היה כל כך טובבבבב
עשיתי שיעור ווסטרן עם שמעון על סקאד. בהתחלה הוא אמר לי להזיז אתו בראומפאנד (איך כותבים את זה), וסקדקדו איך שאני גומרת לקשור לו את המושכות לאוכף (לא חזק כי הוא היה עם טוויסט ווייאר) דופק לי גלאופ על הברזלים (ואם נתקעת לו שם רגל - הלך על הסוס). אז עמדתי באמצע ועשיתי ווואווו כמו איזה מפגרת - עד שהוא נרגע, ודן בא לעזור לי, ולימד אותי איך לירות עם השוט (שמאלה... ימינה... שמאלה חזק) והעפתי ת'סוס קבינימיני כדי להוציא לו ת'מרץ (הוא עובד רק איתי, ולא כל יום...) ואז עליתי עליו למטה וקררתי אותו מהלונג'. אספתי אותו ועבדנו קצת על מעברים באיסוף, עצירות והליכה אחורה. ובגלל שהסוס כזה עצלן על טרוט מהיר (הוא כל הזמן ניסה לברוח לי לקנטאר), ושמעון אמר שהוא ממש לא מכיר את הסוס (וזה נכון - אחרי שלוש בעיטות עם דורבנות הסוס עבר להליכה...) אחרי זה עשינו קנטר במעגלים - ראש פנימה אותה גאוגרפיה של מעגל, וזה קשה כי המנג' ענקקקק. אחר כך עלינו למעלה ועשינו שולדר-אין (shoulder-in) הליכה עצידה בכיפוף פנימי (בג'וג) והליכה עצידה בכיפוף חיצוני. וסקאד היה ילד טובבב (אחרי החצי שעה הראשונה) ושמעון אמר שרכבתי טוב. ישששש!!! אמן שזה ימשיך ככה בעזרת ה' יתברך, בלי עין הרע טפו-טפו-טפו חמסה-חמסה. משהו קרה את כל זה בכל