יום שלישי: היה לי שיעור דרסז', הלך ממש טוב! אלפרד היה ממש ממושמע וחמוד! עבדתי מלא על הישיבה הזוועתית שלי ועל כל מיני מעברים....רכבתי המון בלי ארכובות-דווקא היה כיף! וסיכמתי עם ליאן שנעשה שבוע קפיצות שבוע דרסז' אז שבוע הבא אני אקפוץ!
ובסוף לא בטוח שתהיה תחרות פנימית...לא ידוע מה נסגר עם זה...
עכשיו חזרתי מהטיול במכמורת 3 שעות היה תמםםםםםםםםםם שעתיים רכבנו שעה בערך הינו עם הסוסים בחוף מסוס אחד הורדנו את האוכף והראשיה וסמנו לו ראשית בית וחבל וניכנסנו איתו למיםםםםםםם אני החזקתי אותו בחבל המדריך מבחוץ עם חבל ארוך השפרצנו אליו קצת ואז ניתנקנו את החבל והיתי איתו לבד במים והשפרצנו אליו עוד ואז יצאתי והעלתי את חבר שלי ונינכנסתי איתו למים ואז עוד אחד ואז אני עליתי ומישהו החזיק אותי ואז הוא עזב בתוך הים והיתי איתו ככה לבד וזה והוא היה מתוקקק בלי מתג וזה והוא הקשיב לי... היה פצצה ואין לי כוח לפרט...
מזה תרגיע מי אתה שתגיד לי מה לעשות וחוצמזה אתה הזכרתה את ההורים שלי ואחים שלי שלך אין יא מנייק עכשיו תילמד לא לדבר על מישפחות למה אם אני רוצה אני יהרוס אותך בקללות אתה לא תדע מאיפה זה בא לך
מפה אבל על תעצבנו אותי יותר מידי כי אז בכלל לא יהיה לי בעיה אני יודע שיש לי שגיעות זה בסדר אתם לא צריכים לרשום לי את זה כל פעם יאווו רק אל תיסטלבת עליי לא זה אנשנושים אתם רק פיפפפפפפפפפפפפ ואני פיפפפפפפפפפ אותכם עם תגידו עוד מילה לא במקום עליי
../images/Emo42.gifיווו אתה כזה פוזאיסט ../images/Emo6.gif
אל* שגיאות* תסתלבט* אם* עלי* ואתה יכול לאיים כמה שבא לך...אם לא הבנת אתה לא מזיז תריס השמאלי לאף אחד עם כל השטויות שאתה מדבר ותלמד כבר לשים סימני פיסוק!!! (, . ? וכו')