מעב"ר

מתגעגעת =\

אווי איך אני מתגעגעת אליוQ!!! אבל הוא נראה ממש טוב!!!!!!!!! והוא בטוח בידיים טובות לפי איך שהוא נראה!!!!!

שיעור קפיצות על נוני'לה...

נוני הייתה מדהימה וחמודה... ואני לא זכרתי אותה ככה...
חשבתי בעיקר על קאנטר אקטיבי כי היא ממש אוהבת להתפדלע... ובקטע הזה הלך מעולה!! וגם חשבתי על לשים משקל ממש חזק בארכובות ונראה לי שבגלל שהיא רחבה אז גם הלך טוב בקטע הזה... ובכלל היה שיעור ממש טוב וזורם וחגית הייתה מרוצה... היא אפילו אמרה לי בסוף השיעור יפה
ואצלה זאת מחמאה מאוד נדירה...חחח קפצתי איתה אוקסר של 70... וזה יפה לפרונת... כי קופצים איתה בד"כ ילדים קטנים והיא גם לא בנויה כל כך לגבהים כאלה...
חוץ מזה לניצקוש עם דוכס היה שיעור יפה ממש וגם לניצקה וריין היה שיעור ממש מעולה!!

היה שיעור ממש טוב..

קפצתי עם דוכי פוקי
אפרייט ב-E ואוקסר ב-B. הוא היה מלך כמו תמיד. אני נשכבתי כמו תמיד. שום שיפור מהפעם הקודמת
(לפני חודש) היה כאילו טוב, אבל לא תיקנתי את הטעויות שלי (את העובדה שאני נשכבת הרבה יותר מדי) אבל אני גאה להגיד שחגית אמרה שהיה שיעור יפה מאוד
יש תמונות, אבל פשוט בכל תמונה אני יותר ויותר נשכבת. אז נשים אחת נורמלית, ועוד אחת קצת עקומה
נורמלית מהאיקסים בהתחלה
הוא פשוט חתיך!

ניצקוש

New member
יצאה?!../images/Emo8.gif

יפה שלי!!
ויאללה את לא נשכבת!! ממש טיפה!! באמת טיפה...

מה נסגר עם הפרצופים!?

תודה מותק!
ממש ממש ממש ממש תודה! פפפ בהמה שכמוני=\

PinkHorse

New member
אל תגזימי../images/Emo70.gif את לא כ"כ נשכבת..

שאני לא אעלה ת'תמונות שלי
בכל מקרה..אם תשבי יום באמצע של האוכף את גם תלכי פחות קדימה..וגם תנסי לקחת את הגב אחורה.. פשוט מהתמונה הזאת נראה לי שכבר נשכבת על ההתחלה של האוכף, או שאני טועה

זה מההתחלה של האימון,

ובאיקסים אני לא ממש נשכבת, אבל שזה מתחיל להיות קצת גובה אז..
יאק=\

סליחה על ההצפה,

אבל אחרונה שמראה כמה אני נשכבת
דוכס חמוד פה, ואין לי מושג מה נסגר איתי:|

HaDaSoOsA

New member
היו כמה רכיבות...../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

יום ראשון בבוקר: רכבתי על הדסה.... בחימום עבדתי על איך שהיא נראת במעגל, ובסות היא נראתה טוב... אחרי זה עשיתי החלפה לכל כיוון והיא החליפה חלק, ואחרי זה עשיתי עצירות ורולבקים.... היא עשתה עצירות ממש ממש ממש יפות וגם חלק מהרולבקים היו טובים... יום ראשון אחה"צ: רכבתי שעתיים על ג'ונס... היה לי שיעור כפול עם המאמן החדש.... בהתחלה עבדנו על לרכך אותו וכאלה.. הוא היה חמוד... בשעה השנייה הייתי אמורה לעשות ספינים אבל הוא לא זזה עם הכתף, אז עשיתי איתו תרגיל כזה והוא היה ממש קשה ומגעיל ותפס לי לגמרי את השרירים של הכתפיים... לא נורא אני עדיין אוהבת אותו... היום (יום שני) אחה"צ: רכבתי על הדסה.... עשינו עצירות וקווים ישרים (פנסינג), בעיקר קווים ישרים... היא הייתה מתוקה והיא רצה טוב והיא עצרה יפה, גם על הגדר וגם לא על הגדר... בווווובעעעע!!!!!!!

היה בסדר....

רכבתי על בנצי.... היה בסדר..... כל הזמן הוא מיהר לי ועשה באקים.... אבל היה כיף..... ושחר באה אלייייי.......

lions queen

New member
../images/Emo187.gifשתקי כבר שרלילה אחת...

שאני לא אכנס בך בטעות..
יאללה גם כן...

למעלה