hit me beby one more time... one more time

Happiest Girl

New member
../images/Emo70.gifhit me beby one more time... one more time

הבטחנו חלק שני ורלוונטי יותר לעשרת המכות, אז הנה הוא מגיע והפעם הוא מצריך יותר מחשבה. מהם עשרת המכות המוזיקליות שלכם?
מה שנוא עליכם כל כך שהייתם מגדירים כ"מכה"? זה יכול להיות למעשה כל דבר שנוא עליכם, בלבד שיהיה קשור למוזיקה. אם זה שיר, אלבום, אמן מסויים, משהו שאמן אמר או עשה, משהו שאמן לבש וכו' וכו'. נסו להסביר בכמה מילים מה גרם לכם לכתוב על מכה ומכה ולא להשאיר רשימה בלבד. יותר מעניין לדעת מה עומד מאחורי כל החלטה שלכם לכנות משהו כ"מכה". ואם 10 זה יותר מדי, אפשר גם פחות, אבל לא יותר
הערה חשובה
כולנו פה אנשים בסך הכל ועל כן חשוב לזכור ש"על טעם ועל ריח...". יכול מאוד להיות שממש לא תסכימו עם דעות של מישהו ומותר לענות וליצור דיון, אבל בבקשה תכבדו אחד את דעותיו של השני ושמרו על רמת שיחה נאותה. זה רק משחק. יום מקסים לכולם

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאין לי באמת עשרה,

אבל אני לא סובלת את נלי פורטדו. יש לה קול טוב כמו שאני מטר שמונים. (ואני רחוקה מזה מאוד)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני ארשום שניים שעולים לי עכשיו

קולדפליי. אני לא יודעת מה אנשים מוצאים בלהקה הזאת, אבל זאת אולי אחת הלהקות היותר שנואות עליי. השירים שלה פשוט כל כך דומים אחד לשני ואני שונאת את הסולן שלהם (כריס מרטין) ששר כאילו יש לו עצירות. מעצבן אותי שהלהקה הזאת זוכה לכל כך הרבה הערכה, שלדעת יממש לא מגיע לה. נירוונה. גם אחת הלהקות שיש אליה יותר (יותר יותר יותר) מדי הערכה. השירים שלה מאוד בינוניים. הלהקה הפכה להיות מוערכת יתר על המידה במיוחד אחרי שקורט קוביין התאבד. אני לא חושבת שהוא גאון ולא שהלהקה גאונית, להקה ממוצעת במיוחד
אם יעלו לי עוד דברים אני אודיע לכם

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמסכימה עם קולדפליי.

הם גם כל כך משעממים! הם פשוט גלולת שינה!

lostharpy

New member
גם אני מסכימה עם קולדפליי

מאד מעצבנים אותי בלי סיבה טובה

lostharpy

New member
כמה מהמכות שלי

1. אונצה אונצה - קשה קשה קשה לי לסבול משהו שחופר במוח מבחינתי אין לזה טעם או ריח ורוב הזמן אי אפשר לשיר עם זה (ראה המכה הבאה) ולרקוד.. לא בקטע. 2. דברים שאי אפשר לשיר איתם - כל הכיף זה לנהוג באוטו ולשיר בקולי קולות עם עצמי. שם לאף אחד לא איכפת אם זייפתי קצת או שאני לא מסוגלת להגיע לאוקטבות גבוהות. שם זה בשביל הכיף. 3. בריטני - ברצינות, משהו בה ממש לא נותן לי להרגיש אמפתיה כלפיה. לא אהבתי אותה מהשיר הראשון ואני עוד פחות מבינה את ההערצה הכללית סביבה, לדעתי היא גם לא זמרת טובה אבל כנראה שזה מחוץ לעניין. 4. קולדפליי - נכון שיש לי פטיש לא מוסבר למוסיקה שקטה אבל משהו בהם ממש לא עושה לי את זה. 5. סקרימו - ממה שאני הבנתי זה אימו בצרחות, מיותר לגמרי. 6. האובססיה סביב נינט - אוהבת את המוסיקה שלה לפעמים ומעריכה אותה על בחירות מסויימות, אבל מקווה גם שיפסיקו להתלהב סתם מהכוכבת שכבר לא נולדה אתמול. 7. אביב גפן - הקול שלו קשה לעיכול, גם חצי מהטקסטים שהוא כותב. 8. גלגל"ץ בשעות מסויימות - אני לא יכולה לשמוע תוכניות מסויימות שם, סינגלס הכי גרועה בעיניי. לשמחתי יש איזון בצורה של תוכניות שפויות יותר. 9. כוכב נולד - נראה לי שמוצה העניין הזה. 10. אמריקן איידול - כי שבע (שבע? היו יותר או פחות? אני לא עקבתי כל כך) עונות מוכיחות לנו שי אפשר לרצות את סיימון, אז בואו נפסיק.

1. רדיוהד משעממים אותי בטירוף וגם קולדפליי!

2. שירי קיץ (למבדה, שיר הקטשופ, מקרנה ושאר הזבלונים). מוסיקה נחותה ומטופשת. 3. טראנס, האוס, כל מה שעושה רעש (לא הכל, פאנק זה טוב, פשוט לא סובלת מוסיקת דאנס בסגנון שהזכרתי). 4. שירה בציבור - פשוט גועל! 5. קרן פלס ודומיה - משעמם ומגעיל. 6. מריה קארי וסלין דיון המלוקקות והמשעממות (למרות שיש להן קול טוב). 7. כל מיני להקות ואמנים זקנים שבאים לארץ ואיש לא מכיר - תביאו דברים טובים ועכשווי, מוסיקה אלטרנטיבית בריטית (אבל לא את רדיוהד בבקשה!). 8. בוי בנדס ושאר פופ - יש שירים בודדים שאני אוהבת אבל הרוב נורא: בריטני, גוון סטפני, לא מסוגלת לשמוע!!! 9. גלגל"צ - כל הזמן אותם שירים, די! נמאסתם והמאסתם! לא מסוגלת להקשיב לתחנה הזו!!! 10. ביטלס - אובר רייטד לטעמי.

lostharpy

New member
../images/Emo6.gif

"תביאו דברים טובים ועכשווי..." כאילו האמרגנים שולטים במי שרוצה או לא לבוא להופיע.

@יעל@

New member
הו הינה מישהי שמסכימה שרדיוהד מעצבנים בטרוף.

בקשר ל 7... מה זה להקות זקנות? כמו.....?

לא זקנות אלא לא מוכרות

דווקא אני אוהבת להקות זקנות, הייתי שמחה לראות כאן את הפיסטולס וסמיטס וכל מיני דברים טובים משנות ה70-80-90, אבל התכוונתי ליותר ללהקות ואמנים מכל מיני חורים בעולם (אנגליה זה לא חור) שאוהבי הרוק אלטרנטיב-פאנק לא מכירים או אוהבים.

האחרונים דווקא מוכרים

כמובן שלכל אחד יש את הטעם שלו ויש אנשים שאוהבים מוסיקה מהעולם השלישי וג'אז ואירית וכו וכו, כמובן שמי שבא ברוך הבא, אבל אני מתה שיגיעו להקות מבריטניה, יותר מוכרות לאוהבי האם טי וי2, רוק אלטרנטיבי ואינדי וכל מה שאני אוהבת. אני מקווה שיהיה לי כסף למוריסי, הלוואי והיה בא עם שאר הסמיטס, זו בין 5 הלהקות האהובות עליי.

Lady in red2

New member
גם אני מסכימה, רק שיש להם כמה שירים בודדים

יפים, באופן כללי הם מרדימים ומשעממים.

למעלה