מעב"ר

שירלי317

New member
LOL כן אני! ../images/Emo6.gif

אני חולה עליו, ברור שאני חולה עליו! איך אפשר שלא להתאהב ביצור הפשוש הזה, הכוסון הזה...גררר.. איזה תחת.. איזה מותק!!!טימי זה פשוט תינוקי חמודי ומדהים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובאמת ירדתי מהעניין של לקנות אותו כי זה לא עסק.. כי אני לא לגמרי מסתדרת איתו.. אבל עוד נראה.. דווקא יש לי שעורים נחמדים איתו..נטע, באמת היה לך ממש יפה איתו..
לא לשים לב אלי בתמונה בצד (אני נראית נורא, נא להתעלם..) אבל תראו איזה כוסון!!!! אפילו שהוא לא פוטוגני.. (חח.. כמוני..)

Blue Eyessss

New member
תודה רבה...!../images/Emo47.gif

את גם היית שם?!.פףף פףף פףף אני לא עוקבת כבר
אבל תודה=) וכה הוא באמת תינוקי...הוא חמוד ממש אהבתי אותו!!

Elo0oSha

New member
באמת נטע

אם את חושבת שלא הלך לך משו' איתו אז את טועהה...בחיים לא ראיתי מישו' שהסתדר איתו כ"כ טוב חוץ מרמי תמיד הוא עם הראש בשמים בלי הפסקה ואת הצלחת לעבוד איתו על המתג וכיפופים...היה לך ממש יפה...

Elo0oSha

New member
היום רכבתי..

בשיעור דרסאז' עם הדס, על קסם מכנות...והיה ממש טובבבב..מזמן לא היה לי שיעור כזה איתו...הוא פשוט פשוששש...

לודמיר

New member
נכון...

היה לך באמת שיעור חמוד... גם לי! הוא הלך כ"כ טוב היצור החתיכי הזה!! ושבוע הבא אני רוכבת בחמש עם ללי שירלי ושיר... (אם היא תבוא) ונקפוץץ... ררר.... סוף סוף.. כמה שנים לא קפצתי!

שירלי317

New member
=)

קרן, באמת היה לך ממש נחמד היום... איזה כיף... חח.. מגניב לנו.. ואממ.. שיר אמרה שהיא תבוא שבוע הבא.. פשוט לפי מה שהבנתי היא באילת.. אבל שבוע הבא היא אמורה לבוא =) וחבל שאת לא יוצאת בסוף לקורס.. =/

שירלי317

New member
הממ

היה לך באמת ממש אחלה.. ממה שראיתי לפחות אממ.. קבלי תמונה שקרן צילמה.. ואממ.. די שכחת להביא לי את הפלא שלכם כדי שאני אעביר ואשלך לך את התמונות.. אז מקסימום מחר.. כבר נדבר..

Elo0oSha

New member
חחחחח...דיי

איזה פאדחניתתתת דווקא ת'תמונה הזאת?!...פפפפףףףף.... טוב סבבה...ותודה מותק

שירלי317

New member
המ

היום היה לי שעור על שאדו המותק מכנות
היה נחמד.. הסוסים היו קצת תפוסים וקשים כי לא עבדו איתם מיום שישי או שבת.. אבל אחרי שעשיתי קצת פתיחות בפקודתה של הדס..חח.. היה ממש נחמד.. אבל בכלל בזמן האחרון נורא קל לי עם שאדו וסוסים מסוימים אחרים... כי נראה לי שאני רגילה לעבוד קשה עם טימי ושאר הסוסים הצעירים או להפך, עם הזקנים הבהמתיים כגון מוצארט המשאית...אז כבר אני לא צריכה כל כך להתאמץ.. אבל דווקא נראה לי שלהתאמץ זה טוב.. ואז אני מרגישה שעבדתי באמת.. מה שכן, אני כנראה עושה את הקורס ב' על שאדו אז דווקא זה טוב כי לא יהיה לי קשה.. למרות שאני לא אוהבת שדברים באים בקלות.. אני חולת אתגרים.. נראה.. ד''א, מי יוצא לקורס ב' השנה?? על מי?? חוצמזה, נולדה לתמר סייחה מתוקה! ואליוט עכשיו אצלנו (של ירון) והוא נראה כזה חמודי... מסכן, מלא גרדות..

cowgirl Ms

New member
טיול.../images/Emo80.gif

תות התחרפן לגמריי. הייתי צריכה להוציא לו מרץ בשדה פתוח. גאלופ זה כיף ^^~ אבל הוא כזה שמן, אלוהים. הוא חייב להרזות קצת.. [אוי הוא נראה כל כך רע לפני שהורדתי לו את כל השערות המיותרות וסידרתי לו את הרעמה והזנב.. חחח ועם הפרוות חורף, בכלל
.]

שירלי317

New member
תמונה ממש יפה...

גאלופ זה כיף בהחלט.. אבל זה ממש מצחיק על סוס פוני..חחחח

cowgirl Ms

New member
חח כן!!../images/Emo80.gif

המיוחד פוני מתלהב שחושב שהוא איזה אלוף עולם

מעב"ר

אתמול היה לי שיעור... היה מעולה שוב ורותי הייתה חמודה כל כךך כמו תמיד ... עבדנו בדרסאג' על זה שהיא תיהיה מעודגלת עם מגע קבוע והיא ממש הייתה חמודה ואז עשינו תרגיל ליין לזריזות רגליים שלהם... ומחר אנחנו ממשיכים את התרגיל הזה... בקיצור היחה מעולה.... ביוש

Vintage Queen

New member
בלאטטט

חשבתי שיהיה שיעור קפיצות אבל היה שיעור דרסאג' הסוסה הלכה ממש יפהה אבל רכבתי כמו בהמההה כל כך כאבו לי השרירים בבטן וברגליים וכולי הייתי תפוסה גם ככה אבל זה דברים שחייבים לעבוד עליהם... עשינו כל מיני תרגילים ועבדנו על גמישות היה נחמד ומעניין (לא ממש עשיתי כאלו דברים עד היום חח) אבל עדיין הרגשתי רע עם הרכיבה שלי ודווקא מהיום צילמו חחח =P נקווה ששבוע הבא נקפוץ =]

Vintage Queen

New member
רואים שהיה אמור להיות

שיעור קפיצות.. בלאט לא היה לי כח להאריך חזרה

MorH

New member
../images/Emo99.gif סוף סוף תמונות חדשות../images/Emo174.gif

MorH

New member
מסלול עם אותלו../images/Emo174.gif

כאזה פשוש! התפקעתי כל המסלול אבל כל פעם אני מתאהבת בו מחדש גרר כוסון...

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה הולכת לעבוד שוב... חחחח להדביק מדבקות
אבל לפחות גם שירוש באה, יהיה לי מעניין

למעלה