מעב"ר

lions queen

New member
../images/Emo23.gifשירלילהההההה../images/Emo24.gif

שקט עם השטויות... יש גם ימים כאלה בהמה יפההה

peligrosa1

New member
../images/Emo174.gif זאת מור =P

תיזהרי ממני כבר יא בהמה !
מחכה למחר

snow snow

New member
אוחח איזה חייםם ורותי רק מצליחה

לגרום לי להיות יותר מאושרתתת איזה ימים מושלמיםםםםםםםםםםםםםםם אוקי אז ככה היה לי שיעור אתמול{יום שלשי} והיה כל כך טובבבבב בהתחלה בחימוםפ אז היה טרוט משוחרר ואז אספתי את המושכות והי כל גך טוב רותי הגיבה כל כך טוב והיא הייתה ארוכב ואחחחחחחחחחחחחחח איזה מושלמתתת ואז עשינו מעברים וההי טוב ברמותתתתת אממ אחרי זהעשיננו מעברים של קנטר והיא הייתה כל כך יציבהה וואיייי ואז עשיתי מעבר לטרוט והיא הייתה כל כך עגולה דיי אין עליההה שיעורים מושלמיםםפם

גחצי

New member
היה כל כך טובבבבב

עשיתי שיעור ווסטרן עם שמעון על סקאד. בהתחלה הוא אמר לי להזיז אתו בראומפאנד (איך כותבים את זה), וסקדקדו איך שאני גומרת לקשור לו את המושכות לאוכף (לא חזק כי הוא היה עם טוויסט ווייאר) דופק לי גלאופ על הברזלים (ואם נתקעת לו שם רגל - הלך על הסוס). אז עמדתי באמצע ועשיתי ווואווו כמו איזה מפגרת - עד שהוא נרגע, ודן בא לעזור לי, ולימד אותי איך לירות עם השוט (שמאלה... ימינה... שמאלה חזק) והעפתי ת'סוס קבינימיני כדי להוציא לו ת'מרץ (הוא עובד רק איתי, ולא כל יום...) ואז עליתי עליו למטה וקררתי אותו מהלונג'. אספתי אותו ועבדנו קצת על מעברים באיסוף, עצירות והליכה אחורה. ובגלל שהסוס כזה עצלן על טרוט מהיר (הוא כל הזמן ניסה לברוח לי לקנטאר), ושמעון אמר שהוא ממש לא מכיר את הסוס (וזה נכון - אחרי שלוש בעיטות עם דורבנות הסוס עבר להליכה...) אחרי זה עשינו קנטר במעגלים - ראש פנימה אותה גאוגרפיה של מעגל, וזה קשה כי המנג' ענקקקק. אחר כך עלינו למעלה ועשינו שולדר-אין (shoulder-in) הליכה עצידה בכיפוף פנימי (בג'וג) והליכה עצידה בכיפוף חיצוני. וסקאד היה ילד טובבב (אחרי החצי שעה הראשונה) ושמעון אמר שרכבתי טוב. ישששש!!! אמן שזה ימשיך ככה בעזרת ה' יתברך, בלי עין הרע טפו-טפו-טפו חמסה-חמסה. משהו קרה את כל זה בכל

SNTQ

New member
ראונדפן,ולירות עם השוט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

fliperit

New member
לירות עם השוט

הכוונה שהשוט ישמיע צליל של יריה (בלי לפגוע בסוס, או במשהו אחר)

fliperit

New member
שמעון= שמעון דים?

את רוכבת אצלו? מגניב לך!!! איך קוראים לך? את מגיעה לתחרויות?

גחצי

New member
כן, שמעון דים

אני רוכבת אצלו, וקוראים לי מרב. ואני מגיעה לתחריות רק כשהן לא בשבת... פעם אחרונה שהתחרתי זה היה באיסרו-חג שבועות (אליפות הארץ), ב-ILQHA (רותי).

../images/Emo180.gif השיעור הכי מושלם../images/Emo180.gif

היה לי פשוט שיעור מ-ו-ש-ל-ם!!!!
עבדנו דרסא'ז.... עסינו חימום לא ארוך ולא קצר הוא הלך לי ממש טוב...
אחרי זה עבדנו על פתיחות וסגירות והוא ממש פתח לי ת'צעד ובסגירה היה לי גם ממש טוב קצת פחות.....אחרי זה עשינו קנטר מתרות כל אחד בזמן שלו היה לי טוב........ ואז תירגלנו מעברים לקנטר מהליכה הבתחלה הייתי צריכה לילחוץ חזק כדי שיעבור וגם הוא עבר לי לטרוט ואז קנטר. אבל אחרי פעמיים הוא ישר עבר לי לקנטר מהליכה זה היה פשוט מושלם אפילו לא צעד אחד של טרוט...

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif גם מטקההה ../images/Emo9.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=MaTkA713

fliperit

New member
השבוע....

הרכיבות לא היו משהו....משום מה הקורס קצת הוציא אותי מפוקוס (אולי בגלל שהם זיינו לנו את השכל על לגילד, האף פאס, ושאר שטויות..וכבר שכחתי איך עושים דברים אחרים... סתם..) בכל מקרה: ראשון- הייתה רכיבה די גרועה...עשינו עצירות... שני- הרכיבה התחילה רע...ואח"כ כשעברנו לספינים היה מעולה. שלישי- רכיבה די חרא...ואז טיול שהיה משעמם קצת..אבל כיף (הרבה באקים) רביעי- רכיבה אחרונה לפני התחרות...הייתה הרבה יותר טובה משאר הרכיבות השבוע...אבל לא משהו מדהים..

בא לי ../images/Emo3.gif

יום ראשון- שיעור פרטי על נוני
: רכבתי בבוקר (9:00) וזה היה פשוט ס-י-ו-ט!! היה כל כך חם וגם היתה לי בחילה (כי שתיתי שוקו לפני
) ואחרי בערך רבע שעה התחלתי ממש להתפרק והתפללתי פשוט שהשיעור יגמר...חחחח... אבל היא הלכה יפה...חח יום שני- שיער קבוצתי (קפיצות) על במבי
: היה ממש כיף!! וברוב הפעמים הלכתי איתה... והפריג'אמפינג(
) שעשינו לה ממש סידר לה את המוח מחדש
והיא אפילו לא חשבה לסרב ונתנה מעצמה בקפיצה והיה ממש כיף... יום רביעי-שיעור קבוצתי (קפיצות) על במבוש
: היה אפילו יותר טוב מיום שני... וגם יותר קשה כי הכנסנו מסלולון... אבל אני ממש מרוצה ממנה וממש היה לי כיף לראות איך זה שינה אותה לטובה... נראה לי אני מאמצת אותה קצת לקפיצות...חח

Noa Geva

New member
פאשההה ../images/Emo99.gif

אני מאוהבת ביצור הזה! אחרי הרבה מאוד שמן לא שרכבתי עליו רכבתי עליו היום... הוא כזה שמן
ובקושי זז....אבל ממש הרגשתי השיעור שהוא מתאמץ ונותן מעצמו! חמוד
למדנו מה צריך לעשות כששני רוכבים רוכבים ביחד באותו מגרש אבל לכיוונים שונים...צריך שיד שמאל שלנו תיפגש עם יד שמאל שלו
והתאמנו על זה...ופעם אחת זאת שמולי שכחה שהיא אמורה לקחת מסלול פנימי וכמעט התנגשנו...זה היה מפחיד
בסוף עשינו קאנטר...ופאשה היה כזה מושלם
עבר בקלות, ולא נפל לי באמצע לטרוט, והוא כזה נוח פשוט ספה! בקיצור שיעור נחמד ביותר, התגעגעתי לשמן הזה

למעלה