... מעב"ר

H a R a Z y

New member
מה הקטע עם הפוזה שלך יאפס

מה אתה חושב שאתה מפחיד מישהו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע

Saint Marko

New member
חבל על האנרגיה!

אני לא מבין למה אתם משתפים איתו פעולה וגם מתחילים לקלל?! זה עצוב.. אני יודע שזה כיף להשתגע עליו ולקלל אותו אבל זה סתם מעצבן את כולם וזה מיותר.... *אור! שוחר הצדק!*

Vintage Queen

New member
רכבתי בבוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo100.gif חח כי

המורה המפגרת שלי שכחה תטפסים של המבחן בבית אז התבטל לי המבחן בביו' תודה לאל
אז ישר הלכתי לרכב
מוס הייתה משוחררת בחוץ אז הייתי צריכה להביא אותה וההיפראקטיבית הקטנה התחילה לרוץ שם והייתי צריה לרדוף אחריה פפפ
היא נורא נהנתה מזה מישום מה חח
אחרי שניקיתי אותה (טינופת קטנה שלי
) ירדנו למטה ועימנואל רכב הוא אמר לי לרכב טיפה משוחרר היום כי היא לא עבדה כבר יומיים
והוא עזר לי טיפה
... חוץ מהעובדה שהיה חםםםם בטירוף
היא הלכה ממש טובב
נושייי קטנההה שלייי
אחרי זה שטפתי אותהה , ניקיתי ציוד והלכתי
נמנמנמ מחר שיעור
קלטו תחאתיכייייי

MorH

New member
שבוע שעבר=)../images/Emo174.gif עשינו כדורסל

יום שני רכבתי על פנטום עשינו קצת דרסאז' יום רביעי עשינו כדורסל עם אודי הוא מתחיל ללמד אצתלנו היה מצחיק! חח רכבתי על ניקול ! כמה באקים היא עשה אלוקים היא פחדה שם ממש ! הצלחתי להרים ת'כדור מהרצפה בטרוט! אויי אני גאה בעצמי חח יום חמישי בגלל שהיה ת'כדורסל אז לא רכבתי כי לא היה לי עם מי אמממ ושישי הייתי אצל ניצקו'ש וזהו=]...

כי משעמם לי ../images/Emo163.gif ממש

סתם עליתי לרכב היום חצי שעה על ירדן..לצד שמאל הוא הלך טוב חוצמיזה שלפעמים קיצרתי אותו יותר מדי, צד ימין הוא הלך סביר..אבל תכלס הוא הלך נחמד..והלשון לא הייתה כל הזמן בחוץ!
שהוא עבד טוב היא הייתה בתוכו אוףף ורציתי לצאת לתחרות לילה בניר דוד אבל זה מתחיל מה-90=\\ זהו

היום...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היה כיף!!!!! רכבתי על...... טם טטטם טטם!!!!!! בילבי!!!!!!! אחרי הרבה זמן....
אני פשוט מתה על הסוסה הזאת!!!! לא קפצנו עשינו קורות קרקע!!!! אוי הסוסה הזאת פשוט מאמי!!!!!!!!! ונשארתי עד שבע וראיתי את מורן ושני......

דרסאז' ~כולה שבועיים לא קפצתי וכבר

אני מתההה לקפוץ!! אויש אני נוראיתתת!!~ טוב אז רועיקי בחו"ל אז היה לי דרסאז'...הייתי עלרדבול שלשם שינוי אני אצליח לשבת
המ...עבדנו בעיקר על הידיים שלי כי אני עובדת הפוך...חחחח נמנמנמ....בסוף השיעור היה בסט... וזהו...
אח"כ פתחתי לאזארו ת'זנב חחח כזה סוס מושלם!!

Vintage Queen

New member
*+* שיעור קפיצותת *+*

סוסקה מושלמתת נמנמנמ היה לי שיעור קפיצות החימום היה מגעיללל כי כמובן מיכל עידו וסיוון חזרו מהפרדס אז מיסי רצתה ללכת הבייתה איתם והיא ל עבדה בכלל כמו שצריך מאחורה סתם התחרפנה לי לוידעת מה עבר עליה ואז התחלנו לקפוץ והיה ממש טוב =] לא קפצנו גבוהה והרבה כי ברביעי יש לי שוב שיעור אז לא ביקשנו יותר מידי עימנואל אמר שרכבתי רגוע היום ובגלל זה היא גם הלכה רגוע =] ואחרי זה קילחתי אותה עם לידרי (שהייתה איתי היוםםם
) וזיהו קיבלנו איזה סוס ערבי קטן וחדש הדבר הכיי פיצקי שישש אפור חמוד הוא קצת רזה אבל יעבור לו חחח וזהו עימנואל אומר שהוא קופץ ממש טוב P=

פוקי הוא המלך ../images/Emo47.gif

אין מה להוסיף.. היה היום יום כיף ממש בחווה עם כולם!(ניצקוש,נויקה,מיכלי,ליאור,שירי וחגית). ושזה הזוי שזאת אני בתמונה
ניצקוש ומיכלי תודה על התמונות

fliperit

New member
משו משו...

או שלא.. באתי לחווה שלשום בלי מגפיים ודורבנות וקסדה..כי לא רכבתי בחווה כבר 3 שבועות...אז למה שבדיוק אז אני ארכב? כשהגעתי אמרו לי לעלות על הרוסטר היפיוף שלי...(כן כן..זה הסוס שנתקע לו מסמר ברגל..). בקיצור...הוטרינר אמר שצריך לעשות לו איזה רבע שעה טרוט וקנטר כל יום למרות שהוא צולע עדיין...בקיצור...רכבתי עליו איזה רבע שעה..וזה היה נחשב לךי לשיעור שלם..כי הבעלים של החווה גזלן.. אחרי השיעור...הודעתי לבעלים של החווה שאני עוזבת...הוא איחל לי "בהצלחה" בלי להתכוון לזה...אבל לא נורא... זהו..אני כבר לא מהרי יהודה....מיום רביעי אני מחוות "רוכבים במושבה" פאאאאאאאאאן

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

למעלה