מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה לניצקוש, כי היא ביקשה ממש יפה

ה צ י ף

New member
תמונה יפה.. הסוס הלבן האחרון פצצה

יפה יפה יש פה עוד מישהו שעושה טיולים כמוני אני כבר חשבתי שאני לבד בקטע הזה פה.. קיצר סוסים יפים חמים!!! זה הכי חשוב אצילים (הכל לפי התמונה אני לא יודע אך הם )

ניצקוש

New member
חח.. סהר יותר פצצה!!

אני מטיילת.. אבל זה לא היה טיול.. זה היה רונדו כזה.. פה אחד נתקע פתאום לפנינו.. אמא לא מוכשרת במיוחד..חיחי

ה צ י ף

New member
מה לא הבנתי אותכם

היא אמרה מרתון אז אני חשבתי ש אינדרוס כזה אבל מזה קשור לווסטרן לא הבנתי ומה קשה להבין ב אם יש לך תמונות של הוסס השחור מאחורה?

אוקיי אני יסביר לך..

זה היה באירוע של פסטיבל ימי חלב ודבש שיש בעמק יזרעאל, וזאת הייתה מסיבת שבועות שבעיקרון אנשים בנהלל עושים אותה..אבל באים יותר מדי אנשים מכל הארץ. יש כל מיני שם.. רונדו טרקטורים, רונדו טרקטורונים, רונדו סוסים.. וכל מיני כאלה אז התמונה מצולמת ברונדו סוסים(במילים אחרות - מפגן) עשו שם כל מיני "תרגילים".. מעגלים, מסרק..וכאלה וזה לא טיול..וזאת לא תחרות אינדרוס זאת הופעת סוסים לכבוד שבועות
סיבכתי לגמרי..

ה צ י ף

New member
המתוק שלך?

הוא היה שלך? איזה כיף לך נראה סוס פגז... הוא מסורס? איזה גזע ? גיל..

ה צ י ף

New member
אהה ועם יבו אלך לעלות את כל התמונות

או לפחות מה שאת רוצה מהרונדו הזה.. גם של הטרקטורונים אם אפשר או שאת רוצה לעשות את זה באיסי 229498214

Unreachable

New member
אתמול

סוףסוף אחרי שבוע וחצי בערך רכבתי... בגרויות זה השטן. הממ...עשינו סתם עבודת קרקע איזה 40 דק' והיה ממש נחמד. כפירו הלך פשוט טוב בקאנטר
פףף..אחרי איזה 5 סיבובי קאנטר הוא כבר היה לגמרי פו פו וגם די סחוט בזעה אז גמרנו לעבוד וסתם הסתובבתי עליו עד שכל האחרים סיימו
חחח חמוד חבל שהיה כל כך חם

לא ראיתי אז אני ארשום ~גם~ פה../images/Emo29.gif

סיכום התחרות~~~ באתי בבוקר,שטפנו תסוסה וזה הלכתי. באתי בצהריים (2) רכבתי ואז התחילה התחרות מיכל רכבה עליה ולא היה משו.....לקחה שלישי מתוך שלוש אני עליתי וחיממתי אלף שנה נכנסתי למנאז' והייתי מול דנוש...חשבתי שהא תקרע אותי....עם הרכיבה שלי והיה סבבה לגמרי (שיואוווויואויואו) סה"כ דנה לקחה שלישי וקיבלה הערה אני לקחתי שני ולא אמרו לי כלום..=[ רציתי לדעת ממישהו שמבין איך אני רוכבת........ וזאת שלקחה ראשון היא הבת של איזה שגריר.......אז...אמממ... הייתי טחונה לגמריי וגם אשליייי אבל היה סבבה השופטת אמרה לי בהצלחה חח ו..נחשו מה? היו 20 מתחרים...וקיבלתי....שוב.... שני אז יש לי רוזטת שני מהדרסז' רוזטת שני מהקפיצות ורוזטת נקי מהקפיצות (אדום ורוד אדום) ואני מתההההה וזה לא רע לתחרות ראשונה...נראה לי... לא?! אהה ומורוש המושלמת לקחה ראשון ב-80 (רכבת מושלם!!!) ונויה רכבה מוווושלם גם...!! אני פשוט מתה עלייך את לא יודעת איך עזרת לי הכול הקטע של העידוד ..... מי יכול עלייך (ובלעדייך?!)

טיינקס../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

עשיתי
ים על אשלי המושלמת
וגם דרסז,מה שנקרא "תחת אוכף"...אבל לא רכבתי משו....וניצחתי את דנה (מה שלא צריך להיות...היא סתם הייתה לחוצה) אבל היה כייף!

אהה ו..

גם הדרסז' על אשלי אז סה"כ מתחרות אחת ראשונה שלי יש לי 3 רוזטות אדומה (שני) ורודה (נקי) ועוד אדומה. ולאחותי משתי תחרויות ירוקה (רביעי) ורודה(כתוב למעלה) ועוד ירוקה..חח

A z a r o

New member
מי זאת?!../images/Emo110.gif

היי אני שני מי זאת?! איפה את רוכבת?! פליז תשלחי לי הודעה!!! את רוכבת אולי בדני היי?! סורי זה פשוט משגע אותי שהכינוי שלך זה: "azaro my may love" כי אני ממש אוהבת את אזארו וזה משגע אותי שאני לא מצליחה לדעת מי את!!!!!!!!!!!!! אז פליז תעני לי דחוף!!!

למעלה