מעב"ר

dressagelover

New member
אוף

הבייבי שלי לא כאן בשואיים!
ואני לא יכולה לרכב עד שהוא חוזר... ואין על מי לרכב וזאות חווה של 180 ומשהוא סוסים
מפגרים!

PinkHorse

New member
שיעור קפיצות על קיסרון../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif.

אז אחרי שלא קפצתי איזה חודש.. הגיע שיעור הקפיצות. קודם כל הגעתי באיחור כי הסתבכתי במשהו בבית [שכחתי ת'מפתחות של הארון שלי] בכל מקרה הגעתי ועשיתי לו הליכת חימום וטרוט והתחלנו לעבור מעל מין קורות כאלה [זה גריד כשעל כנף אחת יש קורה (חצי איקס)] ליודעת אך להסביר
ולא הגי הסתדרתי עם הקצב כי הייתי נורא לחוצה..אבל לקראת הסוף זה הסתדר [למרות שיש ממש הרבה מקום לשיפור]. ואז התחלנו לקפוץ איקס עם קורה מלפנים.. וג'רום אמר שהיום נעבוד לא על הגובה ולא על מסלולים, נעבוד על גישה למכשול/ישיבה וכל מה שסובב את זה
. בכל מקרה זה בעצם לא היה ככה כי אחרי כמה קפיצות (שאני חייבת לציין שהרגשתי שהן היו יותר טובות מאשר לפני חודש) הוא העלה את זה ל90 וגם את זה עשינו בסבבה
. לקראת סוף השיעור ג'רום לא התאפק ועשינו מסלול
. אפרייט (80 ס"מ). אוקסר (100 ס"מ). אוקסר (90 ס"מ). אפרייט (80 ס"מ). פנייה די חדה לאפרייט (90 ס"מ). ועשינו ת'מסלול 3 פעמים לא היה הכי מושלם אבל באמת הרגשתי שיפור לשם שינוי
. בין המכשולים זה היה זורם כמו שצריך. וכשהתיישרנו למכשול החזקתי אותו ולא נתתי לו לפרוץ (כמו שהוא אוהב לעשות
). ובאמת שיצאתי מרוצה
.
קיסר אימפריה
.

למעלה