מעב"ר

lions queen

New member
../images/Emo23.gifסופסוףףףף!!!../images/Emo9.gif

סופסוף רכבתי בחווה אחרי הרבה זמן של ווסטרן עם סוסה שמנה.. רכבתי על אראגורן.. הסוס פשוט מקסים.. אני ממש אוהבת אותו חוץ מהקטע שצריך ממש להדגיש את הכיפוף ברמות מטורפות כדי שיעבור לקאנטר... כאילו אין.. ממש כיפוף קיצוני... קפצנו קצת.. היה ממש נייס, והתגעגעתי לקפיצות

lions queen

New member
../images/Emo23.gifבאמת??

חח לשמוע את זה ממך זה כבר טוב..
תודה
איכ אבל הישיבת קפיצות שלי חייבת שיפור קריטי...
ודייי... אני לא בר בר...
טוב.. אוליי קצת..
יש מצב את גם מחר בחווה? חח או שהגזמתי..?

בסדררר....

כי את לא קפצת כבר פול זמן אבל הסתדרת איתו ממש טוב.. יאפ אני גם מחר בחווה
יוו ניצן 3 פעמים בשבוע זה כבר שיא לראות אותך!!! חחח

lions queen

New member
../images/Emo23.gifכן.. ../images/Emo9.gif חחח נעלמתי קצת...=\

אבל אני מקווה שזה ישתנה...=] יאוווו דרורי רציני 3 פעמים בשבוע לראות אותך זה כבר שיא...
חחח גם כשרכבתי קבוע לא הייתי רואה אותך כל כך הרבה..
יכול להיות שבגלל זה יש לי מצב רוח טוב פתאום..?
חחח..

חחחחחח ראסמי....

אאאאאאא לא יודעת.. שמעי יש מצב... כנראה שאני עושה לך את זה
את צריכה לעבור לגור ברמת גן במקום באילת כנראה.. חחחח

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחח תיזהרי מתוקה...

את עוד תגלי שיש לך שכנה חדשה...
~ואני לא שכנה כזאת כייפית, אני עושה הרבה רעש ומאכילה את החתולים~

הלו הלוווו!!!!! ../images/Emo2.gif

את פוגעת ביחסי ציבור שלי!!!! חוץ מזה שאת הבר בר.. או הבר ברית
היחידה חחחח אהה איזה שיר "המצאתי" עלייך.. חחח תודה שזה היה במקום!!!

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחחחח אז מה אם אני בר ברית?!

~חחח עכשיו הבנתי שאם מחברים זה יוצא ברברית
~ סתם נו דרורי את יודעת מחשבותיי עלייך...
תחת סקסי
והשיר..?? חחח חכי חכי גמני אביא לך אותה באיזה זימור מוזר ביום מין הימים..

גלצ'וקקקק ../images/Emo24.gif

חחח בטח שאת יכולה.. אבל מה עדיף לראות אותי 3 ימים ברציפות או 3 ימים בשבוע מפוזר?!?! חחחח אל תדאגייייי ביולי אני הולכת לגור בקיסריה!!!!
מתגעגעת אלייך ואל שולהההה!!!

jasmine123

New member
מה עשיתי...

דרסא'ז וקפיצות בדרסא,ז היה חרא בקפיצות היה מעולה!!! גימי היה כזה חמוד!!!!

Vintage Queen

New member
נמנמנמנמ

רכבנו כולם מיסי שונאת את יובנטוססססס יאווו גם תסוס החדש של עידוו היא עבדה דיי דפוק אבל זה גם מגרש "חדש" והיא צריכה להתרגל והיא גם דורשת (כן, שוב!! סיוטט) לא רכבתי יותר מידי, איזה חצי שעה ואז אני ועידו עלינו למעלה, הוא איכף את פיסט (סוסה חולת נפשש!! יאוו עברתי לידה ושמתי לה יד על התחת כדי שתראה שאני עוברת שם וכדי של-א תבעט כאילו והיא עשתה דווקא וניסתה לבעוט בי ועפתי אחורה וחטפתי מכה בגב!!!! ארר) שטפתי את מוס ונתתי לה לאכול קצתתת ואז ניקיתי לה תתא כי המנקה תאים החדש מקפח אותההה אני לא צוחקת לכולם הוא מנקה תתאים יפה ומוסיף נסורת ורק התא שלה ממש עם מעט ריפוד אז הוספתי לה נסורת =] נמנמנמ זהו חחח

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gifהיה מושלםםם

רכבתי על אזארו בהתחלה היה רגיל ואז עשינו מעגל: טרוט ישיבה וקאנטר אחר כך עשינו תרגיל של קבלטים ואז קפצנו
קפצנו שלוש מכשולים אחד אחרי השני..וזיהו חוץ מזה שהלך מושלם ביום שני יש תחרות פנימית בדני הי אז אני מתחרה של 80....

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכמה זמן לא כתבתי

מעב"ר
. הגעתי ב15:00.. ניקיתי את שאיין [Shayen- נראה לי שככה כותבים..] איכפתי, ועליתי.. עשיתי חימום, סיימתי.. ואחר-כך עבדתי קצת על לכנס אותו.. יש לו עם זה בעיה.. וממש, צריך כל הזמן לקחת מגע, לשחרר, לקחת מגע, לשחרר
. עבדנו קצת על פלז'ר, אחר-כך טיפה ספינים, ועוד כלמיני דברים..
. אחר-כך כשנגמר השיעור [://] ירדתי, ואז הלכתי להביא את אקו [סוסה ממש חמוודההה!] והסייח שלה, הוא כזהה חמודד.. הוא כבר ענקי לגיל שלו, הוא כנראה יהיה ממש ממש גדול.. אחר-כך שמנו לו ראשית בית, נתנו לו לרוץ עוד קצת, שיוציא מרץ, ואז חיברנו לו חבל הולכה, והתחלנו להוביל אותו, וקצת להרים לו ת'רגליים וסטאף.. והיה לו קטע, שהוא ממש השתגע, כמעט קפץ עליי, ואז הוא נפל אחורה, מסכנון! חחח... והוא הפך להיות מזההה ערסס..! כבר מאיים ובועט כשבא לו.. חחחח.. [מגילה
.]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאהה..

והיום דיברתי עם ההורים שלי.. על הסוסים וזה.. ובסוף, הם אמרו לי לשאול את המדריכה שלי אם יש מישו שרוצה לעשות חצי פנסיון.. על סוס ממש מעוללהה!! אני מזה מקווה שיש..|אייקוןמתפלל|

למעלה