hit me beby one more time... one more time

Girl Afraid

New member
עכשיו אני

קודם כל, ובלי קשר למוזיקה, אני חושבת שהשנה הפכתי רשמית לאלה ששונאים את החג, חגים בכלליות ובעיקר את המפגשים המשפחתיים שנלווים אליהם. זהו, הוצאתי את זה!
סינרגיה ובית הבובות- אין לתאר. להקה שהפיצה את האלבום שלה בקרב מטיילים בדרום אמריקה, ולהקה שחבריה עובדים בהיי-טק. אם אתם מחפשים קהל שהוא עדר, הצלחתם.
כל מיני סגנונות מוזיקה שצורחים בהם, ומנגנים ממש חזק (דת' מטאל, הארדקור פאנק)- זה לא שאני שונאת את זה, כמו שאני לא כל כך מבינה את זה.
מאיר אריאל-אהוד בנאי-בוב דילן: אפתח ואומר שאני לא שונאת אף אחד מהשלושה, כבודם במקומם (ועל מדף הדיסקים שלי) מונח. מה שאני לא אוהבת בהקשר שלהם, זה שכל אחד שלומד שני אקורדים בגיטרה, בוחר לנגן אותם. שבעיני כל אותם "מלח הארץ" זה השילוש הקדוש, הטופ של המוזיקה, ואין דברים אחרים, טובים יותר. בדר"כ כשהם חוזרים מטיול הם ינגנו גם ג'ק ג'ונסון, והמתקדמים יתפחתו וישמעו בבית גם פינק פלויד.
חוסר יכולת לקבל את החדש: זה שוב משהו שפחות קשור באמנים עצמם, אלא יותר באנשים ששומעים מוזיקה. זוכרים שכשהיינו קטנים, קנינו (או קיבלנו) דיסק והשמענו אותו בקולי קולות, עד שאמא או אבא נכנסו ואמרו: "מה זה הרעש הזה? בתקופתי, היו יודעים לעשות מוזיקה". "אבא! אתה לא מבין כלום! זאת המוזיקה הכי טובה שיש, אני הכי אוהב את ___________ (תשלימו לבד) ואתה סתם תרח זקן שלא מבין במוזיקה!". ובכן, גבירותיי ורבותיי, הפכנו להיות כאלה, ויש לכם בטח יותר מחבר אחד שגם אמר לכם משפט דומה. היכולת שהאוזן שלנו מפתחת לחסום אמנים מסוימים רק כי הם נולדו אחרי שנה מסוימת או הוציאו אלבום ראשון אחרי מלחמת לבנון השנייה באה לחלוטין עם הגיל ולא קשורה בהכרח לטיב האמנים. אצלי מתנגן עכשיו הדיסק של כהן@מושון, אני מודעת לטקסטים המטופשים אבל גם לביטים המעולים, ועם כל האהבה שלי לסמית'ס (שלא קיימים כבר 20 שנה) ולראמונז (שפאקינג מתו), אני מאחלת לעצמי (וגם לכולכם) להמשיך לצרוך מוזיקה חדשה ולגלות פתיחות לכל מה שמגיע. טוב, ממש קדחתי, אז אני אפסיק כאן. אם יהיה לי עוד משהו, אני אחזור.

lostharpy

New member
את כל כך צודקת לגבי האחרון

אבל נראה לי שלנצח יהיה לאנשים פינה חמה לדברים שהם גדלו עליהם ובגלל זה כמעט שום דבר לא ישתווה (בהסתייגות - את דפש "גיליתי" לפני כמה שנים והם כבשו אותי לגמרי מבחינה מוסיקלית)

Lady in red2

New member
מסכימה עם האחרון, ודווקא שומעת

מוסיקה משנות ה-2000 גם, אבל אני חייבת לציין שמוסיקה ישראלית חדשה... לא הכי משהו... כל המירי מסיקה/קרן פלס/איה כורם/אריק ברמן משעממים ונשמעים אותו דבר (הנה מכה נוספת
).

Happiest Girl

New member
וואי, אני איתך בכל הנוגע לבית הבובות

את סינרגיה אני לא ממש מכירה וזה די מבחירה, אבל בית הבובות פשוט איומים. הוא לא יודע לשיר ונורא מעצבן אותי שהוא עובר 4 סולמות רק במילה אחת שהוא שר. נורא!

לא עשר, אבל בכל זאת:

שלמה ארצי: אני חושבת שזה הזמר הישראלי שאני הכי לא סובלת (ולכן הוא זכה לכינוי "שלמה קרצי"
). לא יודעת, יש בו משהו מאוד מזוייף בעיני, ואף פעם לא הבנתי למה אנשים מתלהבים ממנו. חוץ מזה שהשיר עם מוקי פשוט מזוויע.
Rihanna: כי Umbrella (מטריה ריה יה יה) זה השיר המעיק של 2007, וכי Unfaithful זה אחד השירים הכי דבילים שנוצרו אי-פעם בעיני.
Nickelback: הם מנסים יותר מידי, וזה פשוט לא הולך... אז, אולי דיינו?
אביב גפן: יש לו שירים שאני די אוהבת (מהיותר ישנים), אבל... המסחור...
קרן פלס/מירי מציקה/נינט/דן רנקר והשני/ההראלים וכו': הרבה ביחד
כי כולם נשמעים אותו דבר (סתמיים, משעממים, מתבכיינים, הורסים שירים טובים) וכי אני לא ממש מצליחה להבדיל.
Weezer - Beverly Hills: דווקא בגלל שאני אוהבת את הלהקה הזו בד"כ, השיר הזה כל-כך נוראי בעיני.

הא, ועוד אחת:

Tokio Hotel - אין צורך לפרט, נכון? (עד לפני כמה חודשים הייתי בטוחה שהסולן הוא בחורה ממש מכוערת
)

@יעל@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא בן 18 ועוד לא השתנה לו הקול....

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגבי חלק מהדברים

אביב גפן זמר גרוע לדעתי
מי אמר לו שיש לו קול שמתאים לשיר? גם את הקול של ריהנה אני לא אוהבת, ובהחלט יש לה שירים מעיקים, במיוחד Unfaithful שגרוע ברמות וגם ל-Umbrella יש פזמון מעיק. כמו שציינתי - קרן פלס ושות', גם לנינט אין שיר טוב אחד שהיא הוציאה.

יש לו קול נוראי,

אבל יש לו כמה שירים ממש לא רעים מבחינת המילים/המנגינה. (וריאנה בכלל נשמעת כמו צפרדע מצוננת...
)

Lady in red2

New member
יש לי עוד אחד חצי קשור למה שאמרתם

אין מסיבות עם מוזיקה מגוונת
כבר ויתרתי למצוא מקומות כאלה ואם כבר יש מוסיקה מגוונת אז זה רק בפאבים, אבל לא בדאנס ברים בכלל (וגם בפאבים לא תמיד, נגיד הדבלין מגוונים רק בחמישי בערב). לא אכפת לי לרקוד כמה שירים של האוס (אבל לא טרנסים
) וגם מוסיקה שחורה אני בכלליות לא אוהבת אבל ממש אין לי בעיה לרקוד לזה במשך כמה שירים. אבל לילה שלם של טרנסים+האוסים+מוזיקה שחורה כבדה

Lady in red2

New member
או זאת, למרות שזה חרוש

http://uk.youtube.com/watch?v=tsv5LREqwRI ממש מחזיר אחורה למסיבות של היסודי!
אה, אבל היו כמה גרועים כמו טמגוצ'י ומקרנה...
אבל רק במבט לאחור מבינים שהם גרועים, אז כולם רקדו את זה.

@יעל@

New member
אכן כן....

הינה הקליפ האמיתי אגב.... שנת 89... http://uk.youtube.com/watch?v=C9c5otT-RUA

למעלה