10 מכות-
1- תרבות הפופ במאה ה-21: זה יישמע בנאלי/פלצני/מתחסד/מעאפן/ממוחזר - אבל הדרכים שהתחילו לשווק מוזיקה בעשור הזה פורצו את כל הגבולות של הטעם הטוב. פורנו רך בקליפים, סיפורי חיים מפוקפקים בשביל להפוך לאומן "מעניין"... נראה כאילו שסדר העדיפויות הולך היום- כסף, תהילה, תדמית, שיווק ורק בסוף לעשות מוזיקה. 2- מעריצות צרחניות בגיל 13 שבוכות בהופעות ומחכות בשדה תעופה לאומן - וזה עוד משהו יחסית חדש שבא בתוספת לפופ-ילדים שתפס תאוצה חזקה מהניינטיז. קראו לי מתנשא או אחד שלא הבין ת'רעיון- אבל מה אנחנו צריכים את הדבר הזה? 3- להקות פופ בנים- המכות הופכות להיות ממש לא מקוריות... זה תמיד 4-5 בחורים פוטוגנים בלי יכולות שירה, כתיבה, הלחנה או יצרה מלהיבות, אבל הם דוגמנים שיודעים לרקוד, אז WHAT THE HELL 4- ילדות רוק- יש שיגידו שהתופעה התחילה עם אלאניס מוריסט, אני חושב שמוריסט ואלה שבאו אחריה (נגיד- אנוק, נו דאוט, גראבג) עוד היו סבירים. התופעה התחילה הרבה יותר מאוחר, ב-2002, השנה ששלוש זמרות שבאו משום מקום קוטלגו כרוקנרוליות- שאקירה, פינק ואבריל לאבין. עד היום יש חיקויים לזיופים האלה אפילו, שמשנה לשנה- זה רק יותר גרוע. 5- מיינסטרים היפ-הופ ו-RNB: אשר, 50 סנט וכל הבחורים הקשוחים עם תסביכי אהבה עצמית רדיקאלית. 6- בלאדות מרירות על רחמים עצמיים- ופה יש אמביוולנטיות- כי זה יכול להיות ממש טוב או ממש רע, אבל מסתבר שכולנו מוצאים את ההבדלים בין טום וויטס וג'וני מיטשל לעומת careless whisper ו-hero (אנריקה אנריקה....) 7- אה קפלה- יש כמה רגעים מגניבים, שהאה קפלה מלווה בקולות רקע אנושיים, אבל שזה שירה לבד בשקט- זה לא מעניין אותי (כנ"ל טרייסי צ'פמן, טורי אימוס ואלאניס מוריסט) 8- גראולינג- אני מסתדר עם מטאל,עם רוק כבד, עם גראנג'.... אבל אותם שירי רוק כבד מלווים בתיפוף עצבני, דיסטורשנים וצרחות גבוהות עד אי הבנה מוחלט- קיצוני לי מידי. 9- תוכנות שיתוף- ופה כמו כולם אני צבוע. כי אני לא בעד להוריד מוזיקה- זה מוריד הרבה מהערך, ובהזדמנויות שיש לי אני קונה דיסקים ומתחבר אליהם בקלות יותר. אבל גם אני מה לעשות מוריד ויוריד שירים. זו צביעות, אבל גם הלוואי ולא הייתי מעשן ועצבני. 10- MTV, כי חוץ משלושת הסעיפים האחרונים, הוא מאמץ לחיקו את כל השאר וההשפעה שלו על מה שתופס- גדולה מידי.