מעב"ר

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifנמ טוב

יום שישי רכבתי על ברנדי חחח גאדד פאקינג פונית! אממ היינו חמש בקבוצה וזה היה מסורבל
עבדנו בעיקר על עקלתונים וקווי שלושתרבעי.. ועשינו דברים מגניבים
ויש תמונות אבל אני אחסוך מכם את הזוועה.. יום שני שיעור על ונוס
אעע אני כלכך אוהבת את הסוסה הזאתתת טוב, בהתחלה התחממתי לבד, ואז רחינה באה, ועבדתי על לשפר את הישיבה שלי בקטע של המרפקים והכתפיים כי זה פשוט נורא אצלי..
והיא תקעה לי שוט במרפקים כזה, על הגב
אוי זה כאב
אחרי זה עבדתי על זה לבד, ואז אמיר בא ועבדנו קצת בלי ארכובות, ועל מעגלים במסלול פנימי זה היה נחמד
נממ אם מישו קרא בכלל, אז

חופששש

New member
איזה שיעוררר=)

היום היה שיעור קפיצות... בהתחלה חימום...חופש הלכה כזה טובב...אחר כך לקחתי קשר והיא הייתה כל כך רכה היוםם אפילו בקאנטר עשיתי ממש איטי=) אחר כך עשינו כמה קפיצות חימום ואז מסלול כמה פעמים ואז הגבהנו מיכשול אחד כל פעם עד שהגענו ל120 וחופש קפצה את זה כל כך טוב....חולה על הסוסה הזאת=)

snow snow

New member
גאדד אני פשוטט מאוהבתתת בתותיי הזאת

יייי היא הייתה כזאתיי מושלמתתתת זה היה שיעור קפיצות הכי טוב בחיים שלייי התחלנו חימוםםם והיה כל כךך טובב רק אני צריכה לשפר בקאנטר איתה יותר כיפוףף ואז היא תתחיל להאריך את עצמהה יותר גם בקאנטרר... ואזז התחלנו לקפוץ ומור עשה מין מסלולון של ארבע מכשולים אבל כאילו הוא אין סופי.. אני תיכף ישים תמונה של זה... והיה כל כךך טוב הוא התחיל בגובה של 100 ככה והיה כל כך טוב היא עשתה את זה רגוע וכל כךך הייתה זהירהה לא חשבה לרגע לסרב.. וכל כךך הרגשתיי טוב... ואז מור הגביה ל1.30 ככה ורותי עשתה את זה כאילו כלוטםם אתם מאמיניםם?!?!!? מה הייתי ושה בלעדייה ?!?! מושלמתת שלייייי בקיצורר אני כל כךך מאושרתת איןו כמוהההה

שיעורר ממש נחמדד!!!

אממ עשינו מסלול קטן רכבתי על אבסולוט(ליבידו) הוא כזה חמוד בחימום עבדתי איתו קצת במעגלים אז הוא בה לכיפוף והיה חמודד
בקפיצות היה נחמדד הוא עשה הכול מושלםם (חוץ מכמה משני סירובים
חיחיחיח אני מאוד מוכשרת) אני מזהה שמחההההה סוף שבוע מושלםם

snow snow

New member
נויקקק היה באמתת ממש כייף

בשיעור {חחח המבין יבין...} היה באמת יפההה

לודמיר

New member
שידור ישיר מסקוטלנד!

אני עכשיו בסקוטלנד, והיום עשיתי שיעור רכיבה. רכבתי על קליידסדייל ענקי שחור עם רגליים של פיל! חחח... קפצנו נמוך, 80-90, אבל הוא לא קופץ טוב, אז זה היה אותו מאמץ כמו לקפוץ 120.... חחח... פיל מעופף!! היה מצחיק, אח"כ הורדתי לו ציוד, ושטפתי אותו במים חמים!!! כי נורא קר שם... המדירכה הייתה מעולה, והחווה, אוי החווה!! שתי אינדורים ענקיים, חמש מנז'ים בחוץ, עם דשא, שתי מסלולי קרוס קאנטרי- גן עדן!!!!!!!

הומ,לא ציפיתי לזה

היה לי שיעור עם צביקה,כאילו מי שמדריך אותי בדר"כ בחו"ל אז הוא מחליף אותו,אז לא ממש ידעתי למה לצפות, אבל אמרו לי שהוא הרבה פחות טוב, הגעתי וראיתי שאני רוכבת על בנצי,זה סוס שאפפעם לא רכבתי עליו אבל כל מי שראיתי רוכב עליו זה לא היה נראה שהוא נהנה בכלל. התחיל השיעור,ובדרסג' הרגשתי שהיה פשוט טוב! הוא לא משך לי בכלל(מה שבדר"כ הוא עושה) ישבתי עליו לפי דעתי חמד מאוד וזה גם מה שהמדריך אמר והצלחתי איתו סבבה. עכשיו בקפיצות לא הלך לי טוב,עשינו סוג של גריד כזה וממש לא היה לי שיווי משקל ולא הייתי איתו..אררג אני חייבת לעבוד על הקפיצות שלי! כמעט כל השיעורים שהפסדתי החבחופש היו קפיצות אז שעודד יחזור נעשה כמה שיעורי השלמה

איך היה השיעור שלי................

היה לי שיעור טוב אני חושבת עשיתי חימום הליכה טרוט קאנטר עינינים ואז המדריך שלי עשה לי מסלול קפיצות מכל מיני סוגים כל פעם הוא הוסיף עוד קפיצה היה ממש כיף בסוף השיעור עזרתי לטפל בכמה סוסים אתם יודעים לפרק להבריש לנקות פרסות ואז הלכתי הביתה

חחח שי עודד חוזר בעוד חודש

תחכי הרבה זמן להשלמות האלו
ובטח תקפצו עכשיו יותר בשיעורים כי צביקה רוצה שילדים ייצאו לליגת בצפר

רקפת

New member
יום חמישי..

יום חמישי: הלך לי ככה ככה, הייתי בקבוצה של עוד 3 ילדים (סה"כ 4), ועבדנו רוב השעור על טרוט, קאנטר וכו'... היה פסדר. היו שעורים טובים יותר..

למעלה