה אותו יותר מידי גבוה ופתאומי וכשהיא נחתה אז היא הורידה את הראש דפקה באק קטן ואני עפתי ממנה
אחרי זה הורדנו את האיקס ועוד פעם .. קפצה דפקה באק ואני ניתלעת על הצוואר שלה הרגליים באוויר המושכות נפלו ממנה ונפלתי
עוד פעם .. ואז עברנו מעל האיקס כמה פעמים והיה בסדר... וגם עשיתי פעם אחת בקנטר ואחרי זה כל פעם שעשיתי קנטר היא היתחילה לידפוק לי באקים ולרוץ אז עזבנו אותה לאותו יום ... אחרי זה רכבתי על הבובי שמובי שליי ... והיא צלעה ..
היא הייתה תפוסה מאחורה ולא יכלה לעבוד אז עשיתי איתה חצי שעה הליכה וזהו... וירדנו ליבנות מסלול שניקפוץ אותו ביום שלישי !