מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כ"כ עייפה

../images/Emo176.gifאיזה שיעורר../images/Emo9.gif

מנמננמנמ עשינו חימום קצר יחסית וזה הכי כיף שיש כי אם החימום ארוך אני כולי מתנשפת עוד לפני שהתחלתי לקפוץץ
קפצנו נמוך יחסית השיעור 90-110... אבל היה ממש כייףף:!!
המקסימוס הזה הוא באמת אהוב חיי עשינו מסלול שזה בעצם הלך ככה: אפרייט וארבעה צעדים בעיקול לאוקסר משם לקומבינציה עם צעד אחד ואז אוקסר אפרייט קומבינציה על הצד השני ושוב אוקסר אפרייט.. ואז רועיקי הגביה לי את האפרייט די הרבה וקפצתי!! והכי חבל שאני לא יודעת לרכבבבב
המקסימוס המדהים...!!>> (שיעור שעברר)

horses23

New member
אם את לא יודעת לרכב אז איך...

שאת עושה את כול זה ואת לא יודעת לרכב?? אוששיקרת או שאת יודעת לרכב ואת סתם מבלבלת במוח... טוב בקיצור... תדברו לעיניין!

לולללללללל תפסיקיי

את רוכבת מדהיםםםםםםםםםםםםםם ומתה כבר לראות אותך ביגורר ואת עמיתי ואת נופרוש וגלוששששששש:-*

ר ק פ ת1

New member
אני..!../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

אוקיי, אז ככה: יום שני, אתמול - הצטרפתי לקבוצה! של עוד 3 בנות, (אחרי חודשיים וחצי שהתחלתי ללמוד רכיבה). רבתי על לופו, והיה ממש כיף! יצאנו למגרש והתחלנו בטרוט, ואח"כ המדריך עשה לנו תחרות כזו.. משו משולב עם טרוט, שצריך לעבור בין שני משולשים, ובכל פעם הוא קירב אותם יותר אחד לשני. ואני ניצחתי
. אח"כ, התחלנו ללמוד קאנטר, והיה כיף... הרגשתי שאני עפה.. זה ממש מהירררר..
והיה שיא החםםם!!
אבל ממש חם!!!, לא סתם אמרו בחדשות שאלו היומיים הי חמים של הקיץ! אח"כ, כשנגמר השעור, הייתי אדומה כמו שבחיים לא הייתי, חחח..
אבל היה שווה את המאמץ!, יצאתי מהשיעור בהרגשה מעולה, ברוך ה'. ו...זהו!

גילי 13

New member
וואי...

היה שיעור כל כך טוב... רובו לפחות
התחלנו עם חימום סביב כל המנאג' ואז עברתי לטרוט...עשיתי כמה סיבובים ואחר כך הייתי צריכה לעשות מעגלים שווים סביב כיסא בטרוט וזה היה ממש קשה... לא הצלחתי להעביר את הסוס לטרוט... ואז המדריכה ראתה שאני לא מצליחה והיא אמרה לי לעבור שוב ולעשוב את המנאג' בטרוט ואז הצלחתי תוך שנייה..כנראה בעיות של מעגלים... ואז היא אמרה לי לעשות יותר ויותר מהר ועשיתי ואז היא אמרה לי לעבור לקאנטר וזה היה כל כך כיף!!!! זאת היתה הפעם הראשונה שעשיתי קאנטר במנאג'... עשיתי פעם בטיול אבל זה לא אותו דבר... היה כל כך כיף!! הרגשתי בעננים! זה היה אחד מהשיעורים הכי טובים שלי...

פפוניטה

New member
כמה זמן הסוס נמצא אצלכם?

היה לנו בחווה סוס בשם חומי שנמכר! כמה זמן הוא אצלכם?

Saint Marko

New member
זה לא הוא,

חומי זה הכינוי שלו.. ובכלל, הוא של המדריכה בחווה מאז שהוא סייח.

stary1

New member
../images/Emo55.gifחח..כבר אמרתי לך במסן..

חכי חכי..נראה מה תגידי על להרגיש בעננים כשתתחילי קפיצות
גאלופ זה בכלל להרגיש מנותקים מהעולם..אבל זה תלוי על איזה סוס

גילי 13

New member
עם הזמן...

עם הזמן אני יגיד לך איך זה קפיצות...אבל אני ~בטוחה~ שזה כיף!

SNTQ

New member
שירוששששש...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

יש גמימים כאלה כוסית..|חיבוקענקי|

למעלה