לא רוצה! נטע שיחדה אותך נכון?! מה עשיתי שהפחיד אותך...?
W wildrider New member 1/6/05 #24 מצטער להגיד לך אבל כןן... באליפות לא יודע אם שמת לב או לא אני חושב שזאת היית את אבל תקעת לי מבט ויי כאילו לא פחדתי ממך או משהו כזה אבל מבט מפחיד...
מצטער להגיד לך אבל כןן... באליפות לא יודע אם שמת לב או לא אני חושב שזאת היית את אבל תקעת לי מבט ויי כאילו לא פחדתי ממך או משהו כזה אבל מבט מפחיד...
O OHIO New member 1/6/05 #26 אניייי?! *מבט תמים בעיניים* אבל אני לא יודעת מי אתה או איך אתה נראה בכלל!!... דיי נו באמת שזה לא בכוונה היה לי יום ממש לא טוב ביום שבת והרבה אנשים יכולים להעיד על זה... לא בכוונה רגע, אבל אתה סגור שזה הייתי אני בכלל?! *שוב מבט תמים בעיניים...*
אניייי?! *מבט תמים בעיניים* אבל אני לא יודעת מי אתה או איך אתה נראה בכלל!!... דיי נו באמת שזה לא בכוונה היה לי יום ממש לא טוב ביום שבת והרבה אנשים יכולים להעיד על זה... לא בכוונה רגע, אבל אתה סגור שזה הייתי אני בכלל?! *שוב מבט תמים בעיניים...*
W wildrider New member 1/6/05 #28 כןן... קבלי תמונה... http://img2.tapuz.co.il/forums/51654514.jpg כמה שהתמונה זועתית..
O OHIO New member 1/6/05 #29 חחח תקשיב... לזכור אנשים זה לא הצד החזק שלי... בכל מקרה אם באמת זאת הייתי אני... אני מצטערת. זה יוצא לי בלי שליטה חוצמזה, זה היה בערב ככה, קצת לפני הטקס?
חחח תקשיב... לזכור אנשים זה לא הצד החזק שלי... בכל מקרה אם באמת זאת הייתי אני... אני מצטערת. זה יוצא לי בלי שליטה חוצמזה, זה היה בערב ככה, קצת לפני הטקס?
W wildrider New member 1/6/05 #32 ... אין לך גם על מה להצטער .... זה היה שטויות רק רציתי להוכיח שזה נכון... וכנראה בלי כוונה...
ש שלומצי המלכה New member 1/6/05 #37 בהחלט זה לא הצד החזק שלה במיוחד לזכור אנשים שגונבם לך את הליבסטרונג
C charliebr New member 1/6/05 #33 חחחח רעות וולקאם טו דה קלאב אני הצלחתי להפחיד את שנוץ! זה דווקא די משעשע אם מסתכלים על זה ככה
O OHIO New member 1/6/05 #34 הכייי כייף! פשוט המבט הזה... לא היה מופנה אליו הוא היה מופנה למישהו אחר ופשוט כולי הייתי כבר עצבנית... אני לא אוהבת שאני רעה בטעות חחח P=
הכייי כייף! פשוט המבט הזה... לא היה מופנה אליו הוא היה מופנה למישהו אחר ופשוט כולי הייתי כבר עצבנית... אני לא אוהבת שאני רעה בטעות חחח P=
O OHIO New member 1/6/05 #39 דייייייייי! אולי מישהו מוכן להסביר להם שזה המבט הטיבעי שלי?! זה לא משו שאני עושה בכוונה
C c i n d e r ELLA New member 1/6/05 #40 חחח זה המבט הטבעי שלה היא לא עושה את זה בכוונה! אותי את לא מפחידה
O OHIO New member 1/6/05 #41 ../images/Emo24.gif יופי אז עכשיו כולם חושבים שאני שטן טבעי Oh Well.....