שיעור מושלם על ערבה ../images/Emo23.gif
היה לי אתמול שיעור ממש ממש טוב על ערבה!!
עבדתי ממש על הכל! בהתחלה עבדתי על כיפופים וכינוסים קצת והפה שלה היה ממש קשה אבל אחר כך היא התרככה בפה אז היה לי יותר קל לעבוד איתה. ואז עבדתי קצת על קצב בקנטר.. לפתוח ולסגור את הצעד. וכל החימום הלך ממש טוב. אחר כך קפצנו וגם היה מעולה. היא קצת קפצה לי מקרוב (היה נראה שעוד שנייה היא נכנסת בתוך המכשול אבל חפיף) ופעם אחת היא קפצה ממש ממש מרחוק ולא קמתי.. אופס! אבל השאר היה טוב. מהאליפות נעלמו כמעט כל המכשולים במגרש הרחוק ונשאר רק מכשול אחד ועוד דאבל אז קפצתי את כולם והם היו בערך 60. הקיצר היה ממש טוב! ערבה הייתה מתוקה והצעדים לפני הקפיצות ממש הסתדרו ובאתי בקצב וקמתי כמו שצריך
שיעור מושלם על סוסה מושלמת
. ולנושא אחר.. עוד מעט תחרות פנימית! כבר החלטתי שאני מתחרה ב-60 אבל אני לא יודעת על מי. ברור שאני יכולה לקחת את סקוטר והוא סבבה והכל אבל כבר נמאס לי לרכב עליו ואני רוצה קצת אתגר.. זאת אומרת, סוס שאני לא מכירה כל צעד שלו! שאלתי את אורן (המדריך שלי) והוא אמר שאני יכולה לקחת את מי שאני רוצה.. הוא אמר שהשיעור היה ממש טוב אז אני יכולה לקחת את ערבה ובכללי הוא אמר שגם שנטי טובה אבל אני צריכה לחשוב את מי אני לוקחת.. וביום שישי אני גם אשאל את טלי. אם יש לכם רעיונות זה בהחלט יעזור.. בינתיים אני עוד מתלבטת.