מעב"ר

Noa Geva

New member
חח הוא באמת גודזילה!../images/Emo6.gif

שמייייין
איך שומעים אותו מתנשף ממאמץ בטרוט
נו טוב קשה להזיז את כל השומנים האלה

Ontario R Z Y H

New member
וואי שיעור סקסייי!!! מאוהבת בסוס!

אז ככה חמש וחצי בבוקר קמתי.. בעעעע בשבע היה לי שיעור! (כמובן שאיחרתי... איך אפשר שלא??
) היה שיעור בנזונהההה.... היה פשוט שלמות!!! אין אי אפשר לתאר כמה אני מאוהבת בחתיך הזה!!! עבדנו על המסגרת שלו... (כי אני עוד לא משו מסתדרת... פפ) והוא הלך כמו מלך!!!
בעצם למה כמו? הוא ה-מלך של המדינה!!!! מושלמיייי
... טוף, שטפתי אותו.. עשינו צחוקים ואז רכבתי על טינקר בללל!!!!!!! יואווו המלכה הזאתת כמה התגעגעתי אלייהההה!!!!!!!!! המצאתי לה שם.. חח פליצה-בל....ובקיצור פליץ!! יפה לא?!
קיצר אני עולה עליה ואז אני כזה:"
מה זה הגומד הזההה????" רכבתי תכנתי אותה שעה.. אשכרה שעה.. וטוב שהיא לא הזיעה כמו לא יודעת מההה
אבל בסוף מיכ עלתה עליה והייתה די מרוצה... נראה לי.... ו...זהו!!!!!!! ייאללה זזתי בייייייייי

olivia 4 ever

New member
השיעור שיליי ...

יום שני ( 15) קפיצות : הייתי על אוליביה בגלל שאני מתחילה איתה חצי פנסיון ... אז זאת הייתה הפעם הראשונה שלי קופצת איתה ... זה היה מדהים!.. היא הייתה בהפסקה של שנה ( היא לא קפצה ) בגלל הבעיה שהייתה לה ברגל .. אז לפני שבוע המדריך שלי התחיל לקיפוץ איתה .. אז היתחלתי את השיעור בחימום קצר ... ואז התחלתי לעבוד עם המדריך שלי על מסגרת ..ככה איזה 10 דקות אחרי זה הוא נתן לי ליקפוץ איקס פעם מצד ימין פעם מצד שמאל .. אחרי זה הוא נתן לי ליקפוץ מסלולון של איקס, אפרייט, חומה, ופלנג ... הכל הלך טוב רק שאוליביה קצת היתרגשה אז היא פשוט רצה לכל המכשולים .. וגם אחריים .. הכל הלך טוב עד לחומה אחרי החומה יש את הגדר ואני צריכה ליפנות ימינה .. אז אני ימינה אוליביה שמאלה אני ימינה היא שמאלה אז בגלל זה היא פשוט נעמדה לי ורצה שמאלה לא כל כך הצלחתי לעצור אותה ... אז עד שסוף סוף הצלחתי התחלתי את זה עוד הפעם ובפעם השניה הלך מעולה ... בקיצור היה ממש ממש טוב .. אתם עוד תיראו אותנו עם סרט כחול בתחרויות

למעלה