מעב"ר

Noa Geva

New member
החלמה מהירה לחתולה שלך../images/Emo108.gif

אין כמו חתולים

fliperit

New member
עצירות...שוב

נסעתי לרכב על פליפ.. קיוויתי שבגלל שביום שישי עשינו עצירות, אז נעשה ספינים, או רולבקים...אבל לא!!! עדי החליטה שוב שעושים עצירות.. בקיצור...התחלנו עם החלפה לכל צד, והיה מעולה...ואז עברנו לקוים ישרים....לצד אחד הוא רץ מעולה...אבל בצד השני היה משהו שהבהיל אותו, וכל הזמן הוא פרץ והייתי צריכה לעצור אותו...ואיייי זה היה מרגיז!!! אבל בסוף הוא עצר מעולה!!! חמוד שלי... היינו אמורים לעשות רכיבה קלה יחסית, כי פליפ ממש עייף בזמן האחרון...ןגם הייתה לו כבר רכיבה קצרה בבוקר, אבל בסוף הוא יצא די מזיע מהרכיבה...אתמול עשו לו בדיקת דם...לראות למה הוא כלכך עייף....

Noa Geva

New member
הייתי על באטר קאפ../images/Emo13.gif

והיא הייתה ממש מותק... אבל הקאנטר בעע לא הצלחתי לשבת כמו שצרי \= מה יהיה איתי?! אפילו על הספפה הזאת לא הצלחתי לשבת נורמלי
אבל אח"כ החלפנו סוסים והייתי עם בראוניייי
ו...זהו. עומר אמר ששבוע הבא נרכב בלי ארכובות-אימל'ההה

Noa Geva

New member
היא באמת סוסה מותק../images/Emo23.gif

ומאיפה את מכירה אותה? דרך אגב זה B.C נראה לי...

יאפ B.C חח אופסי.. הזמן עושה את

שלו
ממ היא הייתה בנצר עד שטל עזב ולקח אותה בין השאר איתו.. אם אני לא טועה רכבתי עליה כמה פעמים.. אני חושבת שדי הרבה דווקא.. אבל לא בטוחה! יש לך תמונות שלה או של פלומה או פאשה?!

Noa Geva

New member
לא אין לי לצערי \=

בשבוע שעבר הבאתי מצלמה אבל אח שלי החליט שבא לו לשחק איתה והיא לא משו עבדה... בחופש יהיה לי יותר זמן אני אצלם את כל החאתיכים
חח פאשה כזה שמן
ופלומה כזאת יפה
ובאטר קאפ מותק
ובראונייי מושלם

חח גמאני רכבתי עליה פעם אחת../images/Emo29.gif

כי באנו לבקר שם.......................חח:D

Noa Geva

New member
חח היא באמת מאמי../images/Emo9.gif

אבל מסכנה היא כבר זקנה

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifאתמול

שיעור דרסאז' על שיינץ. קשה, מפרך והמוווון מאמץ. אבל היה שווה את הכל
גמל חתיך שלייייי
זכויות שמורות לויירד ההקטנה הרסה את האיכות

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את כזו מושלמתתתתתתתת דבר איתי בובה

למעלה