היום ואתמול../images/Emo107.gif
נתחיל מאתמול:
יום שלישי- היה לי שיעור קפיצות על יוליה (המתוקהההה!
) והייתה לי ישיבה זוועתית אבל השיעור עצמו היה כיף מאוד! הייתי צריכה לגשת בטרוט לקומבינציה של איקס, צעד קאנטר ואפרייט נמוך שבסוף הפך לאפרייט של 80 ס"מ *מתלהבת-שיא אישי חדש!* ואח"כ הייתי צריכה לקפוץ איקס בקאנטר ולספור צעדים לפני זה...והיה קטע ממש הזוי שכמעט נפלתי כי ניסיתי לפנות לאיקס ויוליה החליטה שבא לה לפנות לכיוון השני והיא עשתה איזה באק קטן ועפתי לה על התחת וחזרתי לאוכף (חחח
). והיה עוד כמה קטעים שכמעט עפתי ממנה כי איבדתי את הארכובות באמצע הקפיצה (כבר ציינתי שרכבתי זוועה נכון?) אבל לא נורא-היה שיעור בסדר יחסית לזה שלא קפצתי 3 שבועות! אח"כ שטפתי אותה ובזמן שהיא התייבשה ניקיתי לה את התא יסודייייי ואז החזרתי אותה והלכתי לתת קצת *הרבה* צומי לאלפרד-הוא כזה חמוד!!!
אני כל כך מתגעגעת ללרכב עליו-מקווה ששבוע הבא יצא לי!!
היום!- הלכתי לחווה של מורה שלי מהבי"ס-יש לה חווה קטנה טיפולית עם 3 סוסים...כבר סיפרתי את זה לפני שבועיים. אז ציירתי לה 2 סוסים על הקיר והיום גמרתי לצבוע אותם! (חוץ מהעין והפרסות כי לא היה צבע שחור
) ויצא די נחמד....קצת חסר פרופורציות אבל לא נורא...ורכבתי עם אוכף ווסטרן על סוסה מתוקה שקוראים לה ג'ינה-בתחילת השיעור היא ממש הייתה משוגעת ועמדה לי על שתי רגליים אחוריות ועשתה באקים אבל בסוף השיעור היא נרגעה והתחילה להקשיב לי!
ויש כמה תמונות שלי איתה אבל רק בעצירה/הליכה/תמונה אחת בטרוט כי כל התמונות של הקאנטר יצאו קטועות...
וצילמתי אותה ואת פונפון (פוני חמוד ולבן שיש שם) מתפלשים בחול-יצאו תמונות מדהימות! וצילמתי גם את הציורים. כשיהיה לי כוח להעלות את התמונות למחשב ולהקטין אני אעלה אותם לפורום/לקומונה של סתיו. זהו-תודה לכל מי שקרא!