מעב"ר

חחחחח

רעות : "אולי מישהו מוכן להסביר להם שזה המבט הטיבעי שלי?!" רק מילאתי בקשות
חחחח את לא שטן!!

MorH

New member
../images/Emo174.gif חח רעות

תירגעי אף אחד לא חושב שאת שטן =P אני לפחות לא רק הפחיד אותי טיפה המבט שלך לפני שהכרתי אותך זה הכל חח=]...

סתאם כי בא לי שוב../images/Emo3.gif

~כולה שבועיים לא קפצתי ואני מתההה לקפוץ!! אויש אני נוראיתתת!!
~ טוב אז רועיקי בחו"ל אז היה לי דרסאז'...הייתי על רדבול שלשם שינוי אני אצליח לשבת
המ...עבדנו בעיקר על הידיים שלי כי אני עובדת הפוך...חחחח נמנמנמ....בסוף השיעור היה בסט... וזהו... אח"כ פתחתי לאזארו ת'זנב חחח כזה סוס מושלם!!

Vintage Queen

New member
יוםם מעניין ומושלםם =]ואני מאוהבתתת

יאווו אתם לא מבינייםםם חח טוב מהתחלהה P= ירדתי לרכב ורכבתי על מוסקי כמובןן עם סיוון וניטע =] הממ התחילו לשפץ אצלינו תמגרששש =]] אז רכבנו כולנו בחלק אחד! מיכ' אבא שלך הסביר לי שמעיפים גם תאמצע הזה.. נמנמנמ ולמה לא באת היוםם יא פדלאהה? קיצר רכבתי ובהתחלה קצת נלחמנו אבל אז עימנואל באאא אז היה מעולההה היא הייתה כזאת נושקי בניגוד לאתמול שהיה מזעזע והיא לא עבדה כמו שצריך מאחורה בגרוששש אז היום היא השתפרההה ממש =] ואז עליתי למעלה ושטפתי את מוסמוס והברשתי אותה עד שכאבה לי הידדד חחח ואז טליה התחילה לאכף את הסוס החדש והפיצי המושלם!!!! אוייששש אתם לא מבינים איזה יצור קטן וחמוד הוא!!!!!!!!!!!!!!! יאוו!! פשוט להכניס אותו הבייתההה חח הוא בן 6 הוא נראה סייח בן שנה-שנתיים חח איזהה גאיוש כבר מכפילה אותו בגודלללל חחחחח קיצר טליה איכפה ואמרתי שאני אסיים לארגן תציוד ואני ארד לראות אותה ובעיקר איך הוא ואיך שהגעתי למטה ובאתי להתיישב על הגדר עימנואל קרא לי ושאל אותי כזה "רוצה לקפוץ?!" איך לא?! חח אז עליתי והוא פיץ הוא לא יודע לקפוץ עדיין נראה לי אז בהתחלה שמנו קוולטים והוא כזה מוצ'קי הסתכל כזה ודפק צעד מוזר מעל זה עעם ראשונה אבל אחרי זה הוא הסתדר והטרוט שלו כמו של פוניי אני נשבעתת חמודיייי ואז שמנו קוולט מוגבהה והוא קפץ הכי מושלם ויפה ועגולל!! ואז הברשנו אותו למעלה כשהורדנו לו תציוד והוא כזה מסתכל עלי ועל טליה והיו לו תעיניים הכי בייבי קטנות בעולםםם ~מאוהבת לגמרי!~ =]

wildrider

New member
לא משהו....

אבי סבה בא היום לפרזל את רוקי הוא פרזל אותו ואחרי הליכות שעשיתי לו שיתרגל לפרסות החדשות עליתי עליו לרכב והוא צולע...... :( :( ממש התבאסתי.... אבל זו צליעה קלה .... זה כנראה יעבור לו מחר....:)

סתם../images/Emo4.gif

היתי על צ'ארלי הבטטה השמנמן.. היה רגיל ולא קפצתי ביגלל שזה היה שיעור עם מדריכה אחרת שלא ידעה עליי כלום והיא בהתחלה היתבלבלה איתי ומישהו אחר ובטעות חשבה שאני ילדה אחרת שלא יודעת לרכב

לודמיר

New member
היה כזה מושלםםםם!!!...

ררר... עשינו דרסאז'.... רכבתי עליו בלי דורבנות, והוא אפילו רץ לי!!!! חח.. איזה אלפחורס שמנמן!!! לאט לאט הוא ירד על המתג, ובסוף הוא גם ירד על המתג וגם ישבתי כמו בן אדם (אחרי הרבה צעקות של הדס.. חח) קיציירררררר היה מ-ע-ו-ל-ה!! כ"כ אוהבת אותוווו

Vintage Queen

New member
קופץ עדיין!??!?

היה לי שוב שיעור קפיצות והיה פי 734601387 יותר טוב מיום שנייי =]]] בקפיצה האחרונה מיסי קפצה ממש גבוהה וצרחתי כזה "וווווויייי" מעל הקפיצהה חחח P= חשבתי שהיא תתחרפו משמאיות שעובדות בצד השני של המגרש אבל היא הייהת מותק ואז עליתי למעלה והגיע סוס חדששש וצילמתי את סולצ'יק המושלמיי ראיתם פעם כזה תינוקי??--->--->---> חאמודייי! אני מאוהבת בוו וזיהו אני כותבת קצר כי אני גמורה מחר בגרות בהצלחה לכולםםם

H a d a S D

New member
הוא צריך להיו בערך בין חמש וחצי שש

הוא היה אצלנו!!! איזה שנתיים חחחח והוא קפץ מלא!

Vintage Queen

New member
כה הוא בן 6

רגע מאיפה את? כי הוא בא מגבעת חיים אבל קפצתי איתו לפני יומיים וזאת בטוח הייתה הפעם הראשונה שלו פפ

שיעור מושלם על ערבה ../images/Emo23.gif

היה לי אתמול שיעור ממש ממש טוב על ערבה!!
עבדתי ממש על הכל! בהתחלה עבדתי על כיפופים וכינוסים קצת והפה שלה היה ממש קשה אבל אחר כך היא התרככה בפה אז היה לי יותר קל לעבוד איתה. ואז עבדתי קצת על קצב בקנטר.. לפתוח ולסגור את הצעד. וכל החימום הלך ממש טוב. אחר כך קפצנו וגם היה מעולה. היא קצת קפצה לי מקרוב (היה נראה שעוד שנייה היא נכנסת בתוך המכשול אבל חפיף) ופעם אחת היא קפצה ממש ממש מרחוק ולא קמתי.. אופס! אבל השאר היה טוב. מהאליפות נעלמו כמעט כל המכשולים במגרש הרחוק ונשאר רק מכשול אחד ועוד דאבל אז קפצתי את כולם והם היו בערך 60. הקיצר היה ממש טוב! ערבה הייתה מתוקה והצעדים לפני הקפיצות ממש הסתדרו ובאתי בקצב וקמתי כמו שצריך
שיעור מושלם על סוסה מושלמת
. ולנושא אחר.. עוד מעט תחרות פנימית! כבר החלטתי שאני מתחרה ב-60 אבל אני לא יודעת על מי. ברור שאני יכולה לקחת את סקוטר והוא סבבה והכל אבל כבר נמאס לי לרכב עליו ואני רוצה קצת אתגר.. זאת אומרת, סוס שאני לא מכירה כל צעד שלו! שאלתי את אורן (המדריך שלי) והוא אמר שאני יכולה לקחת את מי שאני רוצה.. הוא אמר שהשיעור היה ממש טוב אז אני יכולה לקחת את ערבה ובכללי הוא אמר שגם שנטי טובה אבל אני צריכה לחשוב את מי אני לוקחת.. וביום שישי אני גם אשאל את טלי. אם יש לכם רעיונות זה בהחלט יעזור.. בינתיים אני עוד מתלבטת.

למעלה