מעב"ר

MorH

New member
עוד פעם פיורינה =)../images/Emo174.gif

לא היה שיעור כי רולנד חוזר היום מאיטלייייה היא הלכה ממש טוב היום ( הייתי עם דורבנות ) חח ועשיתי בקאנטר על הקווים הארוכים מהר וסגרתי אותו בקצרים אז כשעשיתי בארוכים עשיתי ישיבת - קפיצות ( סטייל לאלו ) חח ונתתי לה ידיים קדימה ופתאום כזה אני רואה שאני עוברת כבר ת'אןזניים חח זה היה מצחיקקק אני מתה לקפוץ איתה כבר
...

מושית פ

New member
כמה זמן לא כתבתי פההה

היום הייתה לי מדריכה חדשה מזה טובה!! עבדו על המעברים ועל שליטה היה כזהה טווב ואחרי שרכבתי באתי להחזיר תסוס אז המנהל של החווה צועק לי מושית מה את מחזירה תסוס!?!?! לכי תירכבי עוד שאלתי אותו עד כמה זמן אני יכולה הוא אמר שכמה שאני רוצה עד 8 אנייכולה יוו היה כיףף מי היה מאמין שאני יואהב תסוס הזה?!?! ניקיתי תסוס מיסכן הזיעעעע חעחעח חמודדד כזה המדריכה החדשה הרבה יותר טובה מהקודם!! היא יותר מקפידה על הישיבה ועל התנועות ומה שהוא לימד אותי בכמה שיעורים היא בשיעור אחד למה אבא לא קונה לי סוס
אוהבת

שירלי317

New member
הממ...

רכבתי סתם לבד לא בשעור.. על פארל הבהמה! היה סבבה.. אבל התעייפתי מלהזיז את המשאית הזה... גיא, היה לך כל כך יפה על טימי השקסי!!! (הלוואי עלי!)

וואווו../images/Emo60.gif

רכבתי על אשלי לבד לא בשיעור.. הייתי לבד במנאג' ופשוט היה הכי מושלם.. היא עבדה כל כך טוב! והכי נהנתי.. היו אחלה מעברים והצלחתי לשבת בטרוט ישיבה! נמנמנ היה מושלם! ~מאושרת~

לקפוץ 1.20 מטרוט זה ממש נחמד../images/Emo9.gif

עם איזה ארבעה או חמישה קוולטים לפני אפולו עובד כ"כ טוב
כשאני מבינה מה אני אמורה להרגיש ולא נותנת לו סתם להפתח לקראת המכשול אלא מחזיקה עד הסוף ושומרת רגל והוא עובד מאחורה...זה פשוט מדהים
תכלס, הופתעתי
אפילו עודד בתחילת השיעור אמר לי שיש מצב שאני אצא מתוסכלת מהשיעור הזה כי קשה לי עדיין לקום לקפיצות של אפולו מטורט ויכול להיות שאני אפספס אותו ושיהיה חרא אבל שאני לא אתאכזב כי פעם לא הצלחתי לצאת נורמאלי גם מקאנטר וזה יבוא לי גם מטרוט וכו'
אבל היה כ"כ טוב!
השיעור הזה הראה לי באמת כמה השתפרתי עם אפולו
ולמרות שאני ועודד חשבנו שיהיה לא משהו ושאני לא אצליח, לא הייתה אף קפיצה שפיספסת אותו!

MorH

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo24.gif

שמחה שהלך לך טוב =) זה ממש עוזר לקפוץ מטרוט בהצלחה בהמשך
...

../images/Emo24.gif

לקפוץ מטרוט זה כיייף =) גם אני אהבתי את זה.. אבל הרבה יותר כייף לקפוץ בקאנטר בלי קורות וכלום...

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo13.gif

ברור שיותר כייף מקאנטר ובלי כלום, אבל מדיי פעם צריך גם דברים אחרים
אבל עם אפולו זה לא ממש משנה איך קופצים ומה קופצים, זה תמיד כייף

DriftingAway

New member
../images/Emo9.gifתמונות מהיוםם ---->

לא שיעור.. סתם רכיבת בוקר
ועמיתיפליציפוקילו צילמה אותי!! אוהבתותך!! =]

DriftingAway

New member
טוב דיי אין לי כוח יותר.. חח אולי

אח"כ.. או שלא =] (מה שבטוח - אולי
) שיהיה לכם חופש מושלם!! ד"א.. מישהו נוסע כאן להופעות בנמל חיפה??

למעלה