מעב"ר

Vintage Queen

New member
תפסיקי לכתוב את זה ככה

"ניצחתי את דנה" זה נשמע ממש מגעיל וגם העובדה שניצחת בפוקס כי היא רכבה יותר טוב לא ממש מאפשרת לך להתלהב סתם לא יפה לכתוב את זה ככה אז תתאפקי למרות ההתלהבות

Vintage Queen

New member
אבל כתבת את זה בגאווה

"ניצחתי אותה" זה פשוט לא במקום אם היא חברה שלך

primetime1

New member
סטיבי...

מותר לה לשמוח ולהתגאות שהיא ניצחה, כמו כל אחד. זאת בסה"כ תגובה טיבעית, לא נראה לי שהיתה לה איזשהי כוונה רעה...

Vintage Queen

New member
ברור שמותר להה חח

היא פשוט כל הזמן שמה דגש על העובדה שהיא ניצחה את דנה ולדעתי זה מתנשא ומפגר בייחוד בעובדה שהיא מודעת לזה שהיא רכבה יותר טוב ממנה וגם שהיא מורה להיות חברה שלה סתם אם אני הייתי דנה הייתי מתעצבנת היא כתבה את זה פשוט בצורה לא יפה

כל מי שמה שכתבתי העליב אותו ../images/Emo29.gif

או משו כזה אז סליחה אני לא אטריד אותכם יותר בפורום הזה. קבלו את ההודעה הזו כהודעת פרידה.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאל תקחי את זה

כל-כך קשה. אז סתיו העירה לך, מותר. וכמו שלך לא הייתה כוונה רעה, במה שכתבת, גם לסתיו לא. היא אמרה לך משו, שהיא חשבה שכדאי שתקחי לתשומת ליבך..ואני מסכימה איתה. זה הכל. אם כל דבר שיעירו לך, את ישר תרימי ידיים, או נורא תעלבי, אז זה בעיה:/.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifנסחפת לא..??

מאי בקטנה את יודעת כמה פעמים גם לי העירו ככה..? את לא צריכה קלחת קשה... כשאני הגעתי לפורום הייתי מזה זונה, ולא ראיתי את זה, עד שנכנסו בי קצת כאן ובאיי סי ורק אז הבנתי שבאמת לא הייתי בסדר... קחי את זה מזה בקלות ואת לא צריכה ללכת בגלל זה.. פשוט תנסי לשנות כמה דברים..

מורי5

New member
גמאני כותבת פה כי בדרך הקודם יירד..

מהדף... התחרות הייתה בדני היי הגעתי לשם בסביבות ארבע ואז היה מקצה כזה של דרסז' ואז היה את המקצה שאני התחריתי בו- 80 ס"מ עליתי על אזארו ואז במסלול היה לי נקי ואז היה גם ג'מפוף אמ..לג'מפוף עלינו 5 ילדים מאורוות הקיסר(פחחח..) וילדה אחת מדני היי... בג'מפוף זה היה על זמן ואז גם היה לי מסלול נקי וזכיתי מקום ~ראשון~ והיה 5 מקומות ורק הילדים מאורוות הקיסר זכו... היה ממש כיףף ואזארו היה מושלם כמו תמידדדדדדדדדדד

Noa Geva

New member
ממ...היום הייתי על...

פאשההה!!
הוא כזה שמןןן
ועצלן
בקושי זז
אבל היה שיעור טוב
חח אחרי שתרגלנו ישיבת קפיצות פתאום עומר הולך, מביא איזה קורה(ככה כותבים?!) ושם לנו באמצע...איך נלחצתי
אבל בסוף סתם היינו צריכים להחליף כיוון דרך קו אורך וכשמגעים לקורה לעשות ישיבת קפיצות
אממ..זהו.

fliperit

New member
בעכס!!!

הייתה רכיבה גרועה...למרות שהשתפרתי...אין לי כוח לפרט..

Blue Eyessss

New member
^_^../images/Emo47.gif

אוקיי בבוקר באתי עם אמא לחווה ואביבה רצתה שאני אוציא מרץ לפולי ומריה כי הם היו מפוצצים...כאילו אביבה חשבה שהם מפוצצים הם לא ממש היו.:|
פולי
-מממ הכנתי אותו ציוד ווסטרן עליתי עליו הוא היה שקט אז עשיתי הליכה קאנטר ימין קאנטר שמאל הליכה אז ירדתי^^קצר ולעניין
מריה
-הכנתי אותה אינגליש ולא רכבתי עליה לאדעת כמה זמן.. אז עליתי נתתי לה הליכה טובה ואז התחלתי לעבוד איתהוהיה ממש טוב היא ממש זזה טוב ונפתחה והלכה יציב ולא עשתה אתה קול העצבני עם השיניים והייתה ממש רגועה... ובזמן הזה עם רכבה על
הדוגמנית
והיה לה ממש טוב אביבה עשתה לה שיעור..והסוסה הזאת פשוט מדהימה יואו.
טימי
-אוקיי נסענו אחרי החווה לכנות.. והיה לי שיעור על טימי...סוס תינוקי הכי חמוד שיש...בן 4 ל5 בגיל... ממש סוס הכי חמוד..והיה שיעור ממש טוב ואין לי כח לפרט כי זה פאקינג מגילה מי שרוצה שישאל באייסי כי יש לי מגילה שמורה בהעתק הדבק...חח קיצר טימי זה יהיה הסוס שלי לחודש כנות כי אני לא לוקחת את הדוגמנית... זה היה בוקר של הספקים ממש=)))עייפה ומרוצה

Elo0oSha

New member
כן שירלי

ממש אוהבת אותו...אבל היא ירדה מהרעיון של לקנות אות כי הכל לא ממש הסתדר...

למעלה