מעב"ר

Noa Geva

New member
חצי שיעור על בראוני../images/Emo99.gif

וחצי על פאשה
התחלתי עם בראוני...היה דיי טוב. תרגלנו הרבה טרוט ישיבה...ואני בקושי מצליחה לשבת עליו כי הוא הכי לא נוח בטרוט ישיבה אבל אני מרגישה שיש שיפור
גם עבדנו על ישיבת קפיצות ועקלתון(ככה רושמים?
) ואז עברתי לפאשה-בשביל לעשות קאנטר. למרות שעומר הציע לי לעשות על בראוני...אבל לא רציתי..אנידיי פוחדת שאני יעוף ממנו
הוא גם מהיר וגם דיי לא נוח... אבל שמחתי שעומר הציע, זה אומר שאני משתפרת
אז עשיתי קאנטר על פאשה, והיה דיי טוב, הוא כבר היה חם ועבר בקלות והיה סבבה. אחר כך נשארתי איתו להמשך השיעור ועומר שם לנו 4 קורות אחת אחרי השנייה וכשמגיעים אליהן לעשות ישיבת קפיצות. בניסיון הראשון הלך לי פשוט מעולה!
בשני לא היה משו
אבל לא נורא, בסה"כ היה שיעור טוב ואני הכי שמחה עכשיו
וגם חברה שלי באה וצלמה אותי...פאק אני נראת כזה גרוע
אבל לא נורא העיקר שיש לי וסף סוף תמונות ברכיבה
אהה וצלמתי את הסייחה של ג'סין! (היא המליטה אתמול) והיא כזאת קוצ'ונית!
וגם דיברתי עם עומר וכנראה שאני מתחילה לקחת אוטובוסים לחווה ולעבוד שם קצת...לנקות תאים, לאכף וכו'...אני רק צריכה לעבור חניכה
זהו

Noa Geva

New member
ותמונה של הפיצקית ../images/Emo23.gif

http://www.orianit.edu-negev.gov.il/liatburs/Uploads/Category2/Forum6/סייחהג'סין001.jpg

Noa Geva

New member
../images/Emo122.gif

http://www.orianit.edu-negev.gov.il/liatburs/Uploads/Category2/Forum6/סייחהג'סין001.jpg מקווה שזה יעבדו...זה פשוט לא נותן לי להעלות את הקובץ

Noa Geva

New member
טוב אז פשוט תצטרכו להעתיק

ולהדביק באיפה שכותבים ת'כתובת
*ניסיון אחרון*

OHIO

New member
../images/Emo99.gif אויש חמוריקה שכמותה

היא כזאת חמודההה!! והיא נותנת שישחקו איתה וזה... פוצקית צריך למצוא לה שם

Noa Geva

New member
נכון!../images/Emo13.gif

אבל לפי מה שהבנתי היא לא ממש של החווה...כאילו יש לה בעלים אחרים... אז למי אני אמורה להציע שמות?
דרך אגב גם היום ראיתי אותך...אבל אני כל הזמן מתביישת לאמר שלום

OHIO

New member
כן.... היא לא של החווה

היא של יהודה
מממ וטוב לא נורא... כבר אמרנו שאני מפחידה, לא?
בכל מקרה, מתי ראית אותי?? כאילו... איפה חחח

Noa Geva

New member
את לא מפחידה בכלל בכלל../images/Emo9.gif

זאת אני עם הביטחון העצמי ברצפה
אממ...כשאני הייתי בשיעור(עם עוד שתיי בנות) את ועוד מישהו בדיוק ישבתם ואכלתם...

OHIO

New member
אהה... עוד מישהו?!

את מתכוונת - בר
חחח קטן שכמותו חחחח כהה... לאכול זה כייף! אפילו שזה רק פיתה עם צ'יפס וחומוס |מקיא| פעם הבאה, תבואי להגיד שלום
אה ואת יכולה גם ללכת לדבר עם בר! הוא גם מאוד ידידותי כשבא לו

Noa Geva

New member
אממ אני מקווה שיהיה לי אומץ../images/Emo122.gif

אני תמיד נורא רוצה להגיד שלום אבל אז אני חושבת לעצמי...מה אני אומר?! "היי זאת נועה מהפורום..."[?]
פףף נשמע מעט מטומטם

Noa Geva

New member
ותמונה אחרונה של הסייחה

נו מה לעשות תנו לי להתלהב...תמונות ראשונות מהחווה

וואי וואי

אתם לא רוצים לדעת מה עשינו היום בחווה... באנו בבוקר אני סימין ונוי ורכבנו על הסוסים {אני על תותי כרגיל יסמין על דימי החתיך ונויקה על סנואי השווה} היה לנו פם33ה והחלפמנו קצת בסוףף .. היו קטעים היסטריים... גמרו ת'חווה על 11 ואז אמרנו שאנחנו הולכותלשטוף 5אאת המועדון וקנינו מלא דברים וזה.. והתחלנו לטאטא פתאום הצבעי שהיינו אמורים לצבוע איתו ת'מנז' נשפך וזה... חחחח כאב נורא ... אבל לא נורא המועדון הפך ללבן חחחח היה מצחיק בטרוףף.. בסוף לא שטפנו... ואז בארבע התחלנו לבצבוע יצא מושלםםםםם :) יום מאושר בטרוףף יום מושלם לכולם

למעלה