מעב"ר

lions queen

New member
../images/Emo187.gifשירררר...

אבל גם יש שיעורים כאלה... לא תמיד הכל מושלם... תראי ששיעור הבא הכל כבר יהיה הרבה יותר טוב ויחזור לרגיל..

שיעורים כאלה?

או סוסים כאלה? אין לי כלום נגד הסוס...אחרי הרכיבה שטפתי אותו וטיפלתי בו טיפה (כמה שיכלתי כי אבא בא מוקדם..) ואין...זה לא קטע שאני סתם מתפנקת...פשוט ממש ממש לא הולך לי איתו ולא נראה לי שילך...אני מנסה ואני אמשיך לנסות...אבל נקרעו לי הידיים, הרגליים והגב...וכל זה זה מתוך 40 דקות של רכיבה..

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאבל..

אם תפסיקי לנסות זה לא יעזור נכון..? אין מה לעשות.. רכיבה על סוסים זה לא דבר קל (בניגוד למה שאנשים שלא רוכבים בכלל חושבים).. ויקרעו לך הידיים והרגליים ככה עוד הרבה פעמים עד הכל יסתדר.. את תראי...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif ../images/Emo45.gif

ובסוף, כשתצליחי -שיר- אחרי שיגמרו לך הידיים, הרגליים, הגב ואפילו התחת את תהיי כל כך מרוצה ומאושרת שתשכחי את כל הקריעת תחת שעברת כדי להגיע לזה..
יהיה טוב!

ממה אני אהיה מרוצה?

מזה שכמו שגל אמרה שאין לו קצב והוא לא עושה כלום?? כל אבל פשוט כ-ל השיעור הרגליים שלי הכי היו תקועות לו בבטן...אם טיפונת טיפונת שחררתי אז הוא עבר לטרוט... הוא נשען לי על הידיים כל כך דחפתי אותו עם הגוף שהכל תפוס לי ותגידו כמה שאתם רוצים שאזארו אוטומאתי וקל אבל לא...יש הבדל בי סוס 'קל' לבין סוס שנותן מעצמו!! ובסוף השיעור רועי אמר לי "אוליבר סוס טוב, ועם סוסים טובים צריך לעבוד"...אז זה נכון...נכון מאוד...אבל יש הבדל בין סוס עם פוטנציאל גבוה ועם יכולות לבין סוס 'טוב'...פףףף זה תקופה שנמאס...וזה יעבור...מי כמוני יודעת... זה לא שכשהתחלתי לרכב על אזארו היה לי קל...תשבו אתם עליו אחרי 3 שנים באינגליש ותעשו איתו משו...אבל כן הרגשתי שהוא רוצה...וכן הרגשתי טוב עליו אפילו אחרי השיעורים הכי גרועים שהיו לי כל החיים...ככה שכמו שאתן לא חברות של כל האנשים כי יש אנשים שהאופי שלהם פחות מתאים לכן זה ככה גם בסוסים...אני צריכה סוס עם אנרגיה...ורועי יכול להגיד כמה שהוא רוצה שאני לא עובדת טוב עם הרגלים אבל מנוסים וטובים ממנו (בלי לזלזל אפילו בטיפונת) אמרו שאני עובדת טוב...מה הכיף ברכיבה אם לא נהנים? למה אני זורקת כסף שההורים שלי עובדים בשבילו ומרוויחים אותו ולא תמיד בקלות אם אני לא נהנת? קראו לזה פינוק או איך שאתם רוצים אבל יש הבדל בין פינוק לבין אמת... וכן..אני בכיינית ומודעת לזה..

lions queen

New member
../images/Emo187.gifשיר..!!

מה נסגר איתך!? מזה ההתבכיינות הזאת?? מה את חושבת שלכולם יש כל הזמן שיעורים כייפים?? אז בוקר טוב..! ממש לא..! לכולנו כאן יש גם שיעורים מסריחים שבא לנו להחזיר את הזמן אחורה ואנחנו כל הזמן אומרים "חבל על הכסף של השיעור"..! אבל בתכלס.. לא חבל על כלום.. מהשיעורים האלה לומדים הכי הרבה..! תראי שמשיעור לשיעור את תסתדרי איתו יותר ויותר ורק ככה את באמת תראי את ההתקדמות שבך.. ואני לא אומרת את זה כאחחת שרכבה 3 שנים ווסטרן.. אלה כאחת שרכבה 9 פאקינג שנים..!- סוסים קשים מלמדים הכי הרבה (סוסים טובים) ותפסיקי כבר עם השטויות..! חלק'כעימהעחמכגיחךןו נרל!!!!!!!!
ואני אוהבת אותך, ברור לך כן..?

../images/Emo45.gif

ברגע שאת תתמודדי עם אוליבר כמו שצריך את תיהיה הכי גאה בעצמך בעולם! חוצמיזה שאמרת שעם אזארו היה לך קשה בהתחלה, אז עכשיו יש לך עוד אתגר! וחוצמיזה הוא נראה חמוד ממש, כאילו שאני רואה אותו בתחרויות. את רק צריכה את הזמן להתרגל אליו זה הכל.. בהמה שלי
סתכלי שמאלה

פףףף שתיכן הכי מפספסות ת'נקודה!!

מתי אמרתי שלא היו לי שיעורים רעים שרציתי להחזיר את הזמן אחורה? וניצקוש(זרחי חח), אמרתי שהיה לי קשה עם אזארו ~אבל~ גם נהנתי והרגשתי טוב עם כל החרא!! זה לא התבכיינות (טוב אולי כן) אבל שימו את עצמכן במצבי ותבינו...
ניצקוש (זרחי) את יכולה כל יום ללכת לחווה גם אם זה לא לרכב..סתם להיות שם...לי אין את זה! גם את הפעם בשבוע ההורים שלי מבלגנים את הסדר יום שלהם בשביל זה...ושלא נדבר על מתי שיש תחרויות ואני צריכה להכין את הסוס יום קודם..פףף וניצקוש (שרלילה) לך יש את ליברטי ואת גם בעצמך עברת חווה כי לא היה לך שם טוב..אז הטוב שלנו זה דברים אחרים אבל עדיין... קיצור...הנקודה פה זה לא ההתבכיינות..הנקודה זה שאני חושבת שאין לי למה לרכב עליו אם מראש אני רואה שזה לא הולך..(וכן ניסיתי..זה לא פעם ראשונה שלי עליו!)

lions queen

New member
../images/Emo187.gifחחח הכי כיף שם משפחה../images/Emo3.gif

שירוש אז אני לא מבינה, כאילו לכל אחד (אוקיי, כמעט כל אחד) יש סוס בחווה שהוא לא מסתדר איתו ומעדיף לא לרכב עליו... למה את לא מבקשת שלא יתנו לך אותו..?! כאילו.. זה בסך הכל סוס אחד.. אני בטוחה שהם יחיו עם זה כשהם משבצים סוסים.. תאמיני לי שאני מבינה אותך בכל הקשור למרחק של החווה.. (2 אוטובוסים כל צד+ הליכה ברגל) וליברטי- אוטובוס+ ה-ר-ב-ה הליכה ברגל..
אבל ככה זה.. אם רוצים משהו ממש ממש, חייבים לתת הכל..
ואת נותנת (תרתי משמע
) אז את מקבלת את הדבר שאת הכי רוצה בעולם...
שווה את זה לא..? את רק צריכה לפנות למי שאחרי על זה ולבקש שלא יתנו לך אותו.. זה לא כזה נוראי.. כולה סוס אחד..

זה לא שיש לי ממש ברירה...

יש אצלנו 5 סוסי ביצפר... שניים מהם הם אופציה בשבילי - אזארו ואוליבר. על אזארו רועי דיי סיכם עם עצמו שאני לא ארכב ומה שנשאר זה אוליבר...
עכשיו הבנת? חחח

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאממממממממממ..

למה רק 2 הם אופציה..?
לאן נעלמו עוד 3..? ועם רועי דיי אפשר להסכים.. את צכה לרכב על עוד סוסיםםםםם..

ה3 האחרים הם

רדבול-שאין לי לאן להתקדם איתו קלאו- כנ"ל אלאדין-שרק הקטנטנות רוכבות עליו כי הוא זקנצ'יק ונכון, אין לי בעיה עם זה...יש לי בעיה עם זה שאני לא מסתדרת איתו...חח אני רוכבת על רדבול מידי פעם אבל...

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאאאאממממפפפ...

בעיה..
אז תתחילי להתאמן עוד על אוליבר ותסתמי..!

lions queen

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שרלילה..?../images/Emo2.gif

אני לא..!! אני נהנת מהחיים עם בנים לתקופת זמן מוקצבת
חח סתם סתם... שתקי יאללה כאילו את יושבת במנזר.. שמענו עלייך..!

שיררוווששש כנסיי! ../images/Emo150.gif

השיעור שלך לא היה כזה גרוע יא פיצלוחהההה
תראי, אוליבר עושה ה כ ל עם קצב, ו כ ל ו ם בלי קצב. ואת לא מכירה אותו, את בקושי רוכבת עליו. ומצאת לך משהו לעבוד עליו יא מושלמתתת
תמיד הולכים חרא, אין מה לעשות... אבל לפחות עם אוליבר זה חרא בסטייל

ido132435

New member
האליפות יוצאת על ל"ג בעומר

חחחחחחחחח נעשה מדורה באמתע המנג'.......

למעלה