מעב"ר

fliperit

New member
נחמד....

באנו אחרי התחרות לרכב.. בקיצור...עליתי על רוסטר....מתחילת החימום הרגשתי שזה לא יום טוב שלו...(מעניין למה....אולי כי יום לפני זה רכב עליו איזה שמן שזה היה שיעור ראשון שלו..והוא כל הזמן משך לו בפה?!?!?) בקיצור...חיממתי קצת, ואז התחלתי לאסוף ולכופף אותו..והוא היה ממש קשה...לקח לי חצי שעה לרכך אותו לגמרי.... אחרי זה עשיתי קצת עצירות מהיד...והוא היה חמוד....רק שהוא לא מאוד מתקדם בקטע הזה....קצת קשה לו להבין... אחרי זה עשיתי ספינים..והיה טוב... ואחרי הספינים החלפות מקאונטר קאנטר, ואז החלפות על קו ישר....רק מימין לשמאל הצלחתי....משמאל לימין היה ממש קשה, והוא היה גמור, אז עשיתי החלפה אחת על מעגל, והוא החליף נקי, אז סיימתץי איתו.... סוס חמוד.....

fliperit

New member
והיום...

היה שיעור ראשון עם המאמן החדש... היה ממש נחמד.. אבל כולי תפוסה...הגב שלי ממש דפוק..... בכל מקרה.... עשיתי קצת כיפופים, ואז קצת ספינים...הי חביב

MorH

New member
הגמר של הטורניר פסח../images/Emo174.gif

בקפיצות אמממ בפרס היומי של היום לקחתי מקום ראשון עם אותלו היה נחמד חח עליתי לג'אמפוף ואחרי כל מכשול סובבתי אותו במקום כזה ישר בנחיתה חח איזה עוזר זה שהוא קומפקטי חח אז ב7B בגלל שנתתי שוט הוא הפיל עם בוזית היה ממש רע חח 8 נקודות
עם ניקול עליתי איתה ל80 והיה הכי מצחיק ומטורףףף בעולם! אני מזה גדולה עליה נראה לי וכבדה לה והאוכף כזה פיצי ואני לא יכולה לשבת ואני נראית אלה איסטר אז כזה כמעט כל מכשול היא קפצה מהמקום וזה מפחיד לתת לה שוטים שתזוז קדימה כי אז היא מעיפה ממש באק עם האחוריות ונעמדת חח אז אם כבר נותנים צריך לתת לה הרבה ברץף אז הייתה לי איתה הפלה אה חח ואחרי מכשול 3 היא קפצה מהמקום אז התיישבתי לה על הצוואר והיא נעמדה וחזרתי לאוכף חח איזה פאדיחה זה היה ואז ב7A סירוב ואז באתי שוב וסגרתי רגליים ממש למרות שזה לא היה נראה ככה והיא שוב ניסתה לברוח אז סגרתי אותה ונתתי לה בעיטה שלא תברח כי כבר לא יכולתי לדרבן התוצאות זה בכל מקצה בגלל שהיו איזה 3-5 רוכבים בכל מקצה אז לאמשנה גם אם מישו 1 עשה נקי הוא עושה ג'אמפוף שמתאים לגובה של המקצה שלו וככה כולם מתחרים בכולם אז בכללי - דורין לקחה עם אותלו ראשון אני לקחתי עם אותלו שני שגיא לקח עם מורן שלישי אני לקחתי עם בוזית רביעי אני לקחתי עם ניקול חמישי חח זה היה מצחיק בחווה בחלוקת - פרסים אז כזה לילך תלתה עלי את הרוזטה של המקום ראשון+שני+רביעי+חמישי חח על הצווארון של החולצה והיה חסר להשלים את הסט רק רוזטה צהובה חח ואז אני ודורין עשינו יענו סיבוב - ניצחון על הדשא בריצה חח חמודה חח וזהווו...

המממ... רכבתי על שלגון

המושלמיייייי
עבדנו על עצירות מרובעות, מעברים חלקים *ככל האפשר* לקנטר ימין, טרוט אקטיבי ולצד שמאל היה ממש מעולה.. ביום חמישי שרכבתי עליו היה לי רק מעבר אחד נכון בצד שמאל אחרי משו כמו 20 נסיונות
והיום מתוך 4 נסיונות שניים היו נכונים!!! גאה במושלמי הזה
ואח"כ אני, יעל, אחותי ואדווה עשינו לו מקרמה או איך שלא קוראים לזה...
זה נראה כמו רשת כזאת בשיער... וגם עשינו לו קוקו פרחה בפוני...
ואני ממש ריחמתי עליו כי בחווה שלנו אנחנו לוקחים לו את כל הגבריות (הוא סטאליון) ואפילו הרגליםם שלו וורודות כי הריפוד היה וורוד וזה לא יורד ממנו.. .
חח.. והוא ג'יגולו למופת
הוא כזה בוביייי

horse girl1

New member
לא היה שיעור../images/Emo4.gifהגאון לא בא...../images/Emo153.gif

אולי יהייה יום חמישי הזה.. בעע שנים לא רכבתי כבר

PinkHorse

New member
הלך ממש לא משהו../images/Emo4.gif

הוא כרגיל פחד מהצד ההוא שקרוב לשדות והוא לא היה מרוכז והוא הסתכל על כל מיני דברים וניסה למצוא תירוצים ממה להיבל..הוא יכל להסתכל על גדר ולהבהל ממנה.. הסוס הזה מטריף אותי כל פעם מחדש אם הפחדים המוזרים שלו
בכל מקרה-התחלנו ךקפוץ וחזרתי יש לאוכף..ואז כשחזרתי לעצמי הוא נהיה עוד יותר לא מרוכז.. ואז אמרתי לעצמי שמהמסלול אני הולכת להשקיע בכל מכשול ולחשוב טוב טוב וספור צעדים כ'ו אבל על המכשול הראשון אני לא מרוצה מכלום אז אני חותכת פינות והכל התפחצץ.. באיזשהו שלב אחרי קפיצה אחת היינו צריכים לפנות שמאלה והוא החליט לפנות ימינה אז נתפסלי לו על הצוואר אבל לא נפלתי.. ואז ג'רום עלה עליו וכמובן שכשהסוס חזר הכל הלך הרבה יותר טוב ויותר רגוע.. אך זה שתמיד אחרי שהמדריך עולה על הסוס הכל נהיה טוב
בכל מקרה לדעתי השיעור היה נורא אבל ג'רום אמר שרכבתי טוב והלוואי שהייתי רוכבת ככה כל שיעור

Vintage Queen

New member
חמודיייקקק../images/Emo99.gif

אנה אין מילים לתאר תהשתפרות!! =] כל הכבוד והוא עדיין קופץ מוזר חחח מצחיקול הוא קופץ עם החזה קדימה יותר הרגליים אחורה חח

PinkHorse

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

הוא לא רק קופץ מוזר..הוא גם מתנהג ככה
הוא אשכרה יכול ללכת..להסתכל על הדשא ולמעוד
והוא עשה לי את זה 200 פעם..והוא מועד כי הוא מפחד מהדשא חח אבל הוא חמוד
פעם באיזה 20:30 היה כבר חשוך אבל חם אז אחרי השיעור החלטתי לשטוף אותו ולייד העמדת שטיפה היו קרפדות שקירקרו
אז הוא הקשיב להן
הוא הסתכל לשם והתקרב והתחיל לריח עם האוזניים קדימה.. חחחח הוא כזה מצחוקול קטן
תראי איזה פרצוף מלאכי יש לו
קדימה| וגם כרס לא קטן

horse girl1

New member
יפה אנה../images/Emo70.gifהתמונה נראת ממש טוב../images/Emo153.gif

ובכלל התמונות ששמת בזמן האחרון נראות טוב
ח"ח את בסוף עושה על קיסר חצי פנסיון או משהו? ומה בכלל נסגר לא דיברנו מלא זמן!...

PinkHorse

New member
לא, זה יקר../images/Emo4.gif

בסוף גם לא יצא לי להתחרות בארציות אולי עד אחרי הצבא.. זה ממש מבאס כי אני ממש רוצה

PinkHorse

New member
הוא בהחלט בידיים טובות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

היום איכפתי אותו והלכתי והוא עמד חצי שעה עם ציוד בלי לזוז והוא לא היה קשור בכלל..חמוד שלי

למעלה