מעב"ר

איזה חודשיים מסריחים

יום רביעי רכבתי על ירדן..דרסז' רכבנו חצי שעה כי הם יצאו לליגה אז היו צריכים לעשות מבחנים..אז בהתחלה היה נחמד.. רק לצד שמאל.. צד ימין הוא היה לי קשה ממש..אחר כך באתי גם לעשות איתו מבחן והוא צלע אחורית שמאלית=\ בכל מקרה &&&מחזיקה אצבעות&&&

אזארו כאאאאאזה מושלם!!../images/Emo99.gif

המ..עשינו דרסאז'... אז בחימום עבדנו על הארכת צוואר בתוך מעגל 20 מטר קוטר ואזארו היה הכי מושלם שיששש! כזה יפיוףףף והוא כזה מבריק ויפההה אבל הוא אדיוט והוא איכשהו קרע לעצמו את הזנב למעלה והכל שם כמעט ירד..
יש לו מין חור כזה
טוב אז חזרה לשיעור חחח ממ...עבדנו על הארכות וסגירות צעד...וגאדד הסוס הזה פשוט מושלם!!! הוא הכי פתח את הצעד והוא ריחףףף לגמרי!! זה טירוףףף
ואז על צד שני וגם היה מדהיייים! ואז עשינו 8יות (שמיניות חחח) עם כיפופים פנימה והחוצה וגם היה מעולה... ואחרי זה עשינו תרגיל כזה שעושים קאנטר נכנסים באלכסון באיקס יורדים לטרוט ישיבה אקטיבי בפינה שוב קאנטר ואז שוב אלכסון..חח קיצור היה נייס... ישבתי נורא
אבל זין היה מעולה!!! ואני יוצאת בשישיי
"יאייי עוברים לקאנטר בפינהההה... אבל אבל אבללל בעצםםם אנחנו פוחדים מהפינה הזאתתת! לקפוץ הצידה!!!!" חחחחחחחחחחחח זה היה דיבוב למה שאזארו אומר בתמונה

MorH

New member
אימון בסטטט../images/Emo9.gif../images/Emo174.gif

אני ינסה לכתוב בקצרה=\\\ אוקיי אז רולנד לא היה והיינו עם לילך בנינו מסלולון במגרש חימום אני עם פנטום שקד עם סאמר שרון עם קונרד אז התחלנו לחמם ואז לילך אמרה שעושים מין כזה דבר שנקרא מאסטר עושים את זה בתחרויות אם אתה עושה נקי אתה בוחר להרים 2 מכשולים מהמסלול ואם יש לך עד 8 נק' אז אתה בוחר 1 ואם יש לך יותר מ8 אז אתה בחוץ בקיצוורררר שקד הייתה ראשונה והיא נפסלה=\ פפ אבל היא דווקא רכבה ממש יפה
אחרי זה הייתי אני ועשיתי נקי =] אז בחרתי מה להרים אחרי גמשרון הרימה 2 ואז שבוב פעןם הרמתי ואז היא הרימה ואז אני ואז היא קיצר עשינו ת'מסלול הרבה פעמים כשכל פעם מכשול אחר מורם ב10 סנטימר עד שלילך אמרה שמספיק ובסוף עשינו ת'מסלול ככה של 100-110 שהרוב 110 ופאקינג סיימתי עם 2 הפלותתת!!! הוא כאזה סוס מלך דאיייי !!!
פשוט פנטום =)) חח ואני כזה חשבתי בהתחלה כשהרמנו ת'ראשונים אני כזה חשבתי שאני מרסקת חח איזה חאמוד הסוס הזה!!! אממ זה היה המסלול בערך וכל פעם בחרנו 2 מכשולים להרים ב10 סנטימטר !
...

MorH

New member
אה חח ושרון המאסטרית../images/Emo174.gif

כמובןןןן בסופו של דבר הרמנו את כל המסלול 20 ס"מ כי סיימנו להרים ב10 את כולם ואז הרמנו עוד פעם ...

טוסקה מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

אני מתה עליה כל כך... היא פשוט סוסה מדהימה ויפה!!! בקיצור היה שיעור קפיצות לפעמים לא כל כך הלכתי איתה ולפעמים לא נתתי לה מספיק יד אבל היא כזאת מדהימונת ואני אוהבת אותה כל כך!! והיא קופצת כל כך טוב ומדהים! חחחחחחחחח

ניצקוש

New member
את מושלמתתת, חיחי../images/Emo9.gif

היה לך ממש טוב!!
תודה לאנה שהקטינה לי את זה יפה

היום..........

היה מ-ו-ש-ל-ם רכבתי על בנצי קפצנו וזהו!!! וצילמתי את שני ואת מורן..... שני

שני../images/Emo26.gif עוד אחת

אחרונה.... זה אלו התמונות נכון??? דברי איתי במסנג'ר ואני אשלח לך את כ-ל התמונות..... ועוד משו שאני חייבת להגיד..... את רוכבת מושלם..... ועוד משו..... מיצי החתולה שלי חולה.... מסכנה שילי..... עשו לה אינפוזיה והיה לה מוגלה בזנב.....

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifחחח הכי יפה!!!../images/Emo13.gif

ולענבר ממש תודה!!!

למעלה