מעב"ר

horse 1212

New member
../images/Emo176.gifאניייי!../images/Emo176.gif

כמובן הורסבול אבל על האנייי!!! אוי איזה מלכה! בהרמת כדור היה קצת קשה איתה אבל לא נורא במשחק היה דווקא די טוב אודי דיבר איתנו על המשחק מחר (יום חמישי מי בא?) אנחו נרכב רק על פונים חחחח... למרות שאני רגילה.. היה כלכך מצחיקקקק גיל עיקם את הרגל שלו וקיסר עשה לנו דרסז'- הליכה אחורה פירואט(אם ככה כותבים..) הליכה הצידה.. אבל במשחק ביום חמישי יהיה יותר מצחיק..
האני בתמונה

כן..

קיסר כל דקה תקע את התחת שלו בפרצוף של ג'ולי ושלא נדבר על ג'ולי היא עשתה לי רברסים כל השיעור!!

InSiGnIfIcAnT

New member
ממש לא איכפת לי שזה לא שיעור

וממש לא איכפת לי שרכבתי זוועה!! כי אזארו מושלם!!!
כ"כ אוהבת את הסוס הזה!! כזה נשמההההה של סוס! זה היה ממש קצר ועם כמה שזה היה קצר זה פשוט עשה אותי למאושרת!

olivia 4 ever

New member
היה לי שיעור כל כך גרוע ... ]=

כמובן רכבתי על אוליביה .. וזה הלך כל כך נורא לא הייתה לי עלייה בכלל שליטה ! לא רכבתי אותה מהרגל אל היד .. ולא יודעת מה היה לי אז כל השיעור המדריך שלי היה לי מעברים מטרוט להליכה עד שזה יצליח וזה לא הצליח ... וזה היה אמור להיות שיעור קפיצות ]=
טוב נקווה שהשיעור היום יהייה יותר טוב ... פשוט מאוהבת בגזע הזה

fliperit

New member
צחקוים ודאחקות...

באתי לחווה ועליתי על פליפ לאיזה רבע שעה (כי הוא במנוחה...), ואז עליתי על שרק....ועדי רצתה שנרגיל את הסוסים בית ספר שלא יפחדו ממקל מטאטא שהרוכב מחזיק...אז לקחתי מקל מטאטא...וביליתי חצי שעה בנסיון להראות לו שזה לא עושה כלום...וכמעט התהפכנו...ונתקענו בגדר...אבל העיקר שבסוף הצלחנו לעשות טרוט רגוע כהמקל מתנופף לידנו!!!! ומחר נעשה בצד השני חחחחח

Vintage Queen

New member
נהנהנה אימון קפיצותת ../images/Emo9.gif

אין לי כח לפרט על הכלל בסופו של דבר עשינו שני מכשולים במעגל של 120 חומה ואפרייט והיה בסט אני עוד קצת חסרת ביטחון ועושה שטויות עם הצעדים אבסל מיסי הייתה קפיץץץ שזה אי אפשר לתאררר עימנואל היה בהלםםם והוא גם אחרי קפיצה אחת ממש ענקית התחיל לצחוקקקק P= מוס טירוףףףףף
אהבת חיי

PinkHorse

New member
שיעור דרסג' על קיסרון../images/Emo13.gif.

אז אחרי איזה חודש שלא רכבתי בצורה נורמאלית. ג'רום חזר והיה לי שיעור דרסג' על קיסר. הצלחתי להוריד אותו קצת על המתג [
]. ועבדנו במגרש דרסג' הגדול והרחוק אז היה הרבה מקום ועשינו כל מיניי תרגילים. בכל מקרה הגעתי למסקנה שאני עושה עכשיו שיעור דרסג' אחד בשבוע
.

היום ואתמול../images/Emo107.gif

נתחיל מאתמול: יום שלישי- היה לי שיעור קפיצות על יוליה (המתוקהההה!
) והייתה לי ישיבה זוועתית אבל השיעור עצמו היה כיף מאוד! הייתי צריכה לגשת בטרוט לקומבינציה של איקס, צעד קאנטר ואפרייט נמוך שבסוף הפך לאפרייט של 80 ס"מ *מתלהבת-שיא אישי חדש!* ואח"כ הייתי צריכה לקפוץ איקס בקאנטר ולספור צעדים לפני זה...והיה קטע ממש הזוי שכמעט נפלתי כי ניסיתי לפנות לאיקס ויוליה החליטה שבא לה לפנות לכיוון השני והיא עשתה איזה באק קטן ועפתי לה על התחת וחזרתי לאוכף (חחח
). והיה עוד כמה קטעים שכמעט עפתי ממנה כי איבדתי את הארכובות באמצע הקפיצה (כבר ציינתי שרכבתי זוועה נכון?) אבל לא נורא-היה שיעור בסדר יחסית לזה שלא קפצתי 3 שבועות! אח"כ שטפתי אותה ובזמן שהיא התייבשה ניקיתי לה את התא יסודייייי ואז החזרתי אותה והלכתי לתת קצת *הרבה* צומי לאלפרד-הוא כזה חמוד!!!
אני כל כך מתגעגעת ללרכב עליו-מקווה ששבוע הבא יצא לי!! היום!- הלכתי לחווה של מורה שלי מהבי"ס-יש לה חווה קטנה טיפולית עם 3 סוסים...כבר סיפרתי את זה לפני שבועיים. אז ציירתי לה 2 סוסים על הקיר והיום גמרתי לצבוע אותם! (חוץ מהעין והפרסות כי לא היה צבע שחור
) ויצא די נחמד....קצת חסר פרופורציות אבל לא נורא...ורכבתי עם אוכף ווסטרן על סוסה מתוקה שקוראים לה ג'ינה-בתחילת השיעור היא ממש הייתה משוגעת ועמדה לי על שתי רגליים אחוריות ועשתה באקים אבל בסוף השיעור היא נרגעה והתחילה להקשיב לי!
ויש כמה תמונות שלי איתה אבל רק בעצירה/הליכה/תמונה אחת בטרוט כי כל התמונות של הקאנטר יצאו קטועות...
וצילמתי אותה ואת פונפון (פוני חמוד ולבן שיש שם) מתפלשים בחול-יצאו תמונות מדהימות! וצילמתי גם את הציורים. כשיהיה לי כוח להעלות את התמונות למחשב ולהקטין אני אעלה אותם לפורום/לקומונה של סתיו. זהו-תודה לכל מי שקרא!

olivia 4 ever

New member
השיעור של היום

השונה מאתמול שהיום הלך לי ממשמצוין בדרסג' והיא לא היתנגדה ולא כלום אבל הקפיצות
בהתחלה זה היה ממש בסדר היא קפצה לי טוב באתי לאפרייט מכמה צדדים ואחרי זה נועם אמר לי תבואי לאפרייט ואז ימינה לאפרייט אחר אז באתי מול האפרייט השני היא פרצה לי וכמובן סירבה ואחרי זה איזה 10 דקות רק ניסיתי לעצור אותה ככה 3 פעמים עד שהוא אמר לי לעושת את זה בטרוט זה היה כל כך גרוע .. אז כל השיעור עבדנו על מיכשול אחד מסכן... כוסאמק אני צריכה להתחיל לקחת כמה הרבה מאוד שיעורי דרסג' בישביל להתחיל לישלוט על הסוסה הזאת !!

Vintage Queen

New member
נמנמנמ עבדתי היום בחוץץץ

היה ממש נחמדדד פפפ פעם ראשונה שממש עשיתי המון טרוט בחוץ והיא הייתה רגועה להפליא ואז התפרעתי ועברתי לקאטנר והיה מטורףףף חחח LOL סוסה הזוייה אבל נהניתי ממש גם רכבתי עם אוכף דרסאג' אז לשם שינוי גם היה לי נח P=

fliperit

New member
הסוס שלי פשוט נשמה!!!!

באתי לחווה היום והמשכתי לעבוד עם שרק שלא יפחד מהמקל מטאטא... ואז יצאנו לטיול....בהתחלה אני הייתי על זאפ ועדי הייתה על פליפ....כי פליפ בד"כ עושה המון המון המון בעיות בטיולים...אבל אחרי איזה 10 דקות ראינו שהוא לא עושה כלום, אזס התחלפנו...וזה היה הטיול הראשון ל פליפ שהוא לא עשה באקים!!!!

שיעור על דניאלה.......

היה בסדר
שיעור קודם היה יותר טוב..... אבל סך הכל סוסה מושלמת

למעלה