... מעב"ר

היה לי שיעור נחמד!../images/Emo107.gif

יום שלישי: היה לי שיעור דרסז', הלך ממש טוב! אלפרד היה ממש ממושמע וחמוד! עבדתי מלא על הישיבה הזוועתית שלי ועל כל מיני מעברים....רכבתי המון בלי ארכובות-דווקא היה כיף! וסיכמתי עם ליאן שנעשה שבוע קפיצות שבוע דרסז' אז שבוע הבא אני אקפוץ!
ובסוף לא בטוח שתהיה תחרות פנימית...לא ידוע מה נסגר עם זה...

ה צ י ף

New member
טיול...

עכשיו חזרתי מהטיול במכמורת 3 שעות היה תמםםםםםםםםםם שעתיים רכבנו שעה בערך הינו עם הסוסים בחוף מסוס אחד הורדנו את האוכף והראשיה וסמנו לו ראשית בית וחבל וניכנסנו איתו למיםםםםםםם אני החזקתי אותו בחבל המדריך מבחוץ עם חבל ארוך השפרצנו אליו קצת ואז ניתנקנו את החבל והיתי איתו לבד במים והשפרצנו אליו עוד ואז יצאתי והעלתי את חבר שלי ונינכנסתי איתו למים ואז עוד אחד ואז אני עליתי ומישהו החזיק אותי ואז הוא עזב בתוך הים והיתי איתו ככה לבד וזה והוא היה מתוקקק בלי מתג וזה והוא הקשיב לי... היה פצצה ואין לי כוח לפרט...

cowgirl Ms

New member
אהה..../images/Emo80.gif

טיול מאוד, מאוד, מאוד, מאוד הזוי. אין לי כוח לפרט יש מחר מתכונת באזרחות ואני פאקינג עדיין לא למדתי ;-;. הצילו..

alon oak

New member
מה מחקתן לי תהודעה?!!!../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

מה אני רק המלצתי לו על בייביסיטר...פפפ....אנשים לא מביניםפ הומור!@

ה צ י ף

New member
בייביסיטר תציאי לדודה שלך מזל שלך

שמחכו לי את ההודעה הית בוכה

alon oak

New member
אני בן-ואתה תרגיע....חחחח../images/Emo6.gif

למה תציד תמשפחות אתה מקלל?.... עדיף ללכת ישירותת

ה צ י ף

New member
דבר שנבין וכן אני מקלל למה מי אתה

מזה תרגיע מי אתה שתגיד לי מה לעשות וחוצמזה אתה הזכרתה את ההורים שלי ואחים שלי שלך אין יא מנייק עכשיו תילמד לא לדבר על מישפחות למה אם אני רוצה אני יהרוס אותך בקללות אתה לא תדע מאיפה זה בא לך

alon oak

New member
you got that right....(or not...../images/Emo6.gif

LOL!!!!!!!!
|זכרחחחחחחחחחחח!!!!!
~צ'יף יקר-אל תתעצבן אני צחקתי...ובישביל הרקורד-סליחה, אני מצטער....

Blue Eyessss

New member
אם אתה ממשיך לקלל../images/Emo47.gif

אנחנו נאלץ לחסום אותך עוד קללה אחת לא מבקום ממישהו ממםכ ואתם חסומים

fliperit

New member
חחחח

יש קללות שהן כן במקום? ובכל מקרה..טוב לדעת שמי שלא מתאים לכאן לא יהיה כאן....הידד להנהלה...

../images/Emo42.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח חמוד ../images/Emo67.gif

הזכרת* מניאק* תלמד* משפחות* אהרוס* וואוו...רק אל תאיים...

ה צ י ף

New member
יש לכולכם מזל שאני לא רוצה לעוף גם

מפה אבל על תעצבנו אותי יותר מידי כי אז בכלל לא יהיה לי בעיה אני יודע שיש לי שגיעות זה בסדר אתם לא צריכים לרשום לי את זה כל פעם יאווו רק אל תיסטלבת עליי לא זה אנשנושים אתם רק פיפפפפפפפפפפפפ ואני פיפפפפפפפפפ אותכם עם תגידו עוד מילה לא במקום עליי

../images/Emo42.gifיווו אתה כזה פוזאיסט ../images/Emo6.gif

אל* שגיאות* תסתלבט* אם* עלי* ואתה יכול לאיים כמה שבא לך...אם לא הבנת אתה לא מזיז תריס השמאלי לאף אחד עם כל השטויות שאתה מדבר ותלמד כבר לשים סימני פיסוק!!! (, . ? וכו')

למעלה