מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה
כי אני שמחה שמחה שמחה ואחרי הבגרות בהיסטוריה

אני לא מאמין קפצתי אתמול 1.50

זה היה ממש כיף וממש לא מפחיד!איזה סוס תותח!

TauraMan

New member
../images/Emo13.gif

היה מצחיק היום.. פפףף מתיש... קאיה הגברת

שירלי317

New member
טימממממי

היה לי שעור פרטי עם הדס.. על טימי השקסי.. והיה לי פשוט גרוע... ככה יוצא לי בזמן האחרון.. וגם כאבה לי הבטן אז בכלל.. ודיברתי עם הדס.. ואני מסתבר עושה הפסקה מלרכב על טימי המתוק.. כי אני לא מסתדרת איתו (מה שברור בהחלט..) אז לכמה חודשים טובים אני הולכת לעבוד על הישיבה שלי... (ויש מה לעבוד.. זה בטוח!) חוצמזה היום הסדרתי את כל התשלומים לקורס קיץ.. ונשאר רק לברר בקשר לסוס (כנראה שאדו...) גיאצ.. אני אשים את התמונה מחר כבר.. ואני אביא מצלמה... (בא לי בריכה!!!! מתי לעזאזל הם פותחים אותה בבוקר???)

שירלי317

New member
גיא

הנה התמונה.. מחר אם תרצה אני אצלם אותך בשעור... אבל רק בתנאי שתצלם אותי (ויפה.. כן?!)..חח.. אני אביא את המצלמה של אחותי או משו.. אוף אני צריכה להעביר למחשב תמונות..חחח אה, והיה לך ממש יפה היום עם טימי.. (מה שבטוח יותר טוב ממני...- אני רוכבת ג'יפה!) יום רביעי בריכה ! חחח =)

InSiGnIfIcAnT

New member
טוב את זה כדאי לקרוא....

הייתי אמורה להיות על אזארו! אבל נפלה לו פרסה
אז הייתי על אוליבר
החימום היה סביר, לא יותר מזה... בקפיצות הוכחתנו (ליהי ואני) כמה אנחנו באמת מתאימות לכיתת מוסד
רועי אמר לנו להיכנס לפינה לפני, לתת יד ולשים רגל...דאייי זה קשה לנו מידי!!! חחחחח קיצור הייתה איזה קפיצה שהוא בא מרחוק ומהזה לא הייתי מוכנה..חחח אז עפתי ממש וזה עוד היה בליין אז בכלל..חחח ת'אמת...אין לי מושג איך לא נפלתי...זה היה פוקס... קיצור מה שנכסתם בשבילו כתוב פה- היה לי שיעור על אוליבר ולא היה כזה חרא!!! זהו
יומטוב

../images/Emo176.gif מממ.. לא היה שיעור אבל רכבת

י על פונית אחת קטנה לבנה וחמודההה!!!!!!!!!! היא כל כך מהירה וזה היה נראה כאילו אני לחוצה בטרוט מרוב הפעמים שהיה צריך לקום ולשבת חחח

חחח היינו היום אצלכם בחווה..

בדקנו את גראנד קרו --> וראינו גם תפונית..והיא מדהימה!! וגם את הסוסה שלכם.. מזל טוב
בהצלחה איתה!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifהיה מדהים.

אין לי כוח לפרט קפיצות על שיינץ היו יכולות להיות תמונות אם ורד לא הייתה מתעצלת
היה שיעור ממש ארוך אבל היה מעולה! רק דבר אחד היה חסר בשביל שהיום הזה יהיה מושלם
אבל לונורא

../images/Emo2.gifסליחה????

ורד לא התעצלה!!! ורד הלכה לעזור לרחינה!!!! תלכי ל@#%##*^%$@% כו-קיללתי
שיקפוץ עליך צינור מים וישפריץ עליך עד שיצאו לך מים מהאף!

למעלה